Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Carl Oscar madkasser og flasker til børn

61

Carl Oscar madkasser og flasker til børn

Carl Oscar - innovative mad- og drikkeløsninger til børnene

Carl Oscar er et svensk mærke, som skaber mad- og drikkebeholdere med et innovativt, funktionelt design og flotte farver, og har en passion for at udvikle de bedste løsninger til børn og voksne. 

Carl Oscar er et svensk firma, stiftet af parret Annika og Niclas, og opkaldt efter deres to sønner, Carl og Oscar.

Det hele startede med en juicekarton

I år 2007 sad sønnen Carl på bagsædet af bilen og drak juice ud af en juicekarton. Når han trykkede på den, spildte han ud over det hele, og det meste af juicen endte på hans tøj og i bilen. Det var på det tidspunkt at ideen til en juicekarton-holder blev født, og det blev også til Carl Oscars første produkt. 

Grundlæggerne af Carl Oscar har stor erfaring indenfor outdoor-industrien, hvor god funktionalitet og høj kvalitet er fundamentalt. Med denne viden og erfaring, har de kunnet skabe produkter til mad og drikke to-go, som gør turen sikker og bekymringsfri. 

Funktionelle produkter til fornuftige priser fra Carl Oscar

Funktionalitet kombineres med flotte farver og design, så børnene vil elske produkterne ligeså meget som forældrene. Formålet er at skabe funktionelle produkter til fornuftige priser, som gør dagligdagen lidt lettere og mere inspirerende.

Carl Oscars produkter er fantastiske til rejser, ture, on-the-go, børnehaven, skolen og alle andre steder hvor børn har brug for at transportere mad og drikke. Der er smarte madkasser med køleelement i, så maden holder sig frisk og kølig, snackbokse, almindelige madkasser og drikkedunke, og meget andet.

Carl Oscar børneservice

Her på siden finder I vores lækre og alsidige sortiment af børneservice fra Carl Oscar til baby og børn. Vi har et lækkert sortiment af tudkopper, tallerkener, gafler, knive og skeer til børn. En stor del af skeerne i vores sortiment er ergonomisk udformede, således at de passer helt perfekt i jeres dreng eller piges hånd.

Praktisk børneservice fra Carl Oscar

Det kan være vanskeligt for et lille barn at holde godt fast i et bestik, så det har de selvfølgelig tænkt på hos Carl Oscar, som er kendte for deres skønne og herlige børneservice. Her på Kids-world.dk har vi et stort sortiment af børneservice fra Carl Oscar og mange andre, så I kan være sikker på at finde noget, som passer i jeres smag.

Carl Oscar

Vi har et godt udvalg af lækre produkter fra Carl Oscar uanset design, størrelse, type eller farve.

Vi gør meget for altid at have et godt vareudvalg af produkter fra bl.a. Carl Oscar. Så uanset om I er på udkig efter sko, udstyr, tøj eller legetøj til jeres pige eller dreng, så har vi det her på shoppen.

Tilføjet kurv