Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Reer

92
Reer Bilspejl Reer Bilspejl  99,95 DKK 

Reer - uundværlige løsninger til børnefamilier i hverdagen

Det tyske mærke Reer har i mere end 90 år støttet børnefamilier og hjulpet dem gennem de daglige udfordringer. Med mottoet "mere sikkerhed til børn", hjælper Reers sikkerhedsløsninger forældre med at skabe et sikkert miljø hvor børn kan opleve verden uden bekymringer. 

Reer var de oprindelige opfindere af flaskevarmere, baby-alarm og opvarmning til skiftebordet. Siden da har de gjort livet lettere og sikrere for børn verden over.

"Beskyt det du elsker" - grundprincippet for alle forældre. Reer er klar over hvor fantastisk, og samtidig vanskeligt det nye familieliv kan være. Reer har til formål at støtte forældre så meget som muligt for at kunne sikre deres børns velvære og sikkerhed.

Innovative og sikre produkter for babys fra Reer

Med firmaets langvarige erfaring og intensive samarbejde med familier, forstår de moderne familiers behov, og har opfundet mange innovative produkter som husholdninger med babyer i dag ikke kan leve uden. De praktiske løsninger gør livet lettere - lige fra graviditet til børnehaven. Med Reers produkter, kan hele familien altid føle sig sikre.

Der er sikkerhedsløsninger både til hjemmet, men også til rejser, ture, festivaller eller alle andre steder man kan forestille sig at baby skal med. Kvaliteten er altid upåklagelig eftersom Reer samarbejder med mange eksperter og internationale firmaer inden for børns sikkerhed. 

Der er kærlighed og omhu hvad angår alle detaljer, lige fra ideen til et produkt opstår og til det produceres, og det kan både ses og mærkes når man køber produkter fra Reer.

Reer produkter til opbevaring

Med småbørn i hjemmet, har man ekstra brug for opbevaringsplads af fodtøj, bleer og tøj osv.

Med Reer har du flere forskellige muligheder for opbevaring af din pige eller drengs tøj, sutter til klæd-ud-tøj.

Kig dig omkring i opbevaringsartikler fra Reer og find præcis det, der imødekommer dine ønsker og behov.

Reer børneservice

Skal I bruge noget nyt Reer børneservice til jeres pige eller dreng, er I kommet til det helt rette sted.

Her hos Kids-world fører vi et godt og varierende sortiment af børneservice fra eksempelvis Reer - skeer, knive, gafler og tallerkener - som jeres pige eller dreng vil få glæde af. 

Køb børneservice fra Reer i dag

Børn elsker, når noget er deres eget, hvilket gør det oplagt at give dem deres egen tallerken og tilhørende service fra Reer.

Reer børneservicen produceres i materialer, som kan holde til lidt af hvert, hvilket gør Reer børneservicen det til det ideelle valg til jeres pige eller dreng.

Lamper fra Reer

Vi har en masse Reer lamper og lamper fra mange andre, som passer perfekt til børneværelset - og hjemmets øvrige rum.

I vores udvalg af lamper fra eksempelvis Reer kan I som regel finde lamper med ledning, batteridrevne lamper og batteridrevne lamper, sjove natlamper og lamper med ledning.

Skønne Reer lamper

Natlamperne er perfekte til de drenge og piger, der helst ikke vil falde i søvn uden lidt tændt lys.

Reer og de andre mærker designer lamper i et væld af udformninger, forskellige mål og farver.

Hos os kan I dermed finde natlamper, væglamper og lyskæder i fine designs, størrelser og farver.

Reer hårbørster til børn

Står du og mangler en ny hårbørste til drenge og piger, er du kommet til det rette sted. Vores sortiment af hårbørster fra Reer er til både de mindste og ældre børn.

Hårbørsterne fra Reer er designet særligt til de mindste, så det er muligt, at redde deres hår igennem på en blid måde.

Reer laver hårbørster til piger og drenge i en god kvalitet. Kort fortalt betyder det, at materialerne er nøje udvalgt og hver børste kontrolleres for, at den lever op til de gode standarder, som Reer er kendetegnet for.

Pas på ørene med Reer høreværn

Høreværn bliver mere og mere udbredt blandt børn, hvor flere børn bruger dem i skolen. Med Reer høreværn får du høreværn til børn, der nedbringer støjniveauet med 27 dB. Et par Reer høreværn kan dermed være med til at give dit barn den ro, som han eller hun har brug for i en stor skoleklasse.

Du finder Reer høreværn i forskellige farver, så du nemt kan finde netop den farve, som dit barn vil være glad for, samt gør det muligt at adskille de forskellige Reer høreværn fra hinanden. Du kan bruge vores filter til at finde netop det par Reer høreværn i den farve, som du søger.

Giv den lille skygge med et Reer solsejl eller solskærm

Reer laver en lang række tilbehør, der kan gøre en stor forskel for de mindste. Blandt disse produkter er et Reer solsejl, der kan spændes fast på barnevognen og give den lille skygge på de dage, hvor solen står højt.

De forskellige Reer solsejl fungerer ved, at du spænder det fast, så solsejlet er spændt ud over barnevognen, så der er skygge i barnevognen. Med et Reer solsejl kan du derfor give dit barn en kærkommen plads i skyggen på de varme sommerdage.

Få styr på rodet i bilen med en Reer organizer

Det kan til tider kræve sig at have børn med i bilen - især fordi de også gerne vil have legetøj eller andre ting med, som kan underholde dem. Du kan undgå for meget rod i bilen med en Reer organizer.

Du kan montere din Reer organizer på bagsiden af et af forsæderne, hvorved der er nem adgang til diverse typer legetøj, snacks og tilbehør på bagsædet. På den måde hjælper en Reer organizer dig til, at du har samlet tingene på et sted, samtidig med at den giver dig et godt overblik over de ting, som du har med i bilen.

Tag temperaturen med et børnevenligt Reer termometer

Det er ikke altid et hit at få taget temperaturen, især ikke når det gælder syge børn. Med et Reer termometer får du et digitalt termometer, hvor termometeret er udformet med en figur på toppen, så man lettere kan få gjort situationen lidt sjovere.

Du finder også Reer termometre udformet i klassiske designs, samt kontaktløse Reer termometre, hvor barnets temperatur måles via infrarød. Så du finder nemt et Reer termometer til den krævede situation, uanset hvilket design eller type som dit Reer termometer skal være.

Sådan kan du få Reer høreværn og andet på tilbud

Er du på udkig efter Reer tilbud, så kan du nemt få dem serveret - direkte i din indbakke, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. På den måde er du altid informeret om vores seneste Reer tilbud og andre tilbud på de mange brands, som vi har.

Du kan også holde dig opdateret på vores seneste Reer tilbud og andre tilbud og nyheder ved at følge os på sociale medier.

Shop Reer med børnepengekredit

Når du shopper Reer høreværn eller solsejl, kan du vælge at anvende vores børnepengekredit som betaling. På den måde udskyder du dit køb af Reer eller produkter fra andre brands, til næste gang du får børnepenge udbetalt. Det giver fleksibilitet i betalingen, samtidig med at du får dine varer fra for eksempel Reer leveret som normalt.

Få leveret Reer ganske gratis

Når du handler her hos Kids-world.dk, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Reer, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Tilføjet kurv