Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Spisetid - Børneservice

2797
Størrelse

Børneservice og spisesæt til baby og børn

Er du på udkig efter udstyr til barnets spisetid? Fortvivl ikke, du er kommet til det helt rette sted.

Hos Kids-world har vi et særdeles stort udvalg af tilbehør og andet til spisetid, hvadenten der er tale om baby, småbarnet, det lidt større barn og skolebarnet.

Hos os finder du et stort udvalg af sutteflasker, drikkedunke, tudkopper- og flasker, tallerkner, kopper, krus, bestik, madkasser fra Sistema, madbokse, snackbokse, sugerør, termoflasker, spisesæt, køletaske, dækkeservietter, kageforme, dækkeservietter, skåle, fødevareposer, flaskerensere og tørrestativer til efter opvasken.

Du vil uden tvivl kunne finde præcis det, du har brug for til dit barn - uanset barnets alder. Fælles for alle produkterne i vores udvalg er, at de er fremstillet i høj og slidstærk kvalitet.

Smart bestik til baby og barn med søde motiver

Vi har et kæmpe udvalg af bestik, som er designet specielt til de mindste. Det vil sige, der er tale om bestik, som er ergonomisk designet og dermed passer godt til en barnehånd, og dermed gør det lettere for barnet at begynde at kunne spise selv.

Er du på udkig efter noget bestik med nogle søde og hyggelige motiver på, finder du eksempelvis både tallerkener og kopper med print med Rasmus Klump, superhelte, Gurli Gris, Trunki, Hoptimister, pandaer, ænder, søde bjørne, ræve, et egern på løbehjul og meget mere.

Vi har normalt børnebestik i farverne grøn, grå, blå, lilla, rosa, rød, gul, hvid og turkis, så der er noget for enhver smag.

Kun det bedste er godt nok, når det kommer til babybestik og børnebestik. Meget af børneservicen i vores sortiment, er produceret i enten plastik eller bambus, som godt kan holde til, at blive kastet mod gulvet eller brugt meget.

Drikketud og tallerkener med flere rum

Du finder også smarte drikketude til koppen, så I minimerer sandsynligheden for, at vand og mælk er udover det hele.

Derudover har vi selvfølgelig også drikkedunke til større børn, som de nemt kan have med i skole eller til træning, så de får nok at drikke i løbet af dagen.

Nogle børn vil gerne have deres mad adskilt, sådan at det ikke rører hinanden på tallerkenen. Til disse børn er det intet mindre en fantastisk, at man kan købe tallerkener med som er omdelt i flere rum, sådan at I uden problemer kan fordele maden på tallerken, uden at det er i kontakt med den anden mad.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af børneservice og se om der ikke er noget, som lige præcis passer til jeres behov.

Alsidigt udvalg af børneservice

Vi har et fint og alsidigt udvalg af børnebestik, som er ergonomisk udformet, så det passer perfekt i den lille hånd.

Langt det meste af det bestik vi har i vores udvalg er fremstillet af melamin eller bambus. Vi har også bestik i rustfrit stål.

Vi fører også et stort udvalg af børneservice, fx tallerkner, skåle, krus og kopper. Disse fås i et væld af farver og designs. Flere af vores tallerkner er opdelt i rum, så du kan fordele maden på tallerkenen i de enkelte rum; fx kartofler og grønt for sig, sovs eller anden dyppelse for sig og kød eller fx falafler for sig.

Ikke alle børn bryder sig om, når maden bliver blandet sammen på tallerkenen. I disse tilfælde kan de rumopdelte tallerkener vise sig at være præcis det, dit barn har brug for.

Populære brands

Kinderkitchen Sistema babyLivia
Konges Sløjd OYOY Munchie Mug

Kvaliteten er i højsædet

Hos Kids-world finder du et stort udvalg af service til baby og børn. Alt sammen i høj kvalitet, gode og slidstærke materialer samt, naturligvis fristes man til at nævne, skønne designs, som appellerer til store såvel som små.

Tallerkener med sugekop

Det er ikke altid lige nemt at lære at spise selv. Nogle gange kan irritation eller overdreven glæde være skyld i, at en tallerken fyldt med mad ryger på gulvet. Der sker ikke noget med tallerkenen, men køkkenet eller spisestuen er nu fyldt med hvad end junior skulle have haft i maven.

Hvis det er et scenarie, som du kan lægge genkendende til, så skulle du måske overveje at anskaffe jer en børnetallerken med sugekop i bunden. En tallerken med klisterfunktion eller sugekop i bunden kan give ro ved spisetid.

Vi har et stort udvalg af forskellige børnetallerkener og skåle med sugekop eller klisterfunktion i bunden fra kendte og elskede mærker, så vi kan næsten garanterer, at der også er en, som kan hjælpe jer ved spisetid.

Spisesæt i flotte farver

Et sødt spisesæt gør det ikke kun sjovere for børn at sidde ved bordet, de kan også se rigtig flotte ud. Her på siden har vi et stort sortiment med spisesæt i mange forskellige farver og med fine motiver.

Et spisesæt kommer typisk med en eller flere tallerkener og en kop. Nogle spisesæt kommer derudover også med børnebestik, en hagesmæk eller en fin kuffert til at have det hele i.

Du kan normalt finde spisesæt i farverne brun, grøn, orange, rosa, blå, hvid, grå og gul, men vi får hele tiden nye varer, så se dig omkring og se om der ikke er noget, som falder i jeres smag.

Vi har selvfølgelig også spisesæt med søde figurer og motiver.

Babyskeer i skønne farver

Her på siden finder du babyskeer til baby og børn i masser af skønne farver. Måske vil du gerne have en babyske, som passer til børnetallerken derhjemme? Det kan også være, at den skal passe til de voksnes bestik eller der bare er en særlig farve, som I godt kan lide.

Du kan typisk finde babyskeer i farverne blå, grå, grøn, gul, hvid, lilla, rosa, rød og turkis. Nogle af babyskeerne er ensfarvede, mens andre har flere farver, logoer eller motiver.

Vi håber derfor, at der også er en babyske eller to, som falder i jeres smag.

Babysker med særlige egenskaber

Nogle af babyskeerne her på siden kommer med særlige egenskaber. Det er f.eks. nogle, som skifter farve, når maden på skeen er over 40 grader varm. På den måde er du sikker på, at du ikke kommer til at give dit barn mad, der er så varm, at barnet brænder sig.

Alle babyskeerne er lavet særligt med små børns fysik og motorik i mente, de er derfor nemme og rare for barnet at holde på og have i munden.

De fleste af skeerne kan sagtens komme i opvaskemaskinen, hvilket er dejligt i en travl hverdag. Vi anbefaler dog, at du altid læser produktbeskrivelsen og eventuelle vaskeanvisninger, som kommer med produktet og følger disse.

Køb sæt med flere babyskeer og spar penge

Ofte har man brug for mere end en enkelt babyske, derfor kan det være en god ide at købe et sæt flere babyskeer. Fordelen ved at købe et sæt med flere babyskeer er mange. For det første, så matcher de hinanden.

For det andet, så er der ofte penge at spare, når man køber et sæt med flere babyskeer, frem for at købe enkelte babyskeer af flere omgange.

Her på siden har vi både sæt med 2, 3, 4 og 5 babyskeer, så der er nok at vælge imellem. Du kan bl.a. finde en 5-pak med babyskeer fra Reer, en 3-pak med babyskeer fra Sebra eller en 2-pak med babyskeer fra KidsMe.

Spisesæt med babyske

Hvis du ikke kun er på udkig efter babyskeer, men også mangler en babytallerken og en babykop, så kan du også finde skønne spisesæt med babyskeer her på siden. Vi har f.eks. et fint spisesæt fra Done By Deer, der udover en babyske indeholder, en tallerken, en skål, en kop og en dækkeserviet.

Du kan også finde spisesæt fra Liewood, som udover babyskeen indeholder en tallerken, en skål og en kop, der alle har et panda motiv.

Hvis du gerne vil se endnu flere spisesæt, så gå ind under vores kategori med Børneservice øverst i menuen.

Gør spisetiden til en leg med et Playtray bord

Du kan til spisetiden drage stor nytte af et Playtray bord bord til jeres Trip Trap stol. Med et Playtray bord får barnet bordet og maden flyttet tættere på sig, så der ikke er så langt ind over bordet til maden. På den måde kan du gøre spisetiden lettere for både voksne og barnet.

Du finder vores forskellige Playtray borde i vores kategori for dem. Der finder du dem blandt andet i forskellige farver.

Gratis fragt på børneservice

Når du har fundet alt hvad du skal bruge, så har du selvfølgelig mulighed for, at få det hele leveret med gratis fragt. Det eneste krav er, at ordren skal leveres til en adresse i Danmark. Så tænk ikke på fragtgebyrer, når du sidder og skal vælge børneservice til din lille dreng eller pige.

Du bestemmer naturligvis selv, om du vil have din ordre leveret til hoveddøren eller om du hellere vil afhente den på et posthus eller i en pakkeboks, når det passer dig.

Derudover kan du også vælge at betale med børnepengebetaling. Børnepengebetaling er vores kreditordning, som giver dig mulighed for at vente med at betale til børnepengene er blevet udbetalt.

Hvis du har spørgsmål til produkter i vores sortiment, er du selvfølgelig mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe og svare på spørgsmål.

Tilføjet kurv