Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Kinderkitchen

5

Kokkeknive til børn fra Kinderkitchen

Kinderkitchen er en serie af køkkenredskaber til børn fra Kuhn Rikon. Særligt kendt er de praktise børneknive med virkelig søde designs og utrolig kvalitet.

Her hos Kids-world finder du Kinderkitchens dogknifes, som er knive til børn som de kan bruge til forskellige ting i køkkenet - f.eks. skære æg, gulerødder, æbler, agurk, kartofler, frugt, etc., så de kan hjælpe til i køkkenet under dit opsyn. Børneknivene fra Kinderkitchen er designet som små hunde, og passer perfekt til små hænder. Børn fra 3 års alderen kan bruge dem, og så tåler knivene også opvaskemaskine. Redskaberne fra Kinderkitchen indeholder hverken BPA eller phthalater.

Kinderkitchens knive er skarpe nok til at skære i blød mad, men af sikkerhedsgrunde er de selvfølgelig ikke lige så skarpe som voksenknive. 

Mere om Kuhn Rikon

Kuhn Rikon er det schweiziske firma bag Kinderkitchen. De har siden 1962 produceret køkkenredskaber af høj kvalitet, med fokus på funktion og innovation. I dag er Kuhn Rikon er meget anerkendt mærke verden over, og sælges i mere end 40 lande.

Tilføjet kurv