Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Nsleep til baby og børn

39
35%
Nsleep Ammepudebetræk - 56x86 - Creme Nsleep Ammepudebetræk - 56x86 - Creme 162,47 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
35%
Nsleep Dyne - Junior - 100x140 cm - Kapok Nsleep Dyne - Junior - 100x140 cm - Kapok 519,97 DKK
Oprindeligt:  799,95 DKK  

Nsleep til baby og børn

Allergivenlige og bæredygtige produkter til børnenes seng fra Nsleep

Med alle de skønne soveprodukter fra Nsleep, er børnene altid garanteret en god nattesøvn. Nsleep er et dansk firma, som udvikler, designer og producerer allergivenlige soveprodukter til børn og voksne.

Til alle produkterne fra Nsleep anvendes kapok, som er et naturfiber som fyldmateriale. Støvmider, bakterier og skimmelsvamp kan ikke leve i kapok, så det er helt ideelt til dem, som lider af allergi. Flere danske firmaer er også begyndt at lave tilsvarende produkter, men Nsleep var de første i Danmark, som begyndte at anvende kapok i soveprodukter.

Historie

Folkene bag Nsleep startede ud med at udvikle hynder til udendørs møbler i 2001, som var fyldt med kapok naturfibre. I 2006 begyndte de at producere soveprodukterne, også med kapok, men det var ikke længere muligt at opnå den ønskede kvalitet ved at producere i Thailand. 

Derefter rykkede produktionen til Indien, og selvom kvaliteten der var fin, var de ikke tilfredse med de arbejdsvilkår, som de indiske firmaer havde. De brugte outsourcing som Nsleep ikke kunne tjekke og kontrollere, så da de endelig fik mulighed for at åbne deres egen systue i Vietnam, var det helt perfekt. 

Nu kan Nsleep sikre sig, at arbejdsforholdene er i orden, såvel som kvaliteten på produkterne. Udover at skabe et optimalt sovemiljø for børn og voksne, tages der også ansvar for naturen, produktionens arbejds- og lokalmiljø, og medarbejderne.

Madras fra Nsleep

Vi fører et stort sortiment af madrasser fra brands som Nsleep og mange andre. Uanset din pige eller drengs alder, får du gode muligheder for at finde den bedste madras fra Nsleep til din pige eller dreng.

Vi tilbyder et solidt sortiment af madrasser brands - inklusive Nsleep. Nsleep madrasser er et perfekt valg.

Vi er sikre på, at vores filter kan hjælpe dig i din søgning på den perfekte Nsleep madras.

Shop madrasser fra Nsleep her

Vi håber, at du kan finde den perfekte Nsleep madras til dit barn på Kids-world.

Vi tilbyder fantastiske Nsleep madrasser. Derfor tror vi, at du finder lige nøjagtig hvad du ønsker.

Nsleep dyner

En god dyne er alfa omega for en god nats søvn. Her hos Kids-World finder du et fint udvalg af Nsleep dyner til børn. Dynerne fra Nsleep er lækre og varme, så dit barn kan sove trygt og godt. Der er flere forskellige varianter af dyner og vi håber derfor, at du kan finde en, som passer til dit barns behov.

Nsleep dyner i lækre materialer

Nsleep dynerne kommer i gode og lækre materialer, som sikrer dig og dit barn en kvalitetsdyne. Hvis du gerne vil vide mere om hvad de enkelte Nsleep dyner er lavet af, så anbefaler vi, at du læser produktbeskrivelserne.

Nsleep hovedpude

Hos Kids-world giver vi dig et godt sortiment af Nsleep hovedpuder og andre mærker. Uanset dine børns alder, får du fine muligheder for at finde den rigtige hovedpude fra Nsleep til din pige eller dreng.

Vi fører et solidt sortiment af hovedpude mærker - inklusive Nsleep. Nsleep hovedpuder er et godt valg.

Brug venligst vores filter hvis du leder efter en speciel hovedpude fra Nsleep eller mange andre ting til børn i alle aldre. Vi tilbyder alle de redskaber du har brug for til drenge og piger.

Shop hovedpuder fra Nsleep her

Vi håber, at du finder den ideelle Nsleep hovedpude til din dreng eller pige på Kids-world.

Vi tilbyder smukke Nsleep hovedpuder. Derfor tror vi, at du opdage præcis hvad du ønsker.

Nsleep langer til baby og barn

Her ved Kids-world tilbyder vi lagner til senge og barnevogne fra brands som Nsleep og mange flere.

Vi har masser af lagner fra bl.a. Nsleep, som passer godt til mange forskellige typer senge.

Er I på udkig efter nye lagner fra Nsleep til jeres barns madras, er I kommet det rette sted hen. Hos Kids-world fører vi et godt udvalg af nydelige lagner fra Nsleep og mange andre brands, som passer godt til barnesengen eller barnevognen.

Nsleep lagner - Kvaliteten er i højsædet

For Nsleep er lagner i høj kvalitet alfa og omega. Lagnerne fra Nsleep produceres i nøje udvalgte materialer af høj kvalitet. Et lagen er ikke bare et lagen, det ved Nsleep og derfor gør Nsleep deres ypperste for at producere lagener i bedste kvalitet til de mindste; både almindelige lagner og stræklagner.

Nsleep ammepude

Mangler du en Nsleep ammepude, som sikre at både dig og dit barn får den bedste komfort i top kvalitet? Her hos Kids-world tilbyder vi en skøn sortiment af ammepuder fra Nsleep i forskellige former og prints. Formålet med Nsleep ammepuden er, at den skal give støtte til dig og barnet, og især din nakke, ryg og armen. Med ammepuden fra Nsleep skulle I gerne slippe for at sidde/ligge i en dårlig stilling.

God komfort med en ammepude fra Nsleep

Det betyder meget, at man sidder godt under amningen, og med sin boomerang-facon er Nsleep ammepuden nem at placere rundt om kroppen, sådan at der opnås en optimal støtte for både mor og barn. Se vores sortiment af skønne ammepuder fra Nsleep lige her.

Nsleep puslepude

Med en Nsleep puslepude får I en smart station, med rigelig plads til pusle jeres barn. Med en praktisk fordybning i midten, kan jeres pige eller dreng ligge godt, og samtidigt blive støttet af siderne, hvis det er nødvendigt. Udover at Nsleep puslepuderne er praktiske, kan de købes i et pænt udvalg af farvekombinationer og flotte prints.

Køb en Nsleep puslepude med aftageligt betræk

Betrækket på Nsleep puslepuden er fremstillet af en kraftig og bløde bomuldskvalitet, der som regel kan tages af og vaskes. Ammepudebetrækket har som regel også en PU-coating på indersiden af ammepudebetrækket, så den er nemmere at gøre ren. Samtidig med, at I kigger efter en Nsleep puslepude, kan I jo se, om vi har flere typer ammepudebetræk på lager fra Nsleep.

Få leveret Nsleep helt gratis

Når I handler her hos Kids-world.dk, kan I, når leveringsadressen er i Danmark, vælge at få leveret jeres ordre med dyner og puder fra Nsleep helt uden beregning.

Børnepengebetaling: I forbindelse med placeringen af ordren har I mulighed for at tilmelde dig vores kreditordning. Inde på betalingssiden kan I se og læse mere om, hvilke specifikke datoer I kan få gratis kredit til.

Vi håber på, at I finder noget lækkert i vores udvalg.

Kiggede I forbi shoppen for at finde et bestemt produkt fra Nsleep, som I måtte lede forgæves efter, skal I endelig bare sende jeres ønske til vores support.

Tilføjet kurv