Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Eberhard Faber

21

Eberhard Faber

Eberhard Faber

Eberhard Faber er et brand med dybe rødder i skrive- og kunstverdenen, som strækker sig tilbage til midten af det 19. århundrede. Grundlagt i 1861 midt i hjertet af New York af to tyske brødre, repræsenterer dette brand en blanding af tysk præcision og amerikansk iværksætteri.

Disse brødre, der kom fra en lang tradition af blyantsfremstilling i Tyskland, så potentiale i det blomstrende amerikanske marked og besluttede at skabe deres forretning der.

Gennem årene har Eberhard Faber fast etableret sin position som en førende producent af kvalitetsblyanter, kunstnermaterialer og andre skriveinstrumenter, altid med en dedikation til innovation og kvalitet.

Eberhard Faber bringer nu deres kreative udstyr til børn, der elsker at udforske, skabe og udtrykke deres fantasi. Med deres erfaring og engagement i at levere pålidelige og inspirerende produkter er Eberhard Faber det perfekte valg for børn, der ønsker at udfolde deres kreative potentiale med sjov og lethed.

Eberhard Farber tatoo marker

Med Eberhard Faber tatoo marker får dit barn muligheden for at udforske verdenen af midlertidige tatoveringer på en sjov og sikker måde. Designet med børns sensitive hud i tankerne, er disse markører både hudvenlige og lette at vaske af.

Forestil dig dit barns begejstring, når han eller hun kan vise en farverig sommerfugl på armen til en ven eller en stjerne på kinden. Uanset om I har en familiedag i parken, en festlig lejlighed eller bare en kreativ eftermiddag derhjemme, bliver Eberhard Faber tatoo marker helt sikkert et hit.

Og det bedste? Som forælder kan du hvile trygt med visheden om, at disse tatoo markers er lavet med dit barns sikkerhed og velvære i fokus.

Stort udvalg af Eberhard Faber hårfarve

Er dit barn også vild med at forandre sit look og lege med farver? Med Eberhard Faber hårfarve kan dit barn nemt og sikkert eksperimentere med sit hår og lade kreativiteten få frit spil. Eberhard Faber, som er kendt for sin kvalitet og sikkerhed, har skabt en række midlertidige hårfarver, der er perfekte til børn.

Eberhardt Faber hårfarve er let at påføre, og de vaskes nemt ud igen, hvilket gør den ideel til festlige lejligheder eller bare for sjov derhjemme. Uanset om dit barn drømmer om pastelfarvet hår, stribede lokker eller måske en hel regnbue, har Eberhard Faber en hårfarve, der passer. Så giv dit barn muligheden for at udtrykke sig og have en fest med sit hår.

Slip fantasien fri med Eberhard Faber ansigtsmaling

Leder du efter en sikker og pålidelig ansigtsmaling til dit barns kreative udfoldelser? Eberhard Faber ansigtsmaling er netop svaret. Som forælder ved du, hvor vigtigt det er med produkter, der ikke skader barnets sarte hud.

Eberhard Faber har formået at skabe en ansigtsmaling, der er både sikker og super sjov at bruge. Den giver mulighed for at transformere dit barn til alt fra en modig superhelt til en glitrende fe eller farlig løve. Farverne er intense, men lette at fjerne igen, hvilket gør dit valg bekymringsfrit.

Så gør klar til børnefødselsdagen, fastelavn eller bare en sjov dag hjemme, hvor dit barn kan slippe fantasien løs og blive lige præcis den fantasifigur, han eller hun drømmer om, med Eberhard Faber ansigtsmaling.

Kreativ leg med Eberhard Faber modellervoks

Eberhard Faber modellervoks er indbegrebet af kreativ leg for børn i alle aldre. Hver pakke indeholder et hav af farver, som giver dit barn mulighed for at skabe alt lige fra farverige dyr til fantasifulde figurer.

Denne modellervoks er specielt designet til børns hænder, så den er nem at forme og arbejde med. Ikke kun det, men Eberhard Faber har sikret, at deres modellervoks er ugiftig og sikker for børn at bruge.

Som forælder kan du derfor være tryg ved at lade dit barn udforske sin kreativitet med Eberhard Faber modellervoks. Efter en dag fyldt med fantasifuld og skabende leg, er det let at opbevare modellervoksen i de medfølgende beholdere, så den er klar til næste gang inspirationen rammer.

Lad dit barns fantasi få frit løb og se de fantastiske kreationer, han eller hun kan skabe med Eberhard Faber modellervoks.

Mal med Eberhard Faber fingermaling

Introducer dine børn for en verden af farver med Eberhard Faber fingermaling. Denne fingermaling er perfekt til de små kunstneriske sjæle, der ønsker at udtrykke sig gennem maling uden begrænsninger af pensler.

Med Eberhard Faber fingermaling er det nemt og sikkert for dit barn at udforske forskellige teksturer, mønstre og farveblandinger. Udviklet specielt til børns sensitive hud, er malingen både ugiftig og let at vaske af, så du ikke behøver bekymre dig om pletter eller irritation.

Opdag glæden i dine børns øjne, når de dypper deres fingre i de levende farver og skaber deres egne mesterværker. Det er en fantastisk måde at udvikle deres motoriske færdigheder og kreativitet på. Med Eberhard Faber fingermaling bliver kunst og kreativitet både sjovt og sikkert for dine børn.

Shop Eberhard Faber med gratis fragt

Forvandl dit hjem til en kreativ legeplads med Eberhard Faber produkter. Fra de farverige tatoo markers til fantastisk fingermaling ogden sjove og letanvendelige modellervoks, har Eberhard Faber alt, hvad du behøver for at udforske dit barns kunstneriske evner.

Og det allerbedste? Uanset hvad du beslutter dig for at tilføje til indkøbskurven, tilbyder vi gratis fragt til alle adresser i Danmark. Det betyder ingen skjulte gebyrer eller overraskelser ved kassen – bare enkel og bekymringsfri shopping.

Lad ikke fragtomkostningerne holde dig tilbage fra at give dit barn de bedste kreative værktøjer. Shop Eberhard Faber nu, og nyd fordelene ved gratis levering til din dør.

Tilføjet kurv