Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Pieces Kids

19
Størrelse
35%
Pieces Kids Dynejakke - PkJevi - Sort Pieces Kids Dynejakke - PkJevi - Sort 292,47 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
35%
Pieces Kids Dynefrakke - PknElicity - Silver Mink Pieces Kids Dynefrakke - PknElicity - Silver Mink 311,97 DKK
Oprindeligt:  479,95 DKK  
35%
Pieces Kids Dynefrakke - PknElicity - Radiant Orchid Pieces Kids Dynefrakke - PknElicity - Radiant Orchid 311,97 DKK
Oprindeligt:  479,95 DKK  
40%
40%
Pieces Kids Bøllehat - PkLally - Flame Orange Pieces Kids Bøllehat - PkLally - Flame Orange 89,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
40%
Pieces Kids Bøllehat - PkBerta - Light Blue Denim Pieces Kids Bøllehat - PkBerta - Light Blue Denim 77,97 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  
40%
Pieces Kids Bøllehat - PkBerta - Morning Glory Pieces Kids Bøllehat - PkBerta - Morning Glory 77,97 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  
40%
Pieces Kids Shorts - PkRose - Marina Pieces Kids Shorts - PkRose - Marina 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
Pieces Kids Kjole - Jacquard - PkJosie - Mellow Yellow Pieces Kids Kjole - Jacquard - PkJosie - Mellow Yellow 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
Pieces Kids Bukser - Culotte - PkMaya - Mellow Yellow Pieces Kids Bukser - Culotte - PkMaya - Mellow Yellow 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
Pieces Kids T-shirt - PkMiri - Kentucky Blue Pieces Kids T-shirt - PkMiri - Kentucky Blue 89,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
40%
Pieces Kids Hårklemme - PkBevilda - Violet Pieces Kids Hårklemme - PkBevilda - Violet 59,97 DKK
Oprindeligt:  99,95 DKK  
40%
40%
Pieces Kids Dynejakke - PkHeart - Irish Green Pieces Kids Dynejakke - PkHeart - Irish Green 197,97 DKK
Oprindeligt:  329,95 DKK  
40%
40%
Pieces Kids Jeans - Noos - LpRuna - Medium Blue Denim Pieces Kids Jeans - Noos - LpRuna - Medium Blue Denim 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
Pieces Kids Jeans - Noos - LpRuna - Sort Pieces Kids Jeans - Noos - LpRuna - Sort 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  

Pieces Kids

Børnetøj fra Pieces Kids

Det anerkendte brand Pieces har nu også en kollektion af børnetøj - nemlig Kids-kollektionen. Pieces Kids henvender sig til børn i alderen 6-14 år og anvender kvalitetsmaterialer. Kollektionen er designet af de samme folk, som står bag voksen kollektionen af dametøj fra Pieces. Der er særligt fokus på gode pasformer, materialer af høj kvalitet og god holdbarhed.

Pieces Kids kollektionen af lækkert børnetøj er farverig og trendy. Du finder alt fra fine pastelfarver og lækre trendy farver, til neutrale farver hvis du er på udkig efter det. Pieces Kids har masser af lækkert hverdagstøj, som dit barn vil kunne gå med igen og igen hele sæsonen ud. 

Bagom Pieces

Pieces er et dansk tøj- og accessory brand som blev stiftet i år 2003 af Bestseller-gruppen, en familieejet virksomhed, som har været aktiv siden 1975.

Pieces designer moderigtigt tøj til fornuftige priser. De fokuserer på de nyeste trends, farver og prints, men holder samtidig deres designs simple og nemme at gå med. Materialerne er af god kvalitet og perfekte til et moderne, feminint look. 

Pieces vision er at appellere til unge og modebevidste kvinder, og inspirere dem til at udtrykke sig selv kreativt via mode. 

Pieces går op i bæredygtig tøjproduktion og anvender så vidt det er muligt bæredygtige, certificerede materialer. Disse inkluderer økologisk bomuld, genanvendte tøjfibre og nye, innovative tøjfibre.

Stort udvalg af Pieces Kids

Hos os præsenterer vi stolt et omfattende udvalg af Pieces Kids tøj og tilbehør. Vores sortiment spænder fra bluser, bukser, kjoler, tilbehør og meget mere. Vi er dedikerede til at tilbyde moderne og komfortabelt tøj, der passer til børns aktive livsstil og stil.

Trendy Pieces Kids produkter

Vores Pieces Kids kollektion tilbyder moderne og trendy tøjstilarter til børn i alle aldre. Uanset om det er et afslappet hverdagslook eller noget mere festligt, kan du finde det rette stykke tøj i vores udvalg. Med forskellige designs, farver og mønstre kan dit barn udtrykke sin personlige stil.

Tøj fra Pieces Kids i forskellige farver

Udforsk vores sortiment af Pieces Kids produkter i forskellige farver og nuancer. Besøg vores hjemmeside for at se farvemuligheder som pink, blå, grøn og mange flere. Vælg den farve, der passer bedst til dit barns præferencer og garderobe.

Størrelsesguide for Pieces Kids

For at hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse til dit barn, tilbyder vi en størrelsesguide i produktbeskrivelsen for hvert Pieces Kids produkt. Læs om pasformen og dimensionerne for at sikre, at dit barns tøj passer perfekt.

Vask af Pieces Kids

For at bevare kvaliteten og udseendet af dit Pieces Kids tøj, anbefaler vi at følge de vedlagte vaskeanvisninger. Hvis du har brug for yderligere vejledning om pleje og vedligeholdelse, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig.

Sådan får du tilbud på Pieces Kids

Ønsker du at spare på Pieces Kids tøj? Besøg vores udsalgskategori, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på sociale medier for at få opdateringer om vores aktuelle tilbud og kampagner. Vi ønsker at gøre det nemt for dig at shoppe kvalitetstøj til børn til fantastiske priser.

Køb Pieces Kids med børnepengekredit

Hos Kids-world tilbyder vi en praktisk børnepengekreditordning, der giver dig fleksibilitet til at købe Pieces Kids produkter uden at bekymre dig om økonomien. Vores børnepengekredit er en gratis tjeneste, der gør det nemt for dig at klæde dit barn på i moderne og stilfuldt tøj fra Pieces Kids.

Gratis fragt på Pieces Kids

Når du handler hos os, kan du nyde godt af gratis fragt til danske leveringsadresser. Vi ønsker at give vores kunder en bekvem og omkostningsbesparende shoppingoplevelse, når de vælger os som deres foretrukne online børnetøjsbutik.

Tilføjet kurv