Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Shnuggle

26

Shnuggle

Shnuggle

Inspireret af livet som forældre blev Shnuggle grundlagt i 2009 med en ambition om at designe produkter, der kan gøre livet lettere for forældrene, samtidig med at det øger sikkerheden for babyer.

Shnuggle koncentrerer sig her om de tre hovedområder, som fylder rigtigt meget i hverdagen for nybagte forældre, nemlig sovetid, badetid og pusletid. Det fokus har indtil videre skaffet Shnuggle flere end 50 priser fordelt over forbrugerpriser, branchepriser og virksomhedspriser.

Shnuggle fortsætter deres innovative tilgang for at skabe en lettere hverdag for småbørnsfamilier, hvilket kan ses i deres produkter. Du finder en lang række af de forskellige produkter fra Shnuggle her, så uanset om det er et badekar, en babyseng eller diverse former for pusleudstyr, så kan du finde det her og begynde jeres rejse mod en lettere hverdag med småbørn i hjemmet.

Bring drømmeland til din baby med en Shnuggle babyseng

Shnuggle, der er anerkendt for deres innovative og sikre babyprodukter, tilbyder en række babysenge, der kombinerer komfort og funktionalitet.

Et populært valg blandt Shnuggle babysenge er Shnuggle Air Bedside Crib, som udstråler en blanding af stil og praktisk anvendelighed. Denne Shnuggle babyseng kommer i flere elegante farver, som passer ind i ethvert moderne hjem.

Et markant træk ved Shnuggle babysengene er deres fokus på sikkerhed og komfort for babyen. Med et design der tillader nem adgang til barnet og fremmer en tæt forbindelse mellem forælder og barn, er Shnuggle babysengene ideelle for nybagte familier.

Yderligere mere understøtter designet af Shnuggle babysenge en sund luftcirkulation, hvilket er afgørende for en god nattesøvn for de små.

Shnuggles babysenge er et vidnesbyrd om deres engagement i at skabe løsninger, der styrker forældres selvtillid og beriger babyens komfort og sikkerhed.

Giv den lille en god badeoplevelse med et Shnuggle badekar

Shnuggle badekar tilbyder en sikker, komfortabel og stilfuld badeoplevelse for de mindste. De er designet med omtanke for både barnets og forældrenes behov. Et af de bemærkelsesværdige træk ved Shnuggle badekar er deres bløde, behagelige ryglæn, der sikrer, at barnet sidder komfortabelt imens det bliver badet.

En anden vigtig funktion i Shnuggle badekarrene er badestøtten i bunden af karret, som forhindrer barnet i at glide. Det tilføjer en ekstra sikkerhed - til stor gavn for både barnet og forældrene.

Shnuggle badekar findes i flere attraktive farver, herunder. Det giver forældre mulighed for at vælge et Shnuggle badekar, der passer til deres stil og badeværelsesindretning. Nogle modeller har en anti-skrid beskyttelse, som forøger sikkerheden yderligere.

Shnuggle badekar er ideelle til spædbørn og småbørn. De kombinerer funktionalitet med et tiltalende design, så det er ikke så underligt, at Shnuggle badekarrene er en populær løsning for forældre, der søger et sikkert, bekvemt og stilfuldt badekar til deres baby.

Forkæl den lille med en Shnuggle badebørste

Shnuggle badebørster er en ideel tilføjelse til babypleje og badetid. Shnuggle badebørsterne er designet til at være både skånsomme og effektive, hvilket gør dem perfekte til at pleje babyers sarte hud. Med et udvalg af farver tilbyder Shnuggle variationer, der passer til enhver smag.

Det bløde materiale og den ergonomiske design sikrer en behagelig oplevelse for både barn og forældre. Shnuggle badebørstens struktur er skabt for at være blid mod babyens hud, samtidig med at den hjælper med at rense og stimulere huden under badet. Det er altså ren forkælelse for den lille.

Kombinationen af funktionalitet og komfort gør Shnuggle badebørsterne til et fremragende valg for forældre, der søger kvalitetsprodukter til deres barns plejerutiner.

Shnuggle badebørsternes holdbarhed og lette rengøring gør dem til en praktisk og langvarig løsning. Kort sagt, Shnuggle badebørster er en kombination af kvalitet, sikkerhed og design, der imødekommer de moderne forældres behov - til glæde for barnet.

Shnuggle hjælper dig med pusletiden

Shnuggle tilbyder innovative og praktiske løsninger til pusletiden, herunder puslemåtter og blespande. De er designet med både barnets komfort og forældrenes brugervenlighed i tankerne.

Puslemåtter fra Shnuggle er kendt for deres blødhed og sikkerhed. De er fremstillet af materialer, der er skånsomme mod barnets sarte hud og har forhøjede kanter for at øge sikkerheden ved at holde babyen centralt placeret på måtten.

Designet af Shnuggle puslemåtterne er både funktionelt og stilfuldt, hvilket gør det til et attraktivt tilbehør i ethvert børneværelse eller badeværelse.

Shnuggles blespande er en anden populær vare i vores sortiment. Shnuggle blespande er designet for at minimere lugt og holde pusleområdet hygiejnisk og rent. Blespanden er også nem at bruge og rengøre, hvilket gør den til et praktisk og nødvendigt tilbehør i hverdagen med en baby.

Både puslemåtterne og blespanden fra Shnuggle er udviklet for at gøre pusletiden så behagelig og hygiejnisk som muligt for både forældre og barn.

Gå ikke glip af de gode Shnuggle tilbud

Du kan nemt holde dig opdateret på vores forskellige og aktuelle Shnuggle tilbud, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Som abonnent på vores nyhedsbrev er du altid opdateret på vores seneste kampagner og aktuelle tilbud.

Du kan også holde dig opdateret via sociale medier, hvor vi også løbende opdaterer om vores nyheder, tilbud og forskellige kampagner. Ved at abonnere på vores nyhedsbrev og følge os går du ikke glip af vores mange stærke tilbud.

Betal for din Shnuggle babyseng med børnepengekredit

Når du shopper Shnuggle hos Kids-world, har du muligheden for at udskyde betalingen af din nye Shnuggle babyseng - eller andre produkter fra Shnuggle og vores mange andre brands.

Vi tilbyder en gratis børnepengekredit, som giver dig mulighed for at få din ordre leveret nu, mens betalingen udskydes, til næste gang du får udbetalt børnepenge.

Husk at du får gratis hjemmelevering på Shnuggle

Du skal ikke bekymre dig om forsendelsen, når du shopper Shnuggle babysenge eller badekar hos Kids-world. Du kan nemlig få gratis hjemmelevering på alle ordrer, uanset ordrestørrelsen, så længe du har en dansk leveringsadresse.

Tilføjet kurv