LAGERSALG // Spar 50% på Mini A Ture i lagersalget Se alle nedsatte styles her!
0 VARE(R) 0,00 DKK

Star Wars til børn

(6) Skjul filter  
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Star Wars Opbevaringsboks - Darth Vader Star Wars Opbevaringsboks - Darth Vader  269,95 DKK 

Star Wars Drikkedunk - Sort m. Darth Vader Star Wars Drikkedunk - Sort m. Darth Vader  119,95 DKK 

Star Wars Drikkedunk - Gylden m. C-3PO Star Wars Drikkedunk - Gylden m. C-3PO  119,95 DKK 

Star Wars Madkasse - Hvid m. R2D2 Star Wars Madkasse - Hvid m. R2D2  119,95 DKK 

Star Wars To-Go Kop - Sort m. Darth Vader Star Wars To-Go Kop - Sort m. Darth Vader  79,95 DKK 

Star Wars To-Go Kop - Sort m. Storm Trooper Star Wars To-Go Kop - Sort m. Storm Trooper  79,95 DKK 


Star Wars Drikkedunk, Madkasser & Opbevaringsboks

Her kan du købe produkter fra Star Wars til drenge og piger. Vi har gjort os umage med at have et stort og spændende udvalg af produkter fra Star Wars og en andre smart brands. Sortimentet består af alt det spændende fra Star Wars, som vi er sikre på, at dit barn eller børn helt sikkert vil finde interessant.

Få leveret Star Wars ganske gratis

Når du handler her hos Kids-world.dk, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Star Wars, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Med dét sagt, håber vi på, at du finder et eller andet i vores sortiment, så matcher hvad end du leder efter. Uanset om det lige er bevidst, at du har klikket dig ind på vores Star Wars-kategori - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Derfor skal du endelig klikke dig videre til udvalget i de andre kategorier med alt fra børnetøj, børnesko og interiør til børneværelset.

Nyheder, nye kollektioner og tilbud fra Star Wars

Produkterne fra Star Wars er uhyre populære, og derfor er det altid en god ting, at holde øje med hvornår nyhederne fra de nye kollektioner af Star Wars bliver lanceret. På trods af populariteten hænder det alligevel, at vi sætter nogle af produkterne ned, sådan at du kan købe Star Wars til nedsat pris. Har du dermed et ønske om, at købe produkterne fra Star Wars med rabat, gælder det om at holde øje med vores udsalgskategori.

Tilføjet til kurv