Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Staedtler

88

Staedtler

Tuscher, farveblyanter og andre skriveartikler til børn fra Staedtler

Staedtler tror på, at vi alle har en masse ideer som bare venter på at blive ført ud i livet. Kreativitet gør livet lidt sjovere og mere afslappet. Staedtlers produkter kan bruges af børn og voksne i alle aldre, som gerne vil bringe kreative ideer til live, og fortsat blive inspireret.

Staedtler har altid et stort udvalg af innovative tyske kreative skriveartikler af høj kvalitet, og har eksisteret i mere end 180 år.

Så har du et kreativt barn som elsker at tegne, skrive, farvelægge malebøger eller noget helt tredje, kan du aldrig gå galt i byen med de fine skriveredskaber og kunstartikler fra Staedtler. 

Mere info om Staedtler

Staedtler er et tysk firma som har hovedsæde i Nürnberg. Firmaet blev grundlagt af J.S. Staedtler i 1835, og producerer alt fra skriveudstyr (passere, blyanter, linealer), kunstmaterialer og redskaber samt kontorartikler.

Staedtler er Europas største producent af træblyanter, stifter til stiftblyanter, viskelædere og andet. Mere end 85% af produktionen af Staedtlers produkter finder sted i Nürnberg, Tyskland, men nogle af produkterne laves i Japan. Kvaliteten er altid i top og skrive artiklerne er ergonomisk designet.

Tilføjet kurv