Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Wild Republic

94
Anbefalet Alder (Legetøj)

Wild Republic

Wild Republic - legetøj som er sjovt på den naturlige måde

I 4 årtier har Wild Republics realistiske bamser og legetøj hjulpet børn med at udforske og værdsætte naturens verden. Wild Republic har til mission at skabe legetøj, som gør børn nysgerrige omkring dyr og lærer dem om vores vidunderlige natur.

Wild Republic stræber ikke kun efter at producere bedre legetøj til børn, men også at skabe en bedre verden med mere empati og forståelse.

Så lad dit barn udforske naturen og fantasien med de søde bamser fra Wild Republic. De er alle fremstillet i solide materialer og har realistiske designs. Bamserne i høj kvalitet er bløde og skønne, og fremstillet til at kunne holde til mange års leg.

Info om Wild Republic

Wild Republic har hovedkontor i Twinsburg, Ohio, men har kontorer og distribution verden over. Wild Republic forsøger altid at optimere den positive indflydelse de har på planeten, børn og deres forældre. Produkterne fra Wild Republic får børn til at smile, og er en hyldest til vores vilde natur. De gør også det at lære til en rigtig sjov oplevelse for børn!

Wild Republic blev stiftet for at forbinde grundlæggerens kærlighed til både børn og den vilde natur. Missionen har altid været at skabe nysgerrighed omkring dyr og naturen, og at lære børn mere om emnerne. 

Wild Republic tager af hensyn til miljøet også hele tiden nye initiativer til, at opnå en stadig mere bæredygtig produktion og distribution af deres produkter.

Wild Republic bamser

Har kan I se vores skønne udvalg af bamser fra Wild Republic til baby og barn. Det er intet mindre end fantastisk at se, hvordan børnene elsker synet af deres yndlingsbamse fra Wild Republic, når de har været hjemmefra hele dagen.

Uanset om I leder efter en bamse fra Wild Republic til en pige eller en dreng, finder I her hos Kids-world et varierende sortiment fra mange lækre mærker.

Bamser fra Wild Republic kan købes til både drenge og piger - ens for dem alle er, at de er sjove og indbydende at lege med for de små. Vores udvalg af dukker og bamser har noget til ethvert barn.

Bamser fra Wild Republic er perfekte som gaver, f.eks. som fødselsdagsgave, dåbsgave og julegave.

Køb bamser fra Wild Republic med fri fragt

Når I køber en Wild Republic bamser her hos Kids-world, kan I kvit og frit få leveret jeres barns nye Wild Republic bamse ganske gratis.

Tilføjet kurv