Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Play-Doh - Modellervoks

21
30%
Play-Doh Modellervoks - 227 g - Treasure Splash Play-Doh Modellervoks - 227 g - Treasure Splash 139,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
30%
Play-Doh Modellervoks - Party Bag - 420 g - 15 stk Play-Doh Modellervoks - Party Bag - 420 g - 15 stk 87,47 DKK
Oprindeligt:  124,95 DKK  

Play-Doh - lærerigt og underholdende modellervoks til børn

Med det sjove modellervoks fra Play-Doh, er der ingen grænser for hvad børn kan forme og skabe i hjemmet.

Fantasien og kreativiteten udfoldes, når børn sætter sig ned med det legendariske Play-Doh modellervoks og selv former lige præcis det, de nu har lyst til. Produktet indeholder ingen skadelige stoffer, pletter ikke og kan genanvendes igen og igen. Det består primært af vand, salt og mel.

Med de mange forskellige sæt som inkluderer diverse former for legetøj og tilbehør til Play-Doh, bliver legen endnu sjovere med unikke muligheder for at forme og omstrukturere modellervoksen. Her får børnene mulighed for at leve sig ind i fantasiverdener, og forme sjove ting og siger dertil.

Sådan blev Play-Doh til

Oprindeligt blev Play-Doh produceres i USA som tapet-rens i 1930erne. Produktet blev senere lavet om, og sendt ud til skoler i Cincinnati i midten af 1950erne. Play-Doh blev demonstreret under en konvention i 1956, og blev herefter solgt til i butikker - der var også mange reklamer i fjernsynet i 1957, som bidrog til salget.

Siden Play-Doh kom på legetøjsmarkedet i 1950'erne, er det blevet vældigt populært og solgt verden over. I år 2003 kom Play-Doh endda på Toy Industry Associations liste over århundredets legetøj.

Mellem 1955-2005 blev der solgt mere end to milliarder dåser Play-Doh verden over, og nu om dage sælger mere end 6000 butikker i USA produktet. Populariteten er kun vokset med tiden, og Play-Doh må siges at være et tidløst produkt som alle børn kan få stor glæde af at lege med.

Stort og varieret udvalg af Play-Doh modellervoks

Hos Kids-world glæder vi os over at præsentere vores imponerende sortiment af Play-Doh modellervoks. Vi har nøje udvalgt et bredt udvalg af kreative produkter, der kan stimulere børns fantasi og skabe sjove stunder med leg.

Uanset om det er til at skabe små figurer eller store kunstværker, har vi Play-Doh modellervoks, der passer til ethvert behov. Kvalitet og variation er nøgleordene i vores udvalg, der sikrer, at børn kan udforske deres kreativitet på bedste vis. Tag et kig på vores spændende udvalg og find det perfekte Play-Doh produkt til dit barn.

Leg og lær med Play-Doh sæt

Vores engagement i at fremme kreativ leg stopper ikke ved Play-Doh modellervoks alene. Hos Kids-world tilbyder vi også fantastiske Play-Doh sæt, der inspirerer børn til at udforske nye temaer og skabe sjove scenarier.

Udforsk vores udvalg af Play-Doh sæt, der inkluderer alt fra køkkensæt og isbiler til pizza- og dyrlægesæt. Med vores attraktive tilbud og sæt kan du skabe en verden af leg, læring og fantasifuld kreativitet for dit barn. Find det perfekte Play-Doh tilbud eller sæt, der passer til dit barns interesser, og lad legen begynde!

Leg i køkkenet med Play-Doh

Skab magi i køkkenet med vores Play-Doh køkkenprodukter. Giv dit barn mulighed for at udfolde sig som lille bager eller chefkok med vores spændende Play-Doh køkkensæt. Lav fantasifulde kager, lækre pizzaer og meget mere!

Udforsk vores udvalg af køkkensæt og lad dit barn opleve glæden ved at skabe lækre Play-Doh retter. Med detaljerede forme og farver er vores Play-Doh køkkenprodukter perfekte til at stimulere kreativitet og fantasifuld leg. Gør legen i køkkenet sjovere med Play-Doh, der åbner op for en verden af kulinariske eventyr!

Køl ned med en Play-Doh isbil

Giv dit barn en forfriskende leg med vores Play-Doh isbil. Med vores isbilsæt kan dit barn skabe farverige og fantasifulde isvafler, ispinde og meget mere. Lad dem være den bedste ismager i byen!

Udforsk vores udvalg af isbilsæt og oplev, hvordan Play-Doh kan bringe kølighed og glæde ind i legen. Med forskellige forme og farver kan dit barn skabe deres egne unikke iskreationer og dele dem med venner og familie. Lad legen med Play-Doh isbil tage dit barn med på en kølig og sjov rejse!

Lav fantastiske Play-Doh pizzaer

Skab dine egne kulinariske mesterværker med vores Play-Doh pizza sæt. Lad dit barn være pizzabager for en dag og skab fantasifulde pizzaer med Play-Doh modellervoks. Med forskellige toppings og forme kan legen begynde.

Udforsk vores udvalg af pizza-sæt og lad dit barn udfolde sig som en mester i pizzakunst. Fra at lave den perfekte dej til at tilføje de mest fantasifulde toppings - vores Play-Doh pizza sæt gør legen både sjov og lærerig. Tag dine børns kulinariske eventyr til nye højder med Play-Doh pizza leg!

Tag til dyrlægen med et Play-Doh legesæt

Giv dit barn mulighed for at udforske rollen som dyrlæge med vores Play-Doh dyrlægesæt. Skab farverige og fantasifulde dyrlægeoplevelser med Play-Doh modellervoks og tilbehør, der sætter legen i gang.

Udforsk vores udvalg af dyrlægesæt og lad dit barn tage sig af fantasidyr med kærlighed og omsorg. Fra at skabe små dyr til at lege dyrlæge for dem - vores Play-Doh dyrlægesæt åbner op for en verden af kreativ leg og empati. Giv dit barn en oplevelse som dyrlæge med Play-Doh dyrlægesæt fra Kids-world!

Smil med et Play-Doh tandlægesæt

Giv dit barn en legende oplevelse med vores Play-Doh tandlægesæt. Lad dem udforske rollen som tandlæge og skabe sjove og fantasifulde tandlægebesøg med Play-Doh modellervoks og tilbehør.

Udforsk vores udvalg af tandlægesæt og lad dit barn tage sig af de små Play-Doh tænder. Fra at lave smilende ansigter til at lege tandlæge for Play-Doh figurer - vores tandlægesæt tilbyder kreativ leg og læring på samme tid. Giv dit barn en grund til at smile med Play-Doh tandlægesæt fra Kids-world!

Play-Doh modellervoks i mange forskellige farver

Legen bliver endnu sjovere, når den er fyldt med farver! Hos Kids-world tilbyder vi et omfattende udvalg af Play-Doh modellervoks i forskellige farver. På vores hjemmeside finder du et væld af nuancer, herunder lyse pasteller, dybe primærfarver og sjove specialfarver.

Udforsk vores sortiment og giv dit barn mulighed for at skabe farverige mesterværker. Fra regnbueprojekter til fantasifulde skabninger - vores Play-Doh farver åbner op for en verden af kreativ udfoldelse.

Tag et kig på vores farverige udvalg og vælg de perfekte farver til dit barns næste kreative eventyr.

Sådan får du tilbud på Play-Doh modellervoks

Vi ønsker at gøre det ekstra sjovt at handle hos Kids-world, og derfor tilbyder vi regelmæssige tilbud på Play-Doh modellervoks. Hold øje med vores udsalgskategori, hvor du kan finde fantastiske rabatter på udvalgte Play-Doh produkter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få eksklusive tilbud og være blandt de første, der får besked om vores spændende kampagner. Du kan også følge os på sociale medier for at holde dig opdateret med de seneste Play-Doh tilbud og nyheder. Grib chancen og spar på dit næste køb af Play-Doh modellervoks ved at udnytte vores fantastiske tilbud.

Shop Play-Doh og betal med børnepengekredit

Vi ønsker at gøre det let og bekvemt for vores kunder at handle hos Kids-world. Derfor tilbyder vi en gratis kreditordning, som vi kalder børnepengekredit. Med børnepengekredit kan du købe Play-Doh modellervoks til dit barn uden besvær og betale senere.

Vi forstår vigtigheden af at give børn kreative redskaber, og vores børnepengekredit gør det muligt for dig at opfylde dine børns behov uden at bekymre dig om økonomien. Shop løs, og benyt dig af vores børnepengekredit for at sikre, at dit barn altid har adgang til det bedste legetøj og kreativt udstyr.

Gratis fragt på Play-Doh modellervoks

Vi ønsker at gøre det ekstra fordelagtigt for vores danske kunder at handle hos Kids-world. Derfor tilbyder vi gratis fragt på alle ordrer med leveringsadresser inden for Danmark.

Når du køber Play-Doh modellervoks hos os, kan du spare ekstra penge ved at nyde godt af vores gratis leveringsservice. Gør dit køb endnu mere bekymringsfrit og få dine Play-Doh produkter leveret direkte til døren uden ekstra omkostninger. Få fordel af vores gratis fragt og giv dit barn glæden ved kreativ leg med Play-Doh modellervoks.

Tilføjet kurv