Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Skechers børnesko

55
Skostørrelse
35%

Skechers børnesko

Skechers børnesko og sneakers

Vi fører et stort udvalg af børnesko og sneakers fra Skechers.

De børnesko fra Skechers som du finder i vores sortiment, er alt fra neutrale farver til de mere sprudlende af slagsen.

Sortimentet er stort, så du vil med stor sandsynlighed kunne finde et par Skechers børnesko, som din dreng eller pige vil elske.

Skechers sko og sneakers

Det velkendte brand blev etableret tilbage i 1992 i USA. Skechers har siden 1992 produceret alt inden for lifestyle-, mode- og fritidssko til børn og voksne.

Skechers er kendte for at lave sko med et sportslige træk, så er din dreng eller pige sportslig anlagt, er et par børnesko fra Skechers måske det i leder efter.

Stort udvalg af Skechers sko og sneakers til børn

Der er masser af fest og farver i de populære Skechers sko til børn.

Skechers er nok mest kendt for at lave smarte og prisvenlige sneakers med et sporty look, men den dag i dag kommer Skechers sko i et varieret udvalg.

Her hos Kids-world fører vi et bredt udsnit af både fede Skechers sneakers til børn, Skechers vinterstøvler til børn, Skechers sandaler og ikke mindst de populære Skechers blinkesko til børn.

Dyk ned i vores brede udvalg af Skechers sko til børn til attraktive priser, og som kommer i mange forskellige farver. Du kan også finde Skechers sko, der kan bruges til alle slags formål.

Du kan både finde Skechers sko, der er velegnet til en aktiv skoledag eller en hyggelig hjemmedag. Brug Skechers både om foråret, sommeren, efteråret og vinteren. Du kan også style dine Skechers sko, så de passer til den helt store klassefest.

Skechers sko er særligt gode for børn, idet de bestræber sig på at være et skomærke, der er skabt for de små fødders præmisser. Det kan man eksempelvis få at føle med den behagelige memory foam-sål i alle Skechers sko, der er med til at beskytte børnenes fødder.

Skechers sko er perfekte til de aktive børn, der løber omkring og har brug for gode stødabsorberende sko.

Vi har Skechers sko til børn i mange størrelser - find dem fra størrelse 21 og helt op til 38. Du vil garanteret også kunne finde et par Skechers sko i dine børns yndlingsfarver. Vi har eksempelvis Skechers sko til børn i farverne sort/hvid, navy, rainbow, sort/rød, silver/pink, multicolor og mange andre.

Skechers blinkesko til børn

De smarte Skechers blinkesko til børn er et rent hit, der går ind hos alle fartglade børn. Børn har en stor tendens til at elske Skechers sko til børn med lys, da det får dem til at føle sig ekstra farverige i hverdagen.

Lad dine børn være med på moden med Skechers sko til børn med lys, som også kan have den ekstra fordel, at de fungerer som reflekser i trafikken. Skechers sko til børn med lys er også med til at gøre, at børnene bedre bliver set i mørke.

Hos Kids-world kan du både finde Skechers vinterstøvler, sandaler, Skechers sneakers til børn, Skechers blinkesko til børn og slippers, så der er masser at vælge imellem og til enhver anledning.

Til de kolde dage: Skechers vinterstøvler til børn

Lige nu har vi mange gode Skechers vinterstøvler og Skechers støvler til børn på tilbud.

Skechers vinterstøvler til børn er varme, vandtætte, har en god indersål og kan endda også fås med blinkende lys i. Det gode ved Skechers vinterstøvler er især, at de giver en rigtig god ankelstøtte, hvilket er vigtigt for at beskytte børnene allerede tidligt i livet.

Se de ultra seje Skechers vinterstøvler med lys, Hypno-Flash 2.0, der kommer med neongrønne detaljer og som lukkes med velcrostropper henover vristen. De er nemme for barnet at tage på og af og barnet behøver ikke at snøre nogen snørebånd. Disse Skechers vinterstøvler lyser flot op hver gang barnet går eller løber af sted.

Til de varme dage: Skechers sandaler

Der findes ikke noget bedre end et par dejlige sandaler til at køle fødderne af i de varme sommertemperaturer. Skechers sandaler er smarte og sidder ergonomisk godt på foden. Dette er takket være den behagelige Memory foam skumsål, som Skechers er blevet så kendt for.

Vi har flere forskellige typer af Skechers sandaler til børn, blandt andet har vi også fede Skechers sandaler til børn med lys.

Tag og kig forbi modellen Skechers - Hypno-Splash, som er en fed sandal til børn med blinkende lys i grønne og lilla farver. Lyset aktiveres helt automatisk, når barnet bevæger sig rundt med sandalerne på. Skechers sandalen sidder nemt fast på barnet med velcroremme, så du slipper for besværlige snørebånd.

Du kan også finde den sødeste Skechers sandal - Unicorn Dreams Explorer, der med sine pink og lyserøde farver giver det sødeste udtryk. Denne sandal har også en fin enhjørning på den udvendige sål med lys i, der aktiveres når barnet går eller løber. Sandalen har også masser af dekorative stjerner og glimmer på ydersiden.

Skechers sko til børn størrelsesguide

I vores overskuelige Skechers størrelsesguide kan du nemt finde frem til hvilken størrelse sko, der passer til dine børn. Vores Skechers til børn størrelsesguide kan du finde, når du klikker ind på de Skechers sko, som du ønsker at kigge nærmere på. Du kan også finde vores generelle størrelsesguide.

I vores størrelsesguide får du en oversigt over alle de størrelser vi forhandler og deres indvendige mål.

Vores Skechers sko og sneakers til børn og teenagere kan du finde i størrelserne mellem 21 og helt op til størrelse 38. Bemærk at alle størrelser er vejledende og det anbefales, at du lægger 1-1,5 cm til i voksetillæg.

Få leveret Skechers ganske gratis

Når du handler her hos Kids-world.dk, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Skechers, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Med dét sagt, håber vi på, at du finder et eller andet i vores sortiment, så matcher hvad end du leder efter. Uanset om det lige er bevidst, at du har klikket dig ind på vores Skechers-kategori - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Derfor skal du endelig klikke dig videre til udvalget i de andre kategorier med alt fra børnetøj, børnesko og interiør til børneværelset.

Nyheder, nye kollektioner og tilbud fra Skechers

Produkterne fra Skechers er uhyre populære, og derfor er det altid en god ting, at holde øje med hvornår nyhederne fra de nye kollektioner af Skechers bliver lanceret. På trods af populariteten hænder det alligevel, at vi sætter nogle af produkterne ned, sådan at du kan købe Skechers til nedsat pris. Har du dermed et ønske om, at købe produkterne fra Skechers med rabat, gælder det om at holde øje med vores Skechers udsalg.

Tilføjet kurv