Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

NatureZoo legetøj

39
Anbefalet Alder (Legetøj)
35%
NatureZoo Bamse - 45 cm - Kanin - Rosa NatureZoo Bamse - 45 cm - Kanin - Rosa 162,47 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
35%
40%
NatureZoo Bamse - Fru Kænguru - 18 cm - Brun NatureZoo Bamse - Fru Kænguru - 18 cm - Brun 137,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  

NatureZoo legetøj

NatureZoo - Skønt legetøj til babyer og børn

NatureZoo er et lækkert dansk mærke som har base på Islands Brygge i København, og blev stiftet af forældreparret Vibeke og Philippe i 2011. Med et bredt udvalg af lækkert legetøj og tilbehør til babyer og børn i et flot dansk design og gode materialer, er de blevet meget populære herhjemme.

NatureZoo går især meget op i sikkerhed og kvalitet, og har en filosofi om at kun det bedste er godt nok når det kommer til børn. Alle produkter er inspireret af skandinavien, og har derfor et minimalistisk look. NatureZoo har en stor passion for dyr, som børn jo også elsker, så der er mange forskellige slags dyr i sortimentet af legetøj. NatureZoos univers er farverigt og legerigt, med masser af inspiration fra naturen og vores smukke verden.

NatureZoo med Oeko-Tex 100 bambusgarn

Alle de hæklede produkter til børn fra NatureZoo er håndlavede, og der anvendes kun Oeko-Tex 100 certificeret bambusgarn. Kollektionen af plys er også fremstillet i 100% økologisk bomuld. I dag sælges NatureZoo i mere end 25 lande!

Bamser fra NatureZoo

NatureZoo har i mange år været kendt for at fremstille bamser i en god kvalitet. Du bliver ikke skuffet over dit nye køb, når din dreng eller piges øjne lyser op, ved synet af NatureZoo bamsen.

NatureZoo laver bamser i søde, gode og bløde kvaliteter. Med en NatureZoo bamse sikrer du dig, at din pige eller dreng har fået sig en uundværlig legekammerat og legekammerat.

Hvem kan ikke huske sin første bamse, og hvilken glæde minderne stadig kan give?

En bamse fra NatureZoo til lege og som sovedyr

Bamser fra NatureZoo er skønne og indbyder til leg og hygge. Både piger og drenge holder af bamser, hvilket der er mange gode grunde til.

Bamserne fra NatureZoo giver med hvert af deres unikke udtryk, både piger og drenge lyst til at kramme og putte sig ind til dem.

Bamser er hos mange børn det foretrukne sovedyr pga. deres bløde kvaliteter.

NatureZoo producerer forskellige bamser i en række forskellige strørrelser, designs og farvekombinationer.

Bideringe fra Nature Zoo til babyer

Klør dit barns gummer? Hvis ja, kan det være en rigtig god idé med en bidering fra Nature Zoo eller to. Det kan nemt være udfordrende, når først gummerne begynder at klø, og din pige eller dreng gerne vil 'klø igen'.

I denne kategori finder du hele vores lækre udvalg af Nature Zoo bideringe til drenge og piger. Vi har noget til enhver dreng og/eller pige.

Bideringene fra Nature Zoo og de mange andre brands fremstilles i enkle og fede designs

NatureZoo rangler

NatureZoo rangler er fantastisk legetøj til småbørn. NatureZoo designer de fineste rangler i gode materialer.

Rangler fra NatureZoo og motorisk øvelse

NatureZoo ranglerne og de andre mærker er kendetegnet ved deres fine udformninger som eksempelvis kaniner, bjørne og lamaer. Eller måske er ranglen fra NatureZoo designet som en giraf, svane eller en kat.

Rangler fra NatureZoo i flotte farver

NatureZoo og de andre mærker producerer forskellige rangler i moderne farver samt giftfri og miljørigtige materialer.

Barnevognskæder fra NatureZoo med søde figurer

Barnevognskæderne fra NatureZoo og fra de andre mærker kendetegnes ved at designe deres nydelige barnevognskæder udformet med elefanter, blade og isbjørne. Måske er barnevognskæden fra NatureZoo helt uden motiver, som blot har nogle nydelige farver. Det kan du blive klogere på her på siden.

Barnevognskæder fra NatureZoo med flotte figurer

Barnevognskæderne fra NatureZoo og fra de andre mærker kendetegnes ved at designe deres søde barnevognskæder udformet med katte, giraf og kaniner. Måske er barnevognskæden fra NatureZoo helt uden motiver af stjerner og dyr, som blot har nogle gode farver - hvad end de har ikke har, kan I finde ud af, lige her i kategorien med barnevognskæder fra NatureZoo.

Gratis fragt ved køb af NatureZoo

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra NatureZoo, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra NatureZoo her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte bamser, barnevognskæder, barnevognsophæng, musikuroer, rangler og uroer. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv