Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

PlanToys - Bæredygtigt trælegetøj

99
Anbefalet Alder (Legetøj)
40%
PlanToys  Trælegetøj - Musikalsk Bjørn I Snor - Træ PlanToys Trælegetøj - Musikalsk Bjørn I Snor - Træ 287,97 DKK
Oprindeligt:  479,95 DKK  
40%
PlanToys Trælegetøj - Fødselsdagstog - Træ PlanToys Trælegetøj - Fødselsdagstog - Træ 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
PlanToys Trælegetøj - Stable-Tog - Træ PlanToys Trælegetøj - Stable-Tog - Træ 287,97 DKK
Oprindeligt:  479,95 DKK  
40%
PlanToys Trælegetøj - Banke-Bold-Spil - Træ PlanToys Trælegetøj - Banke-Bold-Spil - Træ 233,97 DKK
Oprindeligt:  389,95 DKK  
40%
PlanToys Puslespil - Træ - Dyr PlanToys Puslespil - Træ - Dyr 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
PlanToys Kanin m. Hjul - Træ - Lyseblå PlanToys Kanin m. Hjul - Træ - Lyseblå 89,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
40%
PlanToys Kanin m. Hjul - Træ - Lyserød PlanToys Kanin m. Hjul - Træ - Lyserød 89,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
40%
PlanToys Lastbil - Træ PlanToys Lastbil - Træ 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
PlanToys Bus - Træ PlanToys Bus - Træ 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
PlanToys Trælegetøj - Kreative Klodser - 30 Dele PlanToys Trælegetøj - Kreative Klodser - 30 Dele 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
PlanToys Fotosæt - Træ PlanToys Fotosæt - Træ 239,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
40%
PlanToys Hemmelig Agent-sæt - Træ PlanToys Hemmelig Agent-sæt - Træ 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  

Bæredygtigt trælegetøj fra PlanToys

Er du også fan af miljørigtigt og bæredygtigt legetøj, så er legetøjet fra PlanToys det helt rette sted at begynde. PlanToys så dagens lys i 1981, og helt fra begyndelsen har bæredygtighed og hensyn til miljøet været helt centralt. 

Plan Toys laver lækkert legetøj i træ, og man kan være sikker på, at kvaliteten altid er helt i top. Alt legetøjet bliver grundigt testet igennem, inden de forlader fabrikken.

Lækkert trælegetøj fra PlanToys

PlanToys er kendt for at lave flot og lækkert legetøj i træ med stor fokus på bæredygtighed og hensyn til miljøet. Her på Kids-world.dk finder du et stort udvalg af det populære trælegetøj fra Plan Toys.

Vi har alt lige fra babylegetøj til legetøj til de større børn. Fælles for det hele er, at kvaliteten altid er helt i top, og der er lagt vægt på både leg og læring med fokus på børns kreativitet og fantasi.

Legetøj fra PlanToys i gummitræ

Alt legetøjet fra Plan Toys er lavet i gummitræ, der er et meget holdbart materiale, og gummitræet er lettere end andre træsorter. Derfor er det også et optimalt materiale til babylegetøj.

Bæredygtigt legetøj fra PlanToys er produceret af nyhøstet træ fra en 25 hektar stor plantage af gummitræer. men man bruger også gummitræer, der ikke længere producerer latex, og de bliver fældet fra plantager i nærheden af fabrikken. 

Fabrikken, som producerer legetøjet, ligger midt i den gummitræsplantage, som leverer træerne til produktionen. På den måde minimeres transporten af råmaterialerne - til glæde og gavn for miljøet. Plan Toys forsøger hele vejen igennem tilblivelsen af et stykke bæredygtigt legetøj at være fuldstændig CO2 neutral.

Virksomheden har en holistisk tankegang, hvor den samme miljørigtige og bæredygtige tankegang gennemstrømmer alle afdelinger og led i produktionen af legetøj. F.eks. bliver overskudstræet i produktionen brugt til at fremstille energi til fabrikken og de omkringliggende landsbyer.

Godt for barnet og godt for miljøet

Når PlanToys producerer bæredygtigt legetøj, bruger de kun økologiske farvepigmenter, så de ikke skader hverken barnet eller miljøet. Alle farvestoffer er vandbaserede og de indeholder ikke bly eller andre tungmetaller.

Papæsker, brochurer og andre trykte materialer er lavet af genbrugspapir og trykt med sojaprint, som er lettere at nedbryde og genanvende i forhold til kemisk tryksværte. PlanToys har søsat en række initiativer og projekter, som støtter og udvikler børn i nærområdet samt børn med særlige behov.

Før træet kan bruges i produktionen af bæredygtigt legetøj, skal det tørres i en ovn, og her har Plan Toys selv udviklet en kemikaliefri ovntørring.

Bæredygtigt legetøj

Bærdygtighed er et begreb, der gennemstrømmer hele virksomheden fra bæredygtige materialer, bæredygtig fremstilling til bæredygtig tankegang. Det er vigtigt for virksomheden at kvaliteten og sikkerheden i produktionen er helt i top, og det er samtidig også vigtigt at fremme livskvalitet og miljørigtig bæredygtighed.

PlanToys har sat sig selv som målsætning, at minimere påvirkningen af miljøet, så både natur og mennesker ikke skades. Plan Toys bestræber sig på at anvende sikre, ansvarlige og bæredygtige metoder i fremstillingen af legetøj. F.eks. plantes der et nyt træ for hvert træ, der fældes.

Bæredygtigt legetøj, der udvikler og stimulerer

Alt legetøj fra PlanToys er udviklet med henblik på at stimulere, udvikle og udfordre barnet på fire forskellige områder: fysisk, socialt og følelsesmæssigt, intellektuelt samt sprogligt.

Desuden har alle børn forskellige måder at lære på. Det kan f.eks. være gennem lyd, ved at røre eller ved selv at afprøve forskellige løsninger. På alle produkter kan du ved hjælp af enkle ikoner se, hvordan hvert produkt hjælper barnet til at lære. 

Det kan f.eks. være kreativ læring gennem opfindelser og iagttagelser eller social læring gennem interaktion med andre og ved at udtrykke følelser. På den måde kan du finde et stykke legetøj, som du synes passer til netop dit barn.

Plan Toys har udviklet bæredygtigt legetøj til de forskellige alderstrin, og det er udviklet med øje for design, funktionalitet og kreativt. Perfekt til børn i alle aldre.

Babylegetøj fra PlanToys

Her ved Kids-world finder du et nydeligt udvalg af PlanToys babylegetøj. Vi fører legetøj til babyer i flere forskellige afskygninger: Noget er lavet af træ, som er et smukt og samtidig et holdbart materiale, andet babylegetøj er lavet af tekstil og er blødt og dejligt for de små børn at kramme og nusse. Andet laves i plastik, så det er nemt at rengøre og holde hygiejnisk.

Underholdende babylegetøj fra PlanToys

Babylegetøj skal underholde din dreng eller pige, samtidig med at det udvikler og stimulerer barnets motorik og sanser. I vores udvalg finder du kun legetøj til babyer, som er sikkert for de små poder at lege med.

Her på siden finder du vores udvalg af legetøj til babyer fra PlanToys i god kvalitet, og forhåbentlig har vi netop det babylegetøj fra PlanToys, som du er på udkig efter.

Stort udvalg af babylegetøj fra bl.a. PlanToys

Her på Kids-world.dk kan du finde et bredt sortiment af PlanToys legetøj til babyer i forskellige afskygninger til både spædbørn og babyer. Benyt vores filter i i menuen til at indsnævre søgningen i forhold til type og farve.

Uanset om du leder efter et stykke babylegetøj fra PlanToys til din egen baby, eller du skal bruge en gave til eksempelvis barnedåb, fødselsdag eller jul, så finder du et godt udvalg af babylegetøj fra PlanToys her. Se også vores PlanToys udsalg.

Plan Toys badelegetøj til børn

Badelegetøj er et must-have, når man skal hygge sig i vandet på de varme solskinsdage. Vi har Plan Toys badelegetøj til masser af sjov, leg og hygge, som dit barn kan lege med i jeres bassin derhjemme, eller I kan medbringe det på stranden i weekenden.

Plan Toys badelegetøjet er af en slidstærk og en høj kvalitet. Derudover er det fremstillet i nogle fine materialer.

Udvalget er stort, så vi håber på, at du finder noget lækkert badelegetøj fra Plan Toys eller et af de andre brands her ved Kids-world.

PlanToys legemad

Legemad fra blandt andet PlanToys bringer højt humør til de fleste børn. Kig dig omkring i vores lækre udvalg af legemad fra PlanToys, der er garant for mange timers sjov og hygge med legemad. I vores fine udvalg af legemad fra bl.a. PlanToys finder du alt fra grøntsager til kød, kager og frugter.

Legemad fra PlanToys i gode materialer

PlanToys legemaden indbyder til mange timers sjov leg for dit barn - især når han eller hun får besøg i sin restaurant.

PlanToys legemad er fremstillet af miljørigtige materialer, som er godkendt til børn at lege med.

Legetøjsbiler fra PlanToys

Her i kategorien kan I se de smarte PlanToys legetøjsbiler, som de fleste børn vil kunne have det sjovt med.

PlanToys er et godt brand, som er anerkendte for deres legetøj af en høj kvalitet. PlanToys producerer et lækkert udvalg af legetøjsbiler i de fineste designs.

Legetøjsbiler fra PlanToys i miljøvenlige materialer

PlanToys og de andre brands producerer forskellige legetøjsbiler i moderne farver samt miljørigtige og giftfri materialer.

PlanToys dukke

De fleste børn elsker at lege med dukker PlanToys. Er du på udkig efter en PlanToys dukke til dit barn, er du havnet det helt rigtige sted.

Rolleleg med PlanToys dukker

Kun dit barns fantasi sætter grænser for, hvad/hvem dukken fra PlanToys kan være, når dit barn leger med PlanToys dukken.

Husk også at kigge rundt i de andre kategorier for tilbehør som dukkesenge og tøj til dukken.

Betal din PlanToys dukken med børnepenge

Vi leverer gratis til adresser i Danmark. Dette gælder uanset om det drejer sig om en dukke fra PlanToys eller ej.

Puslespil fra PlanToys

Hos Kids-world tilbyder vi dig et fantastisk sortiment af puslespil fra PlanToys og andre mærker. Uanset dit barns alder, får du gode muligheder for at finde de bedste puslespil fra PlanToys til din pige eller dreng.

Vi har et godt udvalg af puslespil mærker - inklusive PlanToys. PlanToys puslespil er et perfekt valg.

Vi vil foreslå dig at du bruge vores filtersystemet når du søger efter PlanToys puslespil til din pige eller dreng. Uanset din smag kan vi garantere dig om, at du vil vælge de puslespil som du og din pige eller dreng leder efter.

Vi leverer PlanToys puslespil

Hvis du købe din piges eller drengs næste puslespil fra PlanToys hos Kids-world, bliver vi enormt glade og vi sikre dig, at du ikke fortryder det.

Vi har fine PlanToys puslespil. Derfor stoler vi på, at du vil finde præcis hvad du ønsker.

Rangler fra PlanToys

PlanToys rangler er noget fantastisk legetøj til de mindste. PlanToys producerer de herligste rangler i gode og gedigne materialer.

Rangler fra PlanToys og motorisk øvelse

PlanToys ranglerne og de andre mærker kendetegnes ved deres pæne udformninger som eksempelvis kaniner, lamaer og bjørne, eller måske er PlanToys ranglen designet som en giraf, svane eller en kat.

Rangler fra PlanToys i tidssvarende farver

PlanToys og de andre mærker laver mange varianter af rangler i giftfri og miljørigtige materialer samt moderne farver

Tilføjet kurv