Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Turtles

12

Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles legetøj

Her hos Kids-world er vi stolte af at præsentere vores omfattende sortiment af Teenage Mutant Ninja Turtles legetøj. Vores udvalg er designet til at tilfredsstille enhver fan af disse ikoniske figurer, og vi tilbyder et bredt udvalg af legetøj og tilbehør, der hylder de populære Teenage Mutant Ninja Turtles. Tag med os på en rejse gennem en verden af spændende legetøj med dine yndlingshelte-skildpadder.

Vi forstår vigtigheden af at levere legetøj af høj kvalitet, der taler til børns fantasi og begejstring. Derfor har vi omhyggeligt udvalgt dette sortiment af Teenage Mutant Ninja Turtles legetøj, der er sikre, holdbare og sjove. Vores mål er at give børn mulighed for at opleve eventyr og action med deres elskede Ninja Turtles-figurer i centrum.

Vores Teenage Mutant Ninja Turtles legetøj er en hyldest til en tidløs tegneserie og tv-serie, der har fanget generationer. Fra actionfigurer til accessories - vi har alt, hvad enhver Teenage Mutant Ninja Turtles fan kan ønske sig. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find det perfekte legetøj til dit barn.

Historien bag Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles, også kendt som TMNT, har en fascinerende historie. Brandet blev skabt i 1984 af Kevin Eastman og Peter Laird. De skabte disse unikke figurer som en parodi på populære tegneseriehelte på det tidspunkt. Teenage Mutant Ninja Turtles fangede hurtigt folks opmærksomhed og blev en kulturel sensation.

Brandet og dets karakterer er kendt for deres kamp for retfærdighed, humor og venskab. De fire skildpadder, Leonardo, Donatello, Raphael og Michelangelo, er blevet ikoniske figurer, der repræsenterer forskellige personligheder og styrker. TMNT-universet er blevet udvidet til at omfatte tv-serier, film, legetøj og meget mere, og det er fortsat elsket af børn og voksne verden over.

Vi er stolte over at bringe dette fantastiske univers til dig med vores omfattende udvalg af Teenage Mutant Ninja Turtles legetøj. Vores sortiment omfatter alt fra figurer til tilbehør, så du kan dykke ned i denne spændende verden og skabe dine egne eventyr.

Vores store udvalg af Teenage Mutant Ninja Turtles legetøj

Hos Kids-world har vi sammensat en omfattende samling af Teenage Mutant Ninja Turtles legetøj, der er sikker på at begejstre enhver fan. Vores udvalg spænder bredt, lige fra actionfigurer, legetøjssæt og tilbehør, der alle er inspireret af de elskede Ninja Turtles.

Vi forstår, at børns præferencer varierer, og derfor stræber vi efter at tilbyde et sortiment, der passer til enhver smag og aldersgruppe. Uanset om dit barn er interesseret i at samle figurer, skabe spændende lege eller udforske Ninja Turtles-universet gennem forskellige tilbehør, har vi noget, der passer til alle.

Vores mål er at give børn og deres familier den bedst mulige oplevelse ved at tilbyde et omfattende udvalg af Teenage Mutant Ninja Turtles legetøj. Vi opdaterer løbende vores sortiment, så du altid kan finde de nyeste og mest spændende produkter i vores butik.

Teenage Mutant Ninja Turtles figurer

Teenage Mutant Ninja Turtles figurer er de centrale elementer i dette fantastiske univers. Hver af de fire skildpadder, Leonardo, Donatello, Raphael og Michelangelo, har deres unikke personligheder, færdigheder og stilarter, der gør dem til en utrolig fascinerende gruppe.

Disse figurer er ikke kun actionfigurer; de er også repræsentanter for venskab, teamwork og retfærdighed. Deres eventyr og kamp mod ondskab har gjort dem til foretrukne helte for mange børn og voksne. Hos Kids-world har vi samlet et omfattende udvalg af Teenage Mutant Ninja Turtles figurer, så du kan tage del i deres spændende eventyr.

Udforsk vores sortiment af Teenage Mutant Ninja Turtles figurer, og lad dit barn opdage verdenen af action, eventyr og venskab gennem disse ikoniske helte. Med vores brede udvalg af figurer kan du samle dem alle og skabe dine egne spændende historier.

Ninja Turtles navne - Hvad hedder Ninja Turtles?

Teenage Mutant Ninja Turtles er kendt for deres unikke og mindeværdige navne, der afspejler deres personligheder og egenskaber. De fire skildpadder har følgende navne:

- Leonardo: Den taktiske og dygtige leder med det blå bånd.

- Donatello: Den teknologiske ekspert og opfinder med det lilla bånd.

- Raphael: Den dristige og temperamentsfulde kæmper med det røde bånd.

- Michelangelo: Den frække, fjollede og sjove, kæmper med det orange bånd.

Teenage Mutant Ninja Turtles maske og udklædning

For at skabe den autentiske Teenage Mutant Ninja Turtles oplevelse tilbyder vi maske og udklædning, der gør det muligt for børn at klæde sig ud som deres yndlings-Turtles. Vores masker og udklædning er designet med opmærksomhed på detaljer og giver en sjov og spændende måde at leve sig ind i TMNT-universet på.

Dit barn kan vælge sin favoritskildpadde og iføre sig den tilhørende maske og udklædning for at blive en ægte Teenage Mutant Ninja Turtle. Uanset om de foretrækker Leonardo, Donatello, Raphael eller Michelangelo, har vi det perfekte sæt til at gøre deres legeoplevelse endnu mere fantastisk.

Teenage Mutant Ninja Turtles våben

Teenage Mutant Ninja Turtles er kendt for deres unikke våben, der afspejler deres kampstil og færdigheder. Hver skildpadde har sit eget karakteristiske våben:

- Leonardo: Kæmper med to katanasværd.

- Donatello: Bruger et bō-stang til kamp.

- Raphael: Bekæmper fjender med to sais.

- Michelangelo: Kæmper med to nunchakuer.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Leonardo

Leonardo er den disciplinerede og ansvarlige leder af Teenage Mutant Ninja Turtles. Han bærer det blå bånd og mestrer kampkunst med to katanasværd. Leonardo er dedikeret til teamet og søger altid at forbedre sig og beskytte sine brødre og verden mod ondskab.

Leonardo er en vigtig del af Turtles-teamet og repræsenterer egenskaber som lederskab, mod og beslutsomhed. Hans karakter er elsket af fans verden over, og han er en central figur i Teenage Mutant Ninja Turtles-universet.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Donatello

Donatello er den kloge teknologiekspert i Teenage Mutant Ninja Turtles-holdet. Han bærer det lilla bånd og er kendt for sin evne til at skabe og reparere avanceret teknologi. Donatello bruger et bō-stang som sit karakteristiske våben.

Donatellos karakter er elsket for sin intelligens, opfindsomhed og evne til at finde løsninger på enhver udfordring. Han er en vigtig del af Turtles-teamet og bidrager med afgørende færdigheder i kampen mod ondskab.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Raphael

Raphael er den dristige og temperamentsfulde medlem af Teenage Mutant Ninja Turtles-holdet. Han bærer det røde bånd og er kendt for sin kampgejst og dygtighed i kamp. Raphael bruger to sais som sit karakteristiske våben.

Raphael er en rebelsk skildpadde med en stærk personlighed, der er modig og altid klar til at forsvare sine brødre og bekæmpe fjender. Han tilføjer en spændende dynamik til Turtles-teamet og er en favorit blandt mange fans.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Michelangelo

Michelangelo er den muntre og livlige medlem af Teenage Mutant Ninja Turtles-holdet. Han bærer det orange bånd og er kendt for sin humor og glæde. Michelangelo bruger nunchaku som sit karakteristiske våben.

Michelangelo bringer sjov og lyst til teamet og er en vigtig del af Teenage Mutant Ninja Turtles-universet. Hans positive attitude og kampgejst gør ham til en elsket karakter for både børn og voksne.

Teenage Mutant Ninja Turtles bil

Teenage Mutant Ninja Turtles-bilen er en ikonisk del af TMNT-universet. Den er designet til at matche skildpaddernes unikke stil og udstyr og er et centralt element i deres eventyr. Denne bil er ikke kun et transportmiddel, men også et symbol på teamets sammenhold og dedikation til at bekæmpe ondskab.

Vores udvalg inkluderer Teenage Mutant Ninja Turtles-biler og køretøjer, der giver børn mulighed for at genskabe spændende scener fra serien og filmene. Lad dit barn udforske verden sammen med deres yndlings skildpadder i denne ikoniske bil.

Teenage Mutant Ninja Turtles tøj og Ninja Turtles t-shirt

Hos Kids-world tilbyder vi også et udvalg af Teenage Mutant Ninja Turtles tøj, herunder t-shirts med flotte tryk og designs af dine yndlings-Ninja Turtles. Vores tøjkollektion er perfekt til enhver fan, der ønsker at vise deres kærlighed til Teenage Mutant Ninja Turtles.

Vores Ninja Turtles tøj er af høj kvalitet, behageligt at have på og prydet med farverige billeder af de populære skildpadder. Lad dit barn klæde sig i stil med Teenage Mutant Ninja Turtles og udtrykke deres begejstring for dette elskede univers.

Sådan får du tilbud på Teenage Mutant Ninja Turtles legetøj

Vi hos Kids-world er altid ivrige efter at give vores kunder mulighed for at få fantastiske tilbud på vores populære Teenage Mutant Ninja Turtles legetøj. Der er flere måder, du kan drage fordel af særlige priser.

Først og fremmest kan du besøge vores udsalgskategori, hvor du finder et udvalg af Teenage Mutant Ninja Turtles legetøj til nedsatte priser. Her kan du gøre gode kup og få kvalitetslegetøj til en lavere pris.

Derudover opfordrer vi dig til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi deler eksklusive tilbud, nyheder og opdateringer med vores kunder. Hold øje med vores sociale medier, hvor vi også annoncerer særlige kampagner og rabatter på Teenage Mutant Ninja Turtles legetøj.

Shop Ninja Turtles og betal med børnepengekredit

Vi forstår, at det er vigtigt for vores kunder at have fleksible betalingsmuligheder, når de handler hos Kids-world. Derfor tilbyder vi børnepengekredit som en bekvem og gratis kreditordning.

Børnepengekredit giver dig mulighed for at handle Teenage Mutant Ninja Turtles legetøj og andre varer uden at bekymre dig om betalingen på stedet. Det er en kreditordning, der er tilpasset til familiers behov, og vi er glade for at kunne tilbyde denne service til vores kunder.

Gratis fragt på Ninja Turtles til danske leveringsadresser

Hos Kids-world ønsker vi at gøre din shoppingoplevelse så bekvem som mulig. Derfor tilbyder vi gratis fragt til danske leveringsadresser, når du handler Teenage Mutant Ninja Turtles legetøj hos os.

Du behøver ikke bekymre dig om ekstra omkostninger til fragt, når du placerer din ordre. Vi sørger for, at dine valgte varer bliver leveret sikkert og hurtigt til din dør uden ekstra udgifter. Det er vores måde at vise værdsættelse over for vores kunder.

Tilføjet kurv