Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

SkatenHagen skateboards

7

SkatenHagen

SkatenHagen er et dansk brand som specialiserer sig i skateboards af høj kvalitet. SkatenHagen skateboards passer perfekt til både begyndere og erfarne skaters. Disse skateboards er gode til både street skating og flip tricks. De fås i flere forskellige designs, så du kan finde et skateboard som falder i dit barns smag. SkatenHagens skateboards egner sig særligt godt til børn og teenagere. De fås i to forskellige størrelser (7.25’’ og 7.75’’).

SkatenHagen er et af ScootWorlds brands. ScootWorld er et dansk firma, som specialiserer sig i produktionen og udviklingen af skateboards, løbehjul og udstyr til skating. 

ScootWorld blev stiftet i 2012 af to brødre (Frederik og Alexander) men idéen om at revolutionere skateverdenen. På det tidspunkt var der et hul i markedet angående trick løbehjul, skateboards og udstyr. Der manglede også stor vejledning og kundeservice i branchen, og det var her, at ScootWorld kom ind i billedet. 

Smarte skateboards til børn fra SkatenHagen

Hvis du leder efter et skateboard til dit barn af høj kvalitet til en fantastisk pris, er et skateboard fra SkatenHagen nok lige det, du leder efter. 

ScootWorld (og dermed SkatenHagen) er et brand som har specialiseret sig i produktionen af skateboards i over 10 år. ScootWorlds 8 brands sælges i dag både i Tyskland, Sverige, Danmark og mange andre steder i Europa. Alle skateboards bliver testet af professionelle riders når de er under udvikling. På denne måde er dit barns sikkerhed af allerstørste prioritet. SkatenHagens skateboards fås med mange fede designs, som vil falde i alle børns smag.

Køb SkatenHagen med gratis hjemmelevering

Du får gratis hjemmelevering, når du køber SkatenHagen her, så længe din leveringsadresse er i Danmark. Det tilbyder vi på alle ordre, uanset ordrestørrelsen.

Tilføjet kurv