Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

GoBabyGo babytøj og børnetøj

151
Størrelse
Skostørrelse

GoBabyGo babytøj og børnetøj

GoBabyGo

GoBabyGo er designet i Danmark af Fie Aspöck Jonsen. Fie fik ideen til GoBabyGo efter hun fødte deres lille dreng Emil, som blev født to måneder for tidligt og var alt for lille. Hun gik herefter meget op i; hvad der kunne gøres for at styrke hans motorik og bevægelse. Fie læste praktisk talt alt; hvad der fandtes om emnet og opsøgte ligeledes børnefysioterapeuter og motorikeksperter. 

Her var den holdningen den samme ved dem alle - "Alle børn kommer op at gå og stå en dag, men det hvordan det sker, som er interessant. At give barnet de bedste forudsætninger for at gøre det korrekt og herved kunne indtage verdenen, er hvad det drejer sig om". GoBabyGo kom herefter til verden, for at bistå med dette.

Skridsikre strømper fra GoBabyGo

GoBabyGo gør at dit barn kan bevæge sig uden problemer og herved kan udforske verden og har overskud til at lege og lære nye ting. Flere studier har vist; at en god motorik lige netop styrker babyer både fagligt og også socialt gennem hele opvæksten. Vores hjem med glatte fliser og trægulve kan være en udfordring at stå fast på, men med GoBabyGo kan den lille indtage verden med sikre skridt. 

Flotte GoBabyGo strømpebukser

Du finder et stort udvalg af flotte strømpebukser fra GoBabyGo hos os. Strømpebukserne er utroligt velegnet til de mindste, der dermed lettere kan holde varmen, når der kravles rundt på gulvet og leges.

Med et par GoBabyGo strømpebukser er de små nemt klædt på, så de holder fødderne varme, samtidig med at benene ikke bliver kolde. De er med andre ord er et par GoBabyGo strpømepukser velegnet nærmest hele året rundt, da strømpebukserne i de varme perioder kan erstatte et par bukser, mens de i de kolde måneder kan fungere som et ekstra lag.

I vores udvalg af GoBabyGo strømpebukser finder du en lang række forskellige farver. Du finder blandt andet både blå, brune, grå, grønne, gule, hvide, lilla, rosa og sorte GoBabyGo strømpebukser. Brug gerne vores filter til at indsnævre din søgning.

Pænt udvalg af GoBabyGo i flotte farver

GoBabyGo serien indeholder GoBabyGo strømpebukser, GoBabyGo strømper og GoBabyGo knæbeskyttere. Du finder det komplette sortiment her hos Kids-world.dk. Hele serien af GoBabyGo kan købes med kredit via vores børnepengekredit. Ligeledes kan du købe alle produkter fra GoBabyGo med gratis fragt. 

Både GoBabyGo knæbeskytter, strømpebukser, strømer og leggings findes i flotte farver til både drenge, piger og unisex. GoBabyGo serien er lavet i lækkert bomulds med stretch, som garanterer god bevægelighed. GoBabyGo er er Oeko-Tex Standard 100 certificeret og er testet for sundhedsskadelige stoffer.

GoBabyGo strømper i bambus

Prøv en af vores smarte GoBabyGo strømper i bambus. Bambus er et lækkert og blødt materiale, der føles silkeagtigt på fødderne.

Bambus har som naturligt materiale også rigtig mange bæredygtighedsfordele, blandt andet er bambus meget hurtigtvoksende og kræver et lavt vandforbrug sammenlignet med andre naturlige materialer.

Disse smarte GoBabyGo bambus strømper er praktiske for barnet, når det skal lære at gå, da GoBabyGo strømper i bambus har skridsikre dutter på undersiden af strømpen samt på oversiden ved tæerne. Det giver barnet et fast greb for fødderne til at sætte af på glatte gulve - og det styrker motorikken.

At have skridsikre sokker på, mens barnet leger, mindsker også muligheden for at få en ubehagelig splint i foden, hvis barnet eksempelvis leger på glatte trægulve. Samtidig produceres GoBabyGo sokker altid i en luksuriøs kvalitet. De er bløde indvendigt og meget behagelige at have på. Du kan blandt andet finde GoBabyGo bambus strømper i farverne sand, navy, karrygul og rosa.

Mange smarte GoBabyGo strømpebukser

Med et par gode strømpebukser fra GoBabyGo er dine børn parat til aktiv leg dagen lang. GoBabyGo har designet et væld af forskellige slags behagelige strømpebukser til både piger og drenge i mange flotte farver. Du kan få GoBabyGo strømpebukser i bomuld eller i uld, til når det bliver ekstra koldt.

GoBabyGo strømpebukser er perfekte til de helt små børn mellem 6 og18 måneder og har skridsikre dutter på undersiden af foden. Du kan også få GoBabyGo strømpebukser med skridsikre dutter på knæene.

Dermed er GoBabyGo strømpebukserne ekstra velegnede til, når dine børn kravler rundt og først skal til at lære at gå. På den måde behøver dine børn ikke at skøjte rundt på glatte gulve. Med GoBabyGo strømpebukser bliver det en ren fornøjelse for dine børn at lege rundt og lære at gå.

Lad den lille kravle med et par GoBabyGo kravlestrømpebukser

Vidste du, at med et par skridsikre kravlestrømpebukser kan du på en enkel måde være med til at forbedre dine børns motorik, når de skal til at lære at gå? Det skyldes de skridsikre dutter under fødderne og på knæene, som sikrer en mere stabil støtte og giver bedre balance til dine børn.

GoBabyGo har udviklet kravlestrømpebukser med skridsikre dutter for at give dine børn de mest optimale betingelser i denne vigtige fase, hvor børnene skal lære at stå oprejst på to ben og for alvor gå på opdagelse i verden.

GoBabyGo kravlestrømpebukser fås i mange forskellige farver, blandt andet farverne sand, rosa og navy. Du kan også vælge mellem materialerne bomuld eller uld.

Pas på de små knæ med GoBabyGo knæbeskyttere

At de små børn vil få lidt skrammer hist og her, mens de leger på gulvet, er uundgåeligt. Men med knæbeskyttere fra GoBabyGo vil det markant mindske antallet af blå mærker og skrammer på de sarte barneknæ. Det vil gøre legen på gulvet en del sjovere.

De smarte GoBabyGo knæbeskyttere har mange gummidutter, der er produceret uden skadelige ptalater. De sidder tæt sammen i et flot cirkelformet mønster.

Du kan også få GoBabyGo knæbeskyttere som del af en startpakke, hvor du udover knæbeskyttere får strømpebukser og sokker med i købet. Knæbeskytterne fra GoBabyGo er foret med blød frotté indvendigt, så de føles ekstra behagelige og ikke kradser, så dine børn vil elske at have dem på.

Hold varmen med et par GoBabyGo handsker og vanter

De lækre handsker og vanter fra GoBabyGo har udvendige gummidutter på hele indersiden af hånden, samt på ydersiden af fingerspidserne. Det giver børnene et fastere greb om eksempelvis legetøj og glatte overflader, så de snart kan klatre rundt næsten ligesom Spiderman eller en lille gekko.

GoBabyGo handsker passer til alle små piger og drenge, der elsker at lege og være udendørs. GoBabyGo vanter har en ribkant hele vejen rundt, der holder vanterne godt på plads, uden at de kradser på huden.

GoBabyGo handsker produceres i bomuld, der altid er 100% oeko-certificeret, så du kan være sikker på, at bomulden er fremstillet under ordnede forhold og ikke indeholder skadelig kemi.

Mange flotte GoBabyGo leggings

I vores store udvalg af GoBabyGo leggings kan du finde mange forskellige farver. Du kan helt frit vælge mellem størrelse 6-12 måneder eller størrelse 12-18 måneder.

Du kan benytte vores søgefilter til at indsnævre din søgning efter eksempelvis popularitet, pris eller den nyeste model.

GoBabyGo har designet kravleleggings og skridsikre leggings for at give dine små børn en optimal balance og motorik, når de skal til at lære at gå og stå oprejst. Dette er nemlig ikke let på meget glatte overflader, hvor børnene hele tiden vil falde og skøjte rundt.

Med de skridsikre dutter på GoBabyGo leggings får børnene mulighed for at stå bedre fast på et glat gulv. Det beskytter børnene mod mange unødvendige småskrammer. Du kan også med fordel kombinere GoBabyGo leggings med andet tilbehør som eksempelvis handsker, knæbeskyttere eller sokker.

Kids-world er din GoBabyGo forhandler

Hos Kids-world kan du finde masser at vælge imellem fra det populære GoBabyGo. Med smarte og skridsikre GoBabyGo strømper, knæbeskyttere, leggings, strømpebukser og meget mere, vil dine børn hurtigt lære at stå oprejst. Før du ved af det, vil de endda begynde at løbe af sted.

Alt dette vil du nemt kunne finde her på vores side. Du kan indsnævre din søgning efter lige netop det, som du har brug for ved at bruge vores søgefilter. Du kan også bare taste dine søgeord ind i vores søgefelt øverst på siden og gå direkte til vores store udvalg af GoBabyGo.

Lad Kids-world blive din nærmeste GoBabyGo forhandler og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så kan du nyde alle fordelene ved at være den første til at få nyheder om nye produkter, GoBabyGo tilbud og meget andet.

GoBabyGo størrelsesguide

Det er en god ide at tage et mål af dine børns fødder for at finde ud af, hvilken størrelse der passer. Dette kan nemlig være individuelt og er ikke altid svarende til barnets præcise alder. 

Tag et kig i vores størrelsesguide til GoBabyGo for at finde ud af, hvilken størrelse der passer bedst til dit barn. Som hovedregel er GoBabyGo velegnet til de helt små børn på mellem 6-18 måneder.

Du kan også måle GoBabyGo efter, om de skridsikre gummidutter sidder korrekt placeret, når børnene for eksempel har strømper eller strømpebukser på. Hvis gummidutterne sidder velplaceret på knæ og fødder, så passer størrelsen.

Det er vigtigt at finde den korrekte størrelse, da for små størrelser vil stramme eller føles ubehageligt for børnene og det gør, at gummidutter ikke fungerer, som de burde.

Gode GoBabyGo tilbud og udsalg

Søger du GoBabyGo til nedsatte priser, så skal du klikke dig forbi vores GoBabyGo Udsalg. Der finder du de produkter fra GoBabyGo, som vi har til nedsatte priser.

Køb GoBabyGo børnepenge

Når du køber strømper, strømpebukser, leggings eller andet fra GoBabyGo, så kan du udskyde betalingen via vores børnepengekredit. På den måde kan du udskyde betalingen, indtil de næste børnepenge kommer. Læs mere om denne mulighed for at købe GoBabyGo produkter på kredit under vores børnepengekredit.

Gratis hjemmelevering på alle GoBabyGo produkter

Uanset om du køber et par GoBabyGo strømper, strømpebukser eller andet, så får du gratis hjemmelevering på det. Hos Kids-world tilbyder vi nemlig gratis hjemmelevering på alle ordre i Danmark. Det er en service, som vi har tilbudt vores kunder i lang tid - og noget vi bliver ved med at gøre.

Tilføjet kurv