Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Roxy børnetøj

72
Størrelse
Skostørrelse
55%
Roxy Vinterjakke - Meade Girl - Blå Roxy Vinterjakke - Meade Girl - Blå 539,98 DKK
Oprindeligt:  1.199,95 DKK  
55%
Roxy Hættetrøje - Wildest Dreams - Mint Melange Roxy Hættetrøje - Wildest Dreams - Mint Melange 134,98 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
55%
Roxy Sweatshirt - Music and Me - Orange Melange Roxy Sweatshirt - Music and Me - Orange Melange 134,98 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
55%
Roxy Hue - Strik - Blå Roxy Hue - Strik - Blå 67,48 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
55%
Roxy Hue - Strik - Sort Roxy Hue - Strik - Sort 67,48 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
55%
Roxy T-shirt - Day And Night - Navy Roxy T-shirt - Day And Night - Navy 58,48 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  
55%
Roxy Sweatshirt - OOH LAA - Sachet Pink Roxy Sweatshirt - OOH LAA - Sachet Pink 134,98 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
55%
Roxy Sweatpants - Yellow Bird - Grå Roxy Sweatpants - Yellow Bird - Grå 134,98 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  

Roxy børnetøj

Lækkert børnetøj og badetøj fra Roxy

Roxy producerer hverdagstøj til børn og teenagere. Alt tøjet er inspireret af surfer-kultur, og er både funktionelt, flot og farverigt. Her er noget for enhver smag, og badetøjet garanterer at børn altid ser virkelig smarte ud på stranden og i svømmehallen. 

Et surfer-brand

Roxy, et undermærke af Quiksilver, startede ud som en kollektion af svømmetøj til kvinder i 1990, hvor det fik stor succes med det samme. Året efter udkom Roxys kollektion af sportstøj, som også blev godt modtaget, og i 1992 udkom jeans og vintertøj. 

Eftersom Roxy var det første autentiske surfermærke til piger og kvinder fik det enorm opmærksomhed, og snart fulgte andre mærker efter. I 1993 blev det populære Roxy-logo født, en hjerteformet version af Quiksilver logoet. I 1994 blev Lisa Andersen det første medlem af Roxy teamet, og hun er nok den mest kendte kvinde inden for surfing selv i dag. 

Roxy afholder også årligt surfkonkurrencer for kvinder. I 1996 udkom Roxy Girl, kollektionen til piger i alderen 7-16 år. I slutningen af 90'erne var Roxy kendt og elsket af piger og kvinder verden over.

I dag er Roxy et globalt brand som tilbyder tøj til børn og voksne kvinders aktive liv. "Vovet, selvsikker, naturlig skønhed, sjov, levende: Roxy".

Gratis fragt ved køb af Roxy børnetøj

Når du køber børnetøj fra Roxy hos Kids-world.dk, får du det leveret med gratis fragt - så længe at leveringen sker inden for Danmarks grænser.

Vores sortiment indeholder alt i børnetøj og børnesko, så uanset hvilke præferencer du og dit barn har, vil i med stor sandsynlighed, finde det i er på udkig efter. Se også vores Roxy udsalg.

Klik gerne rundt blandt de mange designs her på siden og find inspiration til det næste sæt tøj til din dreng eller pige.

Tips til når du køber børnetøj

Hvis dit barn er i voksealderen, kan det nogle gange være en fordel, at købe børnetøjet i en lidt større størrelse end den størrelse, som barnet reelt set har. Det er ikke behageligt for dit barn, at gå i tøj der er for småt.

Mange køber børnetøjet i en lidt større størrelse som eksempelvis størrelse 56, selvom at barnet kun er en størrelse 50. På den måde kan I udsætte udskiftningen af hele garderoben en smule.

Tilføjet kurv