Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Fiskars

12

Fiskars

Søde og praktiske børnesakse fra Fiskars

Nu kan man få de klassiske Fiskars sakse i børneudgaver. Saksene er fremstillet i rustfrit stål af den bedste kvalitet, med et rigtigt godt ergonomisk hold når børnene skal klippe i ting.

Nogle af børnesaksene fra Fiskers fås med dyreformer, som gør det ekstra sjovt for de mindste at klippe. Der er sakse til både højre- og venstrehåndede børn.

Langt de fleste kender nok Fiskars ikoniske sakse med de orange håndtag. Saksene har vundet utallige priser for deres kvalitet og design, og er blevet beskyttet som et officielt varemærke i USA, Finland og Canada, hvilket betyder at Fiskars har de eneste sakse med orange håndtag.

Saksene med de orange håndtag er faktisk så populære, at der er solgt mere end 1 milliard af dem siden de blev udgivet første gang i 1967. Saksene var dengang meget lettere, mere komfortable og lettere at bruge end de store, støbte sakse man brugte, og skar langt bedre end de ældre modeller. 

Sådan blev de orange sakse fra Fiskars til

Efter 2. Verdenskrig og Den Store Depression, fik Fiskars endelig mulighed for at påbegynde masseproduktion af deres produkter. Dette førte så til, at Fiskars fremstillede verdens første sakse med plastikhåndtag i 1967.

Da de første modeller skulle fremstilles, ønskede designeren at de var sorte, røde eller grønne. Man da produktionen begyndte, besluttede maskinarbejderen at bruge orange som han også havde i sin maskine.

Der var fire prototyper i forskellige farver, men sort og orange var de mest populære. Efter en afstemning valgte man at bruge orange!

Tilføjet kurv