Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Disney Wish

16

Disney Wish

Disney Wish

Disney Wish legetøjet kommer fra Disney-filmen, Wish, der på dansk hedder Ønsket. Filmen er en animeret musical, hvor omdrejningspunktet er, hvordan ønskestjernen blev til. Hovedpersonen i Disney Wish er Asha, der i en desperat situation beder en bøn til stjernerne. Bønnen bliver besvaret i form af Star.

Sammen kommer Asha og Star til at stå overfor fjender i bestræbelserne på at redde Ashas samfund og bevise, at vilje og stjernernes magi kan skabe vidunderlige ting.

Disney Wish legetøj

Har du en derhjemme, der har forelsket sig i Asha og Disney Wish, så er der godt nyt. Der er nemlig mulighed for at genskabe magien fra Disney Wish derhjemme med Disney Wish legetøj.

I vores udvalg af Disney Wish legetøj finder du en lang række forskellige Disney Wish dukker og figurer. Dukker og figurerne findes i flere forskellige størrelser, så der er rig mulighed for at vælge en Disney Wish dukke i en størrelse, der passer dit barns alder.

Disney Wish legesæt

Skal legen med Disney Wish have lidt ekstra, så anbefaler vi, at man ser i retning af de forskellige Disney Wish legesæt. Med et Disney Wish legesæt får du udover figurer også forskellige former for tilbehør. Du kan blandt andet få et Disney Wish legesæt med slottet eller hytten, som du kender fra filmen.

Shop Disney Wish med gratis fragt

Når du har fundet den Disney Wish dukke eller det Disney Wish legesæt, som kan få de store smil frem hos den lille derhjemme, så kan vi glæde dig med, at du kan få det leveret helt gratis. Vi tilbyder nemlig gratis fragt på alt Disney Wish legetøj og andre ordrer til danske leveringsadresser.

Tilføjet kurv