Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Linex skoleredskaber

49

Linex skoleredskaber

Tegne-, måle- og skoleredskaber til børn fra Linex

Linex har et bredt sortiment af skriveartikler. Den legendariske SuperLineal er fra Linex, og er enormt kendt både i Danmark og udlandet. Den har en helt unik antiskrid-funktionen, så linealen ikke glider under let pres.

Linex overholder ISO standarder for tegneartikler, disse har at gøre med præcision, og Linex har altid været kendt for god kvalitet.

Med Linex bliver læring lidt lettere og sjovere, og sikre at man altid kan opnå de bedste resultater og højest præcision. Med Linex får man meget pålidelige produkter, som vil holde i meget lang tid.

Linex linealer, farveblyanter mv.

Linex tilbyder også tegnetrekanter og linealer, viskelædere, farveblyanter, skæreplader, blyantspidsere og passere - med andre ord alt hvad dit barn har brug for i deres penalhus til skolen og matematiktimerne.

Linex er et dansk brand som blev stiftet i 1935 af den danske civilingeniørstuderende Frede Duelund Nielsen.

Nogle år tidligere var han begyndt at fremstille skibskurver, og efter 2. verdenskrig tog salget for alvor fart inden for firmaets skriveartikler. Linex blev opkøbt af Bantex A/S i 1993.

I dag er Bantex A/S ejet af Hamelin, som er en af verdens førende virksomheder indenfor kontorartikler. Udover Linex ejer de også Elba, Oxford, Bantex og Unilux.

Tilføjet kurv