Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Miele legetøj

3

Miele

Her hos Kids-world kan du købe produkter fra Miele til drenge og piger. Vi har gjort os umage med at have et godt udvalg af produkter fra en lang række brands - også Miele. Sortimentet består af alt det spændende fra Miele, som vi er sikre på, at dit barn eller børn helt sikkert vil finde interessant.

Prøv det fascinerende Miele-legetøj, som er en tro replika af virkelighedens maskiner - der er både vaskemaskine, legekøkken og mikrobølgeovn. Børn elsker at føle sig som en del af de voksnes liv, og det har de mulighed for med disse virkelighedstro produkter fra Miele.

Theo Klein - firmaet bag Miele legetøj

Theo Klein er et firma, som står for produktionen af replika legetøj for mange firmaer, bl.a. Brain, Bosch, John Deere, Leifheit, Miele, Volvo, Caterpillar og andre.

Theo Klein blev grundlagt af ægteparret Theo og Maria Klein i Ramberg i 1949. I starten var det en kostefabrik, men da de i 1956 udgav en børnekost med farver, begyndte deres succes for alvor.

I dag er Theo Klein en legetøjsfabrikant i Tyskland, som har produceret legetøj i mere end 70 år. De er en af markedets førende legetøjsproducenter i Europa, på grund af deres innovative produktdesigns og udvikling, og det faktum at de hele tiden udgiver nye produkter.

Legekøkken fra Miele

Her i kategorien kan I købe de fine legekøkkener fra Miele, som de fleste drenge og piger vil nyde at lege med.

Miele er et fantastisk mærke, som er kendte for deres kvalitetslegetøj såsom legekøkkenerne

Fine legekøkkener fra Miele

Et legekøkken er et ideel til mange timers imiterende leg for børn. Miele og de andre mærker fremstiller legekøkkener i bedste kvalitet, i mange pæne farver og typer.

For de yngre børn er et legekøkken ligeledes herligt at lege med, da de som oftest kan støtte sig op ad Miele legekøkkenet, når de laver mad.

Gratis fragt ved køb af Miele

Her hos Kids-world har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Miele, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Miele her hos os - sortimentet er i hvert fald pænt, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv