Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Mads Nørgaard børnetøj

208
Størrelse
Skostørrelse
25%
Mads Nørgaard Skuldertaske - Floss - Forest Night Mads Nørgaard Skuldertaske - Floss - Forest Night 374,96 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  

Mads Nørgaard børnetøj

Klassisk mode til børn og teenagere fra Mads Nørgaard

Børnetøjet fra Mads Nørgaard består primært af voksen-modellerne, som er tilpasset til børn. Med nogle forstærkninger og så en løsere pasform. Tøjet til børn og teenagere er altid veldesignet, behageligt og syet af flotte og gode materialer. Det er stilfuldt og originalt, og vil falde i langt de flestes smag. 

Mads Nørgaards designs er alsidige og kan bruges både til hverdag og fest, og kombineres let med andet tøj som man allerede har i garderoben. Mads Nørgaard har også fokus på bæredygtighed, og meget af tøjet består af 100% økologisk bomuld.

Om Mads Nørgaard

Mads Nørgaard Copenhagen har stor passion for modens utrolige verden, men samtidig synes de også at det går for hurtigt med konstante nye kollektioner. Mads Nørgaard forsøger at sænke farten og skabe tøj, som er relevant og moderigtigt længe, så man derfor kan bruge det rigtig mange gange og få mest muligt ud af det.

Hver sæson når Mads Nørgaard skaber nye kollektioner, er udgangspunktet klassisk og tidløst modetøj - også til børn. Der afprøves stadig grænser og nye ting, men tøjet vil altid være klædeligt lang tid efter det bliver udgivet.

Mads Nørgaard producerer tøj efter det princip, at mode skal sætte dig fri og ikke kontrollere dig, som man siger det på engelsk: "What you wear should support you in your ways and beliefs"

Gratis fragt ved køb af Mads Nørgaard børnetøj

Her hos Kids-world har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter jeres næste sæt Mads Nørgaard børnetøj, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Mads Nørgaard her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte designs og farver. Klik dig gerne rundt blandt de mange designs her på siden og find inspiration til det næste sæt tøj til din dreng eller pige.

Bluser fra Mads Nørgaard til børn og teen

Her i kategorien kan du finde alt hvad vi har i bluser fra Mads Nørgaard til børn. Vi fører et stort sortiment af bluser fra blandt andet Mads Nørgaard.

Mads Nørgaard bluser kan bruges til mange forskellige aktiviteter. Så hvad end du leder efter en bluse eller trøje fra Mads Nørgaard til fest i løbet af ugen eller blot til almindelig hverdagsbrug, er det her i kategorien, at du finder den.

Pæne varianter af bl.a. bluser fra Mads Nørgaard

Her hos Kids-world forsøger vi på, at have noget til enhver smag. Vi fører derfor trøjer og bluser med forskellige motiver og logoer samt farver såsom grå, rød og rosa.

Lykkedes det dig ikke at finde en trøje eller bluse fra Mads Nørgaard, som falder i god smag hos dem derhjemme, kan du besøge de andre kategorier med bluser - vi tilbyder bluser til enhver smag og stilart.

Mads Nørgaard bukser

Bukser, velourbukser, jeans og meget mere er en beklædningsgenstand, som er at finde i mere eller mindre alle børns klædeskab. Her på siden kan du finde vores udvalg af Mads Nørgaard bukser til børn i alle aldre.

Vi kan tilbyde bukser fra Mads Nørgaard og mange andre mærker, i mange forskellige modeller, materialer og styles.

Bukser fra Mads Nørgaard i forskellige farver

Det er altid muligt, at finde et par bukser uanset præference for farve og stil. Er din opgave at finde et par grønne, mørkeblå, eller måske multifarvede bukser, så skulle du gerne finde dem her.

Vi tilbyder jer naturligvis også fri fragt når du bestiller Mads Nørgaard bukser her på Kids-world.dk - Tag jer et godt kig omkring - vi tror på, at du finder et par bukser fra Mads Nørgaard, som passer lige ind falder lige i din og dit barns smag.

Overvej baggy bukser fra Mads Nørgaard til de små

Det kan være en god idé at overveje de løse modeller, som er lavet i et blødt materiale til de yngste drenge og piger, da med til at give barnet en følelse, at de har rig mulighed for at bevæge sig.

Mads Nørgaard bukser med forskellige elementer

Vi kan tilbyde bukser med justerbar talje, motiver, tern og meget mere i vores store udvalg. Hvorvidt Mads Nørgaard har designet deres bukser med de førnævnte elementer i årets kollektion, kan sagtens variere.

Bukser med elastik i taljen er ligeledes værd at overveje. Det er nogle gange bare nemmere at holde bukserne oppe, når det gøres med en elastik i taljen.

Cardigans fra Mads Nørgaard til børn

Her i kategorien ser I hele vores sortiment af Mads Nørgaard cardigans til børn - piger såvel som drenge. Cardigans fra Mads Nørgaard kan matches med en nydelig t-shirt og et par cowboybukser, og kan bruges til alt fra en almindelig dag i daginstitutionen og naturligvis også til fødselsdage.

Vi håber på, at I kan finde lige præcis den Mads Nørgaard cardigan, som I er I ønsker til jeres barn.

Cardigans fra Mads Nørgaard i gode materialer

En cardigan fra Mads Nørgaard kan bruges som et ekstra lag, som kan bruges på de kolde dage. Bliver det alligevel en varm dag, kan Mads Nørgaard cardiganen uden noget større ståhej tages af igen.

I kan matche et Mads Nørgaard cardigan med en t-shirt og et par cowboybukser, og kan bruges til alt fra en almindelig dag i daginstitutionen og til fødselsdagen i weekenden.

Hatte og huer fra Mads Nørgaard

Hos Kids-world har I gode muligheder for at finde den helt rigtige Mads Nørgaard hue eller hat til jeres børn. Vi fører et rigtig stort udvalg af især huer, så hvis ikke I lige finder dén Mads Nørgaard hat eller hue, kan I altid tage et kig i de andre kategorier.

Mads Nørgaard huer og hatte i gode farver

Vores udvalg af hatte, beanies og huer fra eksempelvis Mads Nørgaard til drenge og piger kan I finde i alt fra flerfarvede styles til lilla, beige, bordeaux, sort og hvid til flerfarvede styles

Der er derfor gode muligheder for, at finde en hat, beanie eller hue til jeres baby eller jeres barn uanset specifikationerne.

Mads Nørgaard jakker

Her på siden kan du se hele vores sortiment af Mads Nørgaard jakker til børn. Med en jakke fra Mads Nørgaard er du sikker på, at du får en lækker jakke i et tidssvarende design.

Vi fører et pænt sortiment af jakker til både drenge og piger fra bl.a. Mads Nørgaard, hvor der ikke er blevet gået på kompromis med jakkens kvalitet.

Du har derfor nogle gode chancer for, at finde en jakke, uanset præferencer for farver, prints og design. Fandt du ikke den helt rigtige Mads Nørgaard jakke? Tag dig endelig et kig rundt i resten af udvalget af jakker til børn i alle aldre - sortimentet indeholder noget til de fleste.

Jakker fra Mads Nørgaard og mange andre

Hvis du mangler en jakke til dagene med skiftende vejr, som din dreng eller pige kan bruge til aktiviteter eller en jakke til lidt pænere brug, så er du sikker på at finde den rigtige Mads Nørgaard jakke eller et af de andre brands her hos os.

Mads Nørgaard t-shirt til børn i alle aldre

En Mads Nørgaard t-shirt er som regel en vinder hos de fleste drenge og piger.  

Om sommeren er en t-shirt virkelig rar til de varmere dage, hvor det bliver for varmt med en trøje.

Det er bestemt ikke sjælden, at drenge og piger bruger deres Mads Nørgaard t-shirt over en langærmet trøje, for at få et ekstra smart stil.

Find en Mads Nørgaard t-shirt i jeres stil

Der er på rigtig mange måder noget fantastisk over en t-shirt, og en t-shirt kan næsten altid sættes sammen med det meste tøj i garderoben - det samme gælder med en t-shirt fra Mads Nørgaard. Det fedeste ved en t-shirt fra Mads Nørgaard er, at den kan kombineres med mange andre typer tøj. Uanset om man har et ønske om et farvestrålende outfit eller et mindre frembrusende udseende, er det sjældent dumt med en Mads Nørgaard t-shirt.

T-shirts til hverdag og fest

Der skulle være rigelige Mads Nørgaard t-shirts at vælge mellem i vores sortiment. Her på Kids-world.dk tilbyder et enormt udvalg af t-shirts i en bredt vifte af designs og farver, så vi håber selvfølgelig på, at der er noget til enhver smag. Du kan finde bl.a. kortærmede, langærmede og poloer. Der er dermed ikke andet for, end at kigge rundt i udvalget af Mads Nørgaard t-shirts. Kig endelig rundt omkring i resten af vores univers af børnetøj og ikke mindst t-shirts.

Mads Nørgaard kjole til børn

Er du på udkig efter en Mads Nørgaard kjole? Så er du endt det helt rigtige sted. Her på siden finder du vores udvalg af de pæne kjoler fra Mads Nørgaard. Vi synes, at kjoler er noget af det mest fantastiske, og vi er sikre på, at der er rigtig mange piger, der også elsker at gå i kjole.

En Mads Nørgaard kjole er som regel også en vinder ved festlige lejligheder, hvor pigerne gerne vil se lidt ekstra smukke ud.

En Mads Nørgaard kjole til de varme dage

Det er virkelig skønt at bevæge sig rundt på de varme solskinsdage, med bare ben i en luftig Mads Nørgaard kjole. Kjolerne fra Mads Nørgaard og alle de andre mærker, kan købes med forskellige snit, sådan at du i hvert fald finder minimum én kjole, som passer ind i dit barns garderobe.

Det er sjældent noget problem, at sammensætte et pænt outfit, som passer til dagens aktiviteter. Mads Nørgaard kjolen kan f.eks. sættes sammen med et par pæne strømpebukser, og en cardigan eller en pæn jakke. Det handler selvfølgelig om, hvilken Mads Nørgaard kjole din pige bedst kan lide. I sidste ende er det kun fantasien, som sætter grænserne.

Alt efter hvilke sko din pige har på, burde der være en passende Mads Nørgaard kjole i vores sortiment. Mads Nørgaard kjolen kan bruges i forbindelse med mange forskellige aktiviteter såsom gåture, bagning og hyggestunder med venner og veninderne.

Mads Nørgaard nederdele

Mads Nørgaard er kendte for smarte styles i flotte farver, og du kan være ganske sikker på, at du finder en nederdel fra Mads Nørgaard eller et af de andre mærker, som passer til din og/eller dit barns behov.

Mads Nørgaard nederdele i en lækker kvalitet

Nederdele fra Mads Nørgaard og alle de andre brands kan findes i en bred vifte af længder, mønstre, modeller og farver og i forskellige typer af materialer. Vi har alt fra korte, mellemlange til lange nederdele.

Når man har med tøj til børn at gøre, er der ofte flere faktorer, der spiller ind på, hvad du vælger, såsom at nederdelen fra Mads Nørgaard er slidstærk, holdbar og behagelig. Mads Nørgaard nederdele opfylder disse simple krav, så dit barn vil helt sikkert blive glad og tilfreds for sin nye nederdel fra Mads Nørgaard.

Shorts fra Mads Nørgaard

Mads Nørgaard shorts er praktiske til de drenge og piger, som elsker at lege udenfor.

Vi har shorts fra eksempelvis Mads Nørgaard i forskellige designs - lange og korte med mange smarte detaljer Derudover kan vi tilbyde shorts fra Mads Nørgaard og de andre mærker i vores sortiment i alle regnbuens farver.

Mads Nørgaard shorts med en god pasform

Mads Nørgaard shorts er både flotte og praktiske, da de tit kan justeres i størrelsen - enten med en justerbar elastik eller med bindebånd.

Naviger jer omkring i hele vores nydelige sortiment af shorts fra blandt andet Mads Nørgaard, og find jeres favorit.

Tips til når du køber Mads Nørgaard børnetøj

Hvis dit barn er i voksenalderen, kan det nogle gange være en fordel, at købe børnetøjet i en lidt større størrelse end den størrelse, som barnet reelt set har. Det er ikke behageligt for dit barn, at gå i Mads Nørgaard tøj der er for småt. 

Det gælder uanset om tøjet er af mærket, Mads Nørgaard, eller et hvilket som helst andet mærke. Det ses ofte, at forældrene køber børnetøjet i en lidt større størrelse som eksempelvis størrelse 56, selvom at barnet kun er en størrelse 50.

Nyheder, nye kollektioner og tilbud fra Mads Nørgaard

Produkterne fra Mads Nørgaard er uhyre populære, og derfor er det altid en god ting, at holde øje med hvornår nyhederne fra de nye kollektioner af Mads Nørgaard bliver lanceret. 

På trods af populariteten hænder det alligevel, at vi sætter nogle af produkterne ned, sådan at du kan købe Mads Nørgaard til nedsat pris. Har du dermed et ønske om, at købe produkterne fra Mads Nørgaard med rabat, gælder det om at holde øje med vores Mads Nørgaard udsalg.

Tilføjet kurv