Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Trunki

16

Trunki

Farverige børnekufferter og tasker fra Trunki

Trunki producerer sjove og innovative rejseprodukter til børn, når familien skal på tur! Trunkis kufferter er særligt geniale og kendte, eftersom børn kan sidde på dem og køre, imens de holder fast i håndtagene. Det gør oplevelsen i lufthavnen endnu sjovere. Kufferterne fås i rigtig mange designs i de skønneste farver, så der er en model til alle børn. 

Trunki består af et hold mennesker, som er dedikerede til at opfinde sjove rejseprodukter der sætter smil på både børn og forældres læber.

Trunki tror på, at rejser handler om nye oplevelser, og at gøre selve rejsen ligeså skøn som destinationen. Alle produkterne har den funktionalitet som forældre behøver, men den mulighed for leg og personlighed som børn elsker. Trunki skaber produkter til børn til alle rejser, både til en dag i zoologisk have eller til en rejse på den anden side af kloden.

Trunki bliver til

Det startede med en lys ide i år 1997 - Rob Law deltog i en universitets konkurrence, hvor man skulle designe baggage. Han fik idéen til at skabe ride-on kufferter til børn, og sådan blev ideen til Trunki til.

Han vandt også konkurrencen! I år 2003 skrev Rob kontrakt med et legetøjsfirma, men det fungerede ikke, så han besluttede sig for selv at stå for projektet. I 2006 udkom den første Trunki kuffert, og i 2013 var der allerede blevet solgt to millioner eksemplarer. Trunki produceres i England og sælges i dag i over 100 lande.

Madkasse fra Trunki

Vi leverer et vidunderligt udvalg af madkasser fra brands som Trunki med flere. Uanset dit barns alder, er Kids-world stedet hvor du finder lige nøjagtigt det, du leder efter.

Vi fører et fint sortiment af madkasser brands - inklusive Trunki. madkasser fra Trunki er et perfekt valg.

Vi vil anbefale dig at du bruge vores filtersystemet når du leder efter Trunki madkasser til din dreng eller pige. Uanset din smag kan vi garantere dig om, at du vil vælge den madkasse som du og din pige eller dreng leder efter.

Køb madkasser fra Trunki her

Hvis du vælger at købe dit barns næste madkasse fra Trunki hos Kids-world, bliver vi meget glade og vi sikre dig, at du ikke fortryder det.

Vi tilbyder smukke madkasser fra Trunki. Derfor håber vi, at du vil finde helt specifikt hvad du ønsker.

Få leveret Trunki ganske gratis

Når du handler her hos Kids-world.dk, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Trunki, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Med dét sagt, håber vi på, at du finder et eller andet i vores sortiment, så matcher hvad end du leder efter. Uanset om det lige er bevidst, at du har klikket dig ind på vores Trunki-kategori - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte kufferter og børnehavetasker

Derfor skal du endelig klikke dig videre til udvalget i de andre kategorier med alt fra børnetøj, børnesko og interiør til børneværelset.

Tilføjet kurv