Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Artline

14
40%

Lækre tuscher af høj kvalitet fra Artline

Artline hjælper kunstnere verden over, store som små til, at bringe deres idéer til live og udleve deres potentiale. Artlines store udvalg af tuscher er af meget høj kvalitet, og der er mange forskellige farver og modeller at vælge imellem.

Så hvis i er på udkig efter tuscher til jeres kunstprojekter i hjemmet, er Artlines produkter altid det oplagte valg. Tuscherne kan bruges til forskellige ting - nogle kan anvendes på glas, stof, metal, karton, porcelæn og plastik. I 50 år har Artline hjulpet kunstnere med at fuldende deres projekter.

Artlines udvalg af produkter er designet til at holde - de bliver anvendt af folk i mange forskellige industrier; fra arkitektur til kunst, i klasseværelser og alle mulige andre steder.

Sådan blev Artline til

Artline blev stiftet af den japanske organisation Shachihata, som er et firma kendt for sine høje produktstandarder og bæredygtighed. Shachihata har en ISO-certificering for både kvalitet og miljø.

Med det store udvalg af tuscher og andre skriveredskaber til alle mulige formål, som samtidig er produceret af høj kvalitet på en bæredygtig måde, kan det ikke undre nogen at produkterne er blevet så stort et hit i hele verden.

Artlines produkter er super gode til alle børn og voksne som lader fantasien løbe frit, er kreative og drømmer om at skabe smukke og unikke kunstværker.

Tilføjet kurv