Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Harry Potter merchandise, legetøj og udklædning

88
Størrelse
35%
Harry Potter Julekalender - 24 Låger Harry Potter Julekalender - 24 Låger 259,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
35%
Harry Potter Julekalender - 24 Låger Harry Potter Julekalender - 24 Låger 311,97 DKK
Oprindeligt:  479,95 DKK  
35%
Hummel Cardigan - hmlHarry Potter - Sort Hummel Cardigan - hmlHarry Potter - Sort 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
35%
Hummel T-shirt - hmlHarry Potter - Hvid Hummel T-shirt - hmlHarry Potter - Hvid 97,47 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
35%
Hummel Sweatsæt - hmlHarry Potter - Black Iris Hummel Sweatsæt - hmlHarry Potter - Black Iris 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
35%
Hummel Bluse - hmlHarry Potter - Hvid Hummel Bluse - hmlHarry Potter - Hvid 162,47 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
35%
Hummel Bluse - hmlHarry Potter - Catawba Grape Hummel Bluse - hmlHarry Potter - Catawba Grape 162,47 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
35%
Hummel Hættetrøje - hmlHarry Potter - Medium Melange Hummel Hættetrøje - hmlHarry Potter - Medium Melange 181,97 DKK
Oprindeligt:  279,95 DKK  
35%

Harry Potter

I vores magiske Harry Potter kategori bringer vi troldmandens verden til live med et fortryllende udvalg af produkter. Vi er stolte af at præsentere alt fra LEGO®-sæt og merchandise til udklædning, der lader fans udforske Hogwarts og skabe deres egne magiske eventyr.

Tag del i magien og opdag vores Harry Potter univers, hvor leg og fantasi går hånd i hånd med vores spændende udvalg. Tryl hverdag til eventyr med Harry Potter produkter.

Historien for Harry Potter

Tag med på en rejse gennem historien om Harry Potter, en magisk verden skabt af forfatteren J.K. Rowling. Med visionen om at bringe troldmandsuniverset til læsere over hele verden blev Harry Potter en global sensation. LEGO® har også bidraget til denne magi med deres fantasifulde Harry Potter LEGO®-sæt, der lader børn og voksne bygge og genopleve scener fra bøgerne og filmene.

Opdag originale fortællinger og byg Hogwarts i LEGO®-format med vores udvalg af Harry Potter produkter. Lad legen begynde. Skab magiske øjeblikke med Harry Potter og LEGO® hos Kids-world.

Stort udvalg af Harry Potter merchandise og Harry Potter legetøj

Vi er stolte af at præsentere et imponerende og alsidigt udvalg af Harry Potter merchandise og LEGO®-produkter. Udforsk verdenen af troldmænd med vores sortiment, der inkluderer alt fra tøj og accessories til detaljerede LEGO®-sæt, der giver dig mulighed for at genskabe ikoniske scener fra bøgerne og filmene.

Vores Harry Potter merchandise og legetøj er nøje udvalgt for at imødekomme behovene hos små og store fans. Fra tøj med karaktermotiver til detaljerede LEGO®-figurer - vi har noget for enhver smag. Find dit yndlings-Harry Potter merchandise og legetøj hos Kids-world og lad troldmandsoplevelsen begynde.

Harry Potter LEGO®

Træd ind i LEGO®-verdenen af Harry Potter og oplev den magi, som kun LEGO®-sæt kan bringe. Skab Hogwarts Castle, udforsk Diagon Alley, og lad dine børn bygge deres egne eventyr med Harry Potter LEGO®-sæt. Hvert sæt indeholder detaljerede figurer, magiske elementer og autentiske detaljer, der giver en fordybende oplevelse for enhver fan.

Udforsk vores udvalg af Harry Potter LEGO®-sæt, der appellerer til både børn og voksne, og genskab de elskede øjeblikke fra troldmandsverdenen. Skab dine egne eventyr i LEGO®-format. Lad magien udfolde sig med Harry Potter LEGO®.

Skab magi med vores store udvalg af Harry Potter merchandise

Udforsk vores spændende udvalg af Harry Potter merchandise, der bringer magien fra troldmandsverdenen ind i dit hjem. Vores merchandise omfatter alt fra tryllestave og tøj til samlefigurer og julekalendere. Giv dine børn autentisk Harry Potter merchandise, der lader dem udtrykke deres kærlighed til serien på kreative måder.

Skab en magisk atmosfære derhjemme med vores nøje udvalgte Harry Potter merchandise. Udforsk vores sortiment i dag og find de perfekte stykker til din lille troldmand eller heks. Få magiske øjeblikke med Harry Potter merchandise fra Kids-world.

Harry Potter udklædning og Hermione udklædning

Giv dine børn mulighed for at træde ind i troldmandsverdenen med vores Harry Potter udklædning, herunder ikoniske karakterer som Harry Potter og Hermione. Uanset om det er til kostumefester eller leg derhjemme, vil vores detaljerede udklædningsgenstande lade dine børn leve ud deres troldmandsdrømme.

Se vores udvalg af Harry Potter udklædning og Hermione udklædning og find det perfekte kostume til din lille troldmand eller heks. Lad legen begynde. Oplev magien med Harry Potter udklædning fra Kids-world.

Gør julen magisk med en Harry Potter julekalender

Gør julen magisk med vores Harry Potter julekalender, der bringer troldmandsverdenens charme ind i julehyggen. Bag hver låge gemmer der sig overraskelser og små gaver relateret til Harry Potter, der vil glæde enhver fan af serien.

Skab en magisk julestemning med vores Harry Potter julekalender, der er perfekt til både børn og voksne. Giv en særlig gave, der varer hele december, og skab uforglemmelige øjeblikke i juletiden. Få en magisk jul med Harry Potter julekalender fra Kids-world.

Harry Potter figurer

Udforsk vores samling af detaljerede Harry Potter figurer, der giver liv til troldmandsverdenens elskede karakterer. Fra Harry og Hermione til Dumbledore og Voldemort - vores figurer er nøje udvalgt for at levere autentiske og magiske oplevelser for fans af alle aldre.

Find alle dine yndlingsfigurer fra Harry Potter-serien og opbyg din egen magiske samling. Lad dine børn udforske troldmandsverdenen gennem leg og fantasi med vores imponerende udvalg af figurer. Start din samling med Harry Potter figurer nu og slip magien løs derhjemme.

Harry Potter og Hermione tryllestave

Harry Potter-tryllestave er ikoniske magiske redskaber kendt for deres unikke design og kraftfulde egenskaber i den magiske verden skabt af forfatteren J.K. Rowling. Disse tryllestave er ikke blot enkeltvise objekter, de er forlængelser af en troldmands eller heks' personlighed og magiske evner.

Du kan få flere forskellige Harry Potter tryllestave. De kan købes både enkeltvis eller som en del af en Harry Potter udklædning, så du finder både forskellige varianter af Harry Potter tryllestave, samt flere forskellige måder, hvorpå du kan få dem.

Vi har selvfølgelig også en Hermione tryllestav. Den adskiller sig lidt fra Harry Potter tryllestaven. Så har du en derhjemme, der gerne vil klæde sig ud som Hermione, så er det med at vælge den rette tryllestav - så hele udklædningen går op i en højere enhed.

Størrelsesguide for Harry Potter tøj, merchandise og udklædning

For at sikre den perfekte pasform for dine børn, se venligst størrelsesguiden i produktteksten. Vi tilbyder detaljerede oplysninger om størrelser og pasform, så du kan træffe den rigtige beslutning, når du køber Harry Potter tøj og merchandise hos Kids-world.

Vores mål er at levere produkter, der ikke kun er magiske, men også passer perfekt til dine børns behov. Kig efter størrelsesoplysningerne, og skab den ideelle Harry Potter-stil til dine små troldmænd. Find den rette størrelse og skab fantastiske troldmandsmomenter med Kids-world.

Vaskeanvisninger for dit Harry Potter tøj

For at bevare kvaliteten af dit Harry Potter tøj anbefaler vi at følge de medfølgende vaskeanvisninger, som du finder i produktteksten. Har du mistet dem, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe. Vi ønsker, at dit Harry Potter tøj forbliver magisk og farverigt, så du og dine børn kan nyde det i lang tid.

Respekter de specifikke vaskeanvisninger for hvert produkt og bevar den originale skønhed og kvalitet af dit Harry Potter tøj. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp eller yderligere information om plejeinstruktioner. Bevar kvaliteten af dit Harry Potter tøj og skab langvarige minder med Kids-world.

Sådan får du tilbud på Harry Potter legetøj og merchandise

Få fantastiske tilbud på vores Harry Potter produkter ved at besøge Kids-worlds udsalgskategori, tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge os på sociale medier. Vi ønsker at gøre det sjovere at udforske troldmandsverdenen, og vores tilbud gør det mere overkommeligt for dig som forælder.

Tag del i vores magiske fællesskab og vær den første til at høre om vores specielle kampagner og begrænsede tilbud på Harry Potter merchandise og LEGO®. Giv dine børn mulighed for at bygge, lege og skabe deres egne magiske historier med vores fantastiske tilbud. Find de bedste Harry Potter LEGO® tilbud i dag og fordyb dig i troldmandsverdenen med Kids-world.

Shop Harry Potter og betal med børnepengekredit

Vi ønsker at gøre det let for forældre at give deres børn det bedste. Derfor tilbyder vi børnepengekredit som en gratis kreditordning, der gør det enkelt at investere i Harry Potter uden at belaste økonomien.

Vores børnepengekredit er en bekvem måde at sprede betalingen ud over tid, så du kan glæde dine børn med LEGO®-sæt uden bekymringer. Giv dine børn redskaberne til at bygge deres egne troldmandseventyr med LEGO® og nyd fordelene ved vores fleksible betalingsmuligheder. Tag det første skridt mod magiske øjeblikke med Harry Potter og børnepengekredit fra Kids-world.

Her får du gratis fragt på Harry Potter LEGO® og merchandise

Vi ønsker at gøre shopping hos Kids-world så bekvemt som muligt. Derfor tilbyder vi gratis fragt til alle danske leveringsadresser, når du køber Harry Potter produkter hos os. Dette er vores måde at vise værdsættelse for vores kunder og sikre, at dine børns troldmandseventyr begynder uden ekstra omkostninger.

Bestil dit Harry Potter merchandise og legetøj i dag og nyd fordelene ved vores hurtige og omkostningsfri leveringsservice. Lad dine børn udforske troldmandsverdenen uden bekymringer om fragtomkostninger. Skab magiske øjeblikke med gratis fragt på Harry Potter produkter fra Kids-world.

Tilføjet kurv