Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

CAT

19
Anbefalet Alder (Legetøj)

CAT

Livagtige arbejdsmaskiner til børn fra CAT

Med de skønne arbejdsmaskiner fra CAT kan børn lære en hel masse; med fantasifuld leg samt det at skubbe maskinerne rundt, lærer de håndkoordination og forbedrer deres kognitive evner.

Arbejdsmaskinerne er designet med de bedste materialer, så de kan holde til mange års leg og sagtens gå i arv mellem søskende. Bilerne er fantastiske til udendørs leg: børn kan anvende dem sammen med jord, sand eller sten og føle sig som rigtige konstruktionsarbejdere.

Med arbejdsbilerne fra CAT kan man bringe byggepladsen ind i hjemmet, så børn i alderen 3 år og opefter kan lege og lære i uendeligt mange timer.

Om CAT

Caterpillar er et af verdens førende firmaer inden for konstruktions- og arbejdsmaskiner. Firmaet har en lang historie med innovation og den nyeste teknologi - deres maskiner kan findes i næsten alle verdens hjørner. 

aterpillar blev stiftet i 1925 og med deres lange ekspertise og årtier med udvikling af de bedste maskiner, er de med god grund de mest populære arbejdsmaskiner på kloden.

Med mini-versionerne af maskinerne i form af legetøj, kan selv de mindste børn lære en masse om CAT og arbejdsmaskiner. Caterpillar er også meget opmærksomme på at skabe bæredygtige maskiner, for at skabe en bedre fremtid med mere miljøvenlige løsninger.

Tilføjet kurv