Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Tender Leaf

89

Tender Leaf

Tender Leaf

Tender Leaf skaber spændende universer af trælegetøj, som kan holde et helt liv. Tender Leaf udvikler hele tiden nye charmerende produkter, som er underholdende, sjove og perfekte til børns små hænder. Tender Leafs produkter er altid lærerige for børn og opfordrer dem til at være autentiske. På den måde vokser børn op med selvtillid og har det sjovt i processen.

Alle Tender Leafs produkter tegnes af designeren Danielle hvorefter de bliver produceret på fabrikken. Desuden testes alt legetøjet efter følgende sikkerhedsstandarder: EN71, ASTM F962 og AS/NZS ISO.

At skabe holdbart legetøj er Tender Leafs spidskompetence. De arbejder hårdt for at skabe en stærk brand identitet og for altid at forbedre sig. Mentari International - en fabrik i Indonesien - producerer alt Tender Leafs legetøj til børn. Fabrikken er familieejet med høje standarder for træning, velvære og respekt for arbejderne. Faktisk sørger de for arbejde til hundredvis af lokale.

Tender Leaf anvender kun genanvendt gummitræ - et biprodukt af latex-industrien. Desuden planter de et nyt træ per genanvendt træ og har dermed en meget bæredygtig produktionsmodel. Hvert eneste stykke legetøj fra Tender Leaf er håndmalet, samlet og tjekket.

Stort udvalg af trælegetøj fra Tender Leaf

Tender Leaf har mange forskellige kollektioner af herligt trælegetøj til børn. Hos Kids-world finder du et kæmpe udvalg af dem. Se eksempelvis de utrolige dukkehuse i træ med fantastiske, håndmalede detaljer. Der er naturligvis også møbler, dukker og dyr i træ, som dit barn kan anvende sammen.

Tender Leaf producerer også spil, kæledyrssæt, købmandsvarer, biler og meget mere. Alt sammen fremstillet i bæredygtigt træ.

Få leveret din legetøj fra Tender Leaf ganske gratis

Når du shopper her hos Kids-world, kan du, når leveringsadressen er i Danmark, vælge at få leveret din ordre med legetøj fra Tender Leaf helt uden beregning. Det er noget, som vi har tilbudt vores kunder i lang tid og som vi vil fortsætte med at gøre.

Når det er sagt, håber vi på, at du fandt Tender Leaf legetøj i vores sortimentet, som du var på udkig efter. Benyt endelig vores søgefelt hvis du mangler noget specifikt.

Har du nogle specifikke ønsker, måske nogle andre produkter fra et bestemt brand, som du godt kunne tænke dig i shoppen, skal du endelig bare kontakte vores support.

Tilføjet kurv