Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

HUGO

30
Størrelse
35%
HUGO Sweatshirt - Medieval Blue m. Rød HUGO Sweatshirt - Medieval Blue m. Rød 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
HUGO Hættetrøje - Cropped - Rosa m. Sort HUGO Hættetrøje - Cropped - Rosa m. Sort 467,97 DKK
Oprindeligt:  719,95 DKK  
35%
HUGO Cardigan - Cropped - Sort/Rosa m. Print HUGO Cardigan - Cropped - Sort/Rosa m. Print 467,97 DKK
Oprindeligt:  719,95 DKK  
35%
HUGO Polo - Hvid m. Rød HUGO Polo - Hvid m. Rød 240,47 DKK
Oprindeligt:  369,95 DKK  
35%
HUGO Bukser - 935 - Loose - Sort HUGO Bukser - 935 - Loose - Sort 435,47 DKK
Oprindeligt:  669,95 DKK  
35%
HUGO Jeans - 935 - Relaxed - Denim Grey HUGO Jeans - 935 - Relaxed - Denim Grey 487,47 DKK
Oprindeligt:  749,95 DKK  
35%
HUGO Sweatpants - Sort/Rosa m. Print HUGO Sweatpants - Sort/Rosa m. Print 422,47 DKK
Oprindeligt:  649,95 DKK  
35%
HUGO Skjorte - Denim - Sort HUGO Skjorte - Denim - Sort 435,47 DKK
Oprindeligt:  669,95 DKK  
35%
HUGO T-shirt - Sort m. Print HUGO T-shirt - Sort m. Print 240,47 DKK
Oprindeligt:  369,95 DKK  
35%
HUGO Jeans - 677 - Regular - Rinse Wash HUGO Jeans - 677 - Regular - Rinse Wash 363,97 DKK
Oprindeligt:  559,95 DKK  
35%
HUGO T-shirt - Hvid m. Print HUGO T-shirt - Hvid m. Print 240,47 DKK
Oprindeligt:  369,95 DKK  
35%
HUGO Jeans - 677 - Regular - Double Stone HUGO Jeans - 677 - Regular - Double Stone 415,97 DKK
Oprindeligt:  639,95 DKK  
35%
HUGO Jeans - 935 - Relaxed - Denim Blue HUGO Jeans - 935 - Relaxed - Denim Blue 461,47 DKK
Oprindeligt:  709,95 DKK  
35%
HUGO Jeans - 446 - Losse - Double Stone HUGO Jeans - 446 - Losse - Double Stone 415,97 DKK
Oprindeligt:  639,95 DKK  

HUGO

Tøj til børn fra HUGO

Velkommen til vores spændende udvalg af børnetøj fra HUGO. Her finder du en verden af moderne og stilfuldt tøj til børn i alle aldre. Hos os handler det om kvalitet, komfort og trends. Lad os tage dig med på en rejse gennem historien, udvalget og de mange fordele ved at vælge HUGO til dit barns garderobe.

Historien bag HUGO

HUGO er et brand, der står som et symbol på tidløs elegance og moderne design. Grundlagt med en passion for at skabe tøj, der udtrykker individualitet og selvudfoldelse, har HUGO opnået en enestående status i modeverdenen. Fra brandets begyndelse har visionen været at tilbyde børnetøj af høj kvalitet, der kombinerer komfort med det nyeste inden for trends og æstetik.

Stort udvalg af HUGO tøj til børn

Hos Kids-world stræber vi efter at give dig et omfattende udvalg af HUGO tøj til børn. Uanset om du søger efter smarte kjoler til piger eller trendy trøjer til drenge, har vi det hele. Vi har nøje udvalgt et varieret sortiment af HUGO produkter, der spænder fra t-shirts til hættetrøjer og meget mere. Vi er dedikerede til at sikre, at dit barn altid ser fantastisk ud og føler sig komfortabel.

Stilfulde HUGO jeans

Intet udtrykker coolness og stil som et par HUGO jeans. Med deres moderne snit, behagelige pasform og detaljer, der skaber en unik stil, er HUGO jeans en essentiel del af ethvert barns garderobe. Vores udvalg af HUGO jeans giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige farver og designs, der passer til dit barns personlige præference og stil.

HUGO tøj i forskellige

Hos Kids-world kan du finde et væld af farver, når det kommer til HUGO tøj. Uanset om dit barn foretrækker klassisk sort, levende blå eller sarte pasteller, har vi noget for enhver smag. Vores udvalg inkluderer farver som sort, hvid, blå, grå og mange flere, som du kan udforske.

Størrelsesguide for HUGO Tøj

Vi ved, hvor vigtigt det er at finde den rigtige størrelse, når du køber tøj til dit barn. I vores produktbeskrivelser finder du detaljerede størrelsesoplysninger, der hjælper dig med at vælge den perfekte pasform. Vores størrelsesguide inkluderer målinger og information om pasformen for hvert enkelt produkt, så du kan være sikker på, at dit barns tøj sidder perfekt.

Vaskeanvisninger for HUGO Tøj

For at bevare den optimale kvalitet og udseende af dit HUGO tøj, anbefaler vi, at du følger de medfølgende vaskeanvisninger nøje. Hvis du skulle miste vaskeanvisningerne, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig. At pleje dit HUGO tøj på den rigtige måde sikrer, at det forbliver smukt og holder længere.

HUGO hættetrøjer til børn

Skab en afslappet og samtidig stilfuld look til dit barn med vores udvalg af HUGO hættetrøjer. Disse trøjer kombinerer komfort og moderne design på en unik måde, der passer perfekt til børn i alle aldre. Uanset om det er til skole eller fritid, vil en HUGO hættetrøje tilføje en cool og tidssvarende dimension til dit barns garderobe.

Seje HUGO t-shirts til børn

Vores udvalg af HUGO t-shirts til børn er en perfekt blanding af stil og komfort. Fra enkle, klassiske designs til mere dristige og farverige mønstre, finder du noget, der passer til enhver smag. HUGO t-shirts er ideelle til at skabe både afslappede og trendy looks, der vil gøre dit barn til en ægte modeikon.

Smarte og varme HUGO jakker til børn

Hold dit barn varmt og moderigtigt med vores udvalg af HUGO jakker. Disse jakker er designet med fokus på både stil og funktionalitet og er det perfekte valg til at beskytte dit barn mod elementerne. Fra smarte forårsjakker til varme vinterfrakker, vores udvalg af HUGO jakker tilbyder det bedste af begge verdener.

HUGO poloer til børn

HUGO poloer er en klassisk og elegant tilføjelse til dit barns garderobe. Vores udvalg af poloer kombinerer høj kvalitet og tidløst design, der passer perfekt til både formelle og afslappede anledninger. Med en HUGO polo kan dit barn udstråle en sofistikeret stil med lethed og komfort.

HUGO sweatpants til børn

Vores udvalg af HUGO sweatpants giver dit barn den ultimative blanding af komfort og stil. Disse bukser er perfekte til leg, skole eller afslapning derhjemme. Med deres moderne snit og behagelige materiale er HUGO sweatpants et must-have i enhver børnegarderobe, der søger både stil og funktionalitet.

HUGO bluser til børn

Skab et elegant og stilfuldt look til dit barn med vores udvalg af HUGO bluser. Uanset om det er til en særlig lejlighed eller bare til hverdag, er vores HUGO bluser designet til at tilføje en sofistikeret touch til dit barns outfit. Vælg mellem forskellige stilarter, farver og mønstre og lad dit barn skinne med stil.

Sådan får du tilbud på HUGO

Ønsker du at gøre en god handel på HUGO tøj til dit barn? Besøg vores udsalgskategori, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på sociale medier for at få adgang til eksklusive tilbud og rabatter. Hos Kids-world ønsker vi at give dig de bedste priser på dit yndlings HUGO tøj, så dit barn kan se fantastisk ud uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Betal med børnepengekredit hos Kids-world

Hos Kids-world tilbyder vi vores kunder en unik mulighed for at betale med børnepengekredit. Dette er en gratis kreditordning, der giver dig fleksibilitet i at handle det bedste tøj til dit barn. Med børnepengekredit kan du sørge for, at dit barn altid er klædt i det fineste HUGO tøj uden at bekymre dig om betalingen her og nu.

Gratis fragt til danske leveringsadresser

Når du handler hos Kids-world, får du ekstra fordele som gratis fragt til danske leveringsadresser. Dette gør det nemt og bekvemt for dig at shoppe dit foretrukne HUGO tøj til dit barn. Vi ønsker at give dig den bedste shoppingoplevelse, der inkluderer kvalitetsprodukter, gode priser og enkel levering, så du kan glæde dit barn med stilfuldt tøj uden bekymringer.

Tilføjet kurv