Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Tommy Hilfiger børnetøj og tøj til teens

682
Størrelse
Skostørrelse

Tommy Hilfiger børnetøj og tøj til teens

Tommy Hilfiger børnetøj og tøj til teenagers

Her på siden finder du et stort udvalg af Tommy Hilfiger børnetøj i størrelse 0 måneder til 16 år.

Ikonisk brand til drenge og piger

Tommy Hilfigers karakteristiske logo, der forestiller et flag i farverne navy, rød og hvid, er velkendt og ikonisk, og både farverne og flaget går igen i mange af de lækre styles til både drenge og piger. 

Her finder du moderigtigt tøj med et preppy look til både babyer og børn - helt op i størrelse 16 år. Kvaliteten er altid helt i top og med et design, så børn kan bevæge sig frit i det.

Afslappet stil med klassisk elegance

Stilen er afslappet og praktisk, men der er også rig mulighed for at finde lækkert tøj til de særlige lejligheder, hvor en elegant skjorte eller en fin kjole sætter prikken over i'et.

Så uanset om du er på jagt efter et par sweatpants og en enkel t-shirt eller polo, en skjorte eller en kjole, badetøj eller en dunjakke, hjemmesko og et par sneakers eller en kasket og en taske som tilbehør, så har Tommy Hilfiger sikkert, hvad du leder efter.

Mini Me til drenge og piger

Børnetøj fra Tommy Hilfiger er designet til børn, men mange styles svarer til de voksnes, så både far og søn kan klæde sig i den distinkte Tommy Hilfiger-stil.

Stilfulde t-shirts fra Tommy Hilfiger

Der er på mange måder noget helt fantastisk over en t-shirt, og de kan næsten altid sammensættes med det meste tøj i garderoben - det samme gælder med en t-shirt fra Tommy Hilfiger. Det fedeste ved en t-shirt fra Tommy Hilfiger er, at den kan kombineres med meget andet tøj. Uanset om man har higer efter et trendy look eller et mindre frembrusende udseende, er det sjældent dumt med en Tommy Hilfiger t-shirt.

Det samme gør sig gældende med de fede cardigans fra Tommy Hilfiger, som du i ny og næ kan finde her i kategorien. Cardigans går godt sammen med rigtig mange typer tøj og bukser - mon ikke, at I kan finde noget her på shoppen, som passer godt sammen med resten af udvalget fra Tommy Hilfiger?

Husk et par bluser eller sweathirts fra Tommy Hilfiger

Er vi ikke længere inde i en periode, hvor t-shirts og shorts er det primære tøj der bliver brugt, så er et gode par gode bluser og/eller sweatshirts fra Tommy Hilfiger slet ikke dumt. 

Vi forsøger at have noget, som passer til alle årets årstider, og Tommy Hilfiger er ét af de brands, som designer tøj til stort set hele året. Vi fører i hvert fald mange smarte bluser og sweatshirts i forskellige materialer. Stort set alle bluser og sweatshirts i vores udvalg, har det velkendte Tommy Hilfiger logo samt Tommy Hilfiger skrevet på sig.

Af og til laver Tommy Hilfiger også styles, hvor logoet bliver afbilledet på en illustrativ pæn måde, som er lidt anderledes fra det normale logo med de velkendte farver.

Finder I ikke en bluse eller trøje fra Tommy Hilfiger, som falder i god smag hos dem derhjemme, kan I altid tage et kig i de andre kategorier med bluser - vi tilbyder bluser til enhver smag og stilart.

Bukser fra Tommy Hilfiger til børn

Alle børn skal have et par bukser. Velourbukser, bukser, sweatpants m.fl. er en beklædningsgenstand, som er at finde i mere eller mindre alle børns garderobe.

Lige meget om du er på udkig efter et par Tommy Hilfiger bukser til brug i hverdagen eller fest, så finder du sandsynligvis det helt rigtige par bukser fra Tommy Hilfiger her i kategorien.

Det vil altid være muligt, at søge sig frem til et par bukser uanset præference for farve og stil. Er du ude for at finde et par mørkeblå, sort eller måske hvide bukser, så skulle du gerne finde dem lige her hos os.

Dertil har vi bukser til stort set alle aldersgrupper, så der skulle være rig mulighed for, at kunne forkæle de mindste derhjemme.

Hvad med en kjole fra Tommy Hilfiger?

Vi elsker kjoler! og vi er sikre på, at mange børn der er rigtig mange børn, der ligeledes holder af at have en kjole på. Kjolerne fra Tommy Hilfiger er som oftest også et hit ved festlige lejligheder, hvor børnene har lyst til at se lidt ekstra kønne ud.

Kombiner Tommy Hilfiger kjolen med andet tøj

Det lykkedes som regel, at sammensætte et pænt outfit, som kan bruges til dagens aktiviteter. Tommy Hilfiger kjolen i mange tilfælde sættes sammen med et par skønne strømpebukser, og en cardigan eller en pæn jakke.

Det handler naturligvis om, hvilken slags kjole, dit barn gerne vil gå i. Kun fantasien sætter grænserne for, hvad i kan sammensætte.

Ift. fodtøj bør der være en passende Tommy Hilfiger kjole i vores udvalg. Dit barn kan have Tommy Hilfiger kjolen på i forbindelse med flere forskellige anledninger såsom fest og legedage.

Tommy Hilfiger nederdele

Tommy Hilfiger er kendte for fine og letgenkendelige styles i gode farver. De mixede farver giver et levende og spændende udtryk.

Nederdele fra Tommy Hilfiger i fine designs

Tommy Hilfiger nederdele og nederdele fra alle de andre mærker kan du finde i en bred vifte af farver, længder, mønstre og modeller og i flere forskellige typer af materialer. Vi har alt fra korte nederdele til mellemlange nederdele og selvfølgelig også lange nederdele.

Når man har med tøj til børn at gøre, er der ofte flere ting, der spiller ind på, hvad du vælger, såsom at Tommy Hilfiger nederdelen er behagelig, slidstærk og holdbar. Tommy Hilfiger nederdele lever op til disse almindelig krav, og dit barn bliver sikkert glad og tilfreds for sin nye Tommy Hilfiger nederdel.

Tommy Hilfiger leggings til baby og børn

Er det ikke alt for varmt udenfor, er det ikke altid nok med en nederdel eller et par shorts. Her kan et par leggings fra Tommy Hilfiger være lige det I skal bruge.

Farverne varierer fra de rolige til de meget farvestrålende og sprælske, så på den front, burde der også være et par leggings fra Tommy Hilfiger, som kan gå sammen med det andet tøj i garderoben.

Et af DK's største udvalg af leggings fra bl.a. Tommy Hilfiger

Vi fører et af Danmarks største udvalg af leggings fra blandt andet Tommy Hilfiger til baby og børn. Lige meget om det er baby- eller børnestørrelser I jagter.

Vi tilbyder et pænt udvalg af leggings fra en række andre mærker end lige Tommy Hilfiger, så hvis ikke I finder det I søger i denne kategori med Tommy Hilfiger leggings til baby og børn, har I rig mulighed for, at undersøge hvad de andre mærker har at tilbyde.

Vi er glade for at kunne tilbyde jer gratis levering, når I placerer jeres ordre med leggings fra Tommy Hilfiger til levering i DK.

Tommy Hilfiger jakker

Leder du efter en jakke til dit barn, er du ligeledes havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder I hele vores sortiment af jakker fra Tommy Hilfiger til børn. Med en jakke fra Tommy Hilfiger får du en fin jakke i et tidssvarende design.

Vi fører et pænt udvalg af jakker til børn i alle aldre fra bl.a. Tommy Hilfiger, hvor der ikke er blevet gået på kompromis med jakkens kvalitet.

Du har derfor de rette forudsætninger for, at finde dette års jakke, som behager dit børn. Finder I ikke den helt rigtige Tommy Hilfiger jakke, skal I endelig gøre brug af muligheden for, at kigge i udvalget fra alle de andre mærker.

Tommy Hilfiger sko og støvler til børn

Er det ved at være på tide, at der kigges efter nogle sommersko i form af et par Tommy Hilfiger sko eller støvler til vinteren? Her hos Kids-world finder I et rigtig godt udvalg af sko og støvler fra bl.a. Tommy Hilfiger til børn og unge, som de med stor sandsynlighed vil blive glade for at bruge.

Der er bare noget dejligt ved, at kunne løbe rundt i et par ekstra seje Tommy Hilfiger sko eller støvler - så hvorfor ikke give dem et par Tommy Hilfiger sko eller støvler på? Skomodellerne vejer ikke alverden, hvilket gør dem ideelle til de legelystne børn, som naturligvis ikke skal forstyrres af noget tungt fodtøj.

Tommy Hilfiger sko og støvler til alle anledninger

Fodtøjet fra Tommy Hilfiger kan bruges i alle mulige forbindelser. Vores gode udvalg af fodtøj fra Tommy Hilfiger burde give jer en god chance for at finde nogle lækre sko eller sneakers til jeres barn eller børn, som han eller hun vil blive glad for at have på.

Mange børn elsker at løbe rundt i et par lækre Tommy Hilfiger sneakers, som foruden komforten, uden problemer kan bruges til andre anledninger end leg på legepladsen eller i skolegården. Deres sneakers har som regel også en rigtig god pasform, sådan at jeres pige eller dreng ikke oplever, at siderne, hælen eller tåen gnaver.

Badesandaler fra Tommy Hilfiger til børn

Har vi nogle lækre sommerdage i vente, og I måske planlægger en lækker tur på stranden, skal du da forkæle din dreng eller pige med et par nye badesandaler fra Tommy Hilfiger. I denne kategori finder du hele vores sortiment af badesandaler til børn fra Tommy Hilfiger.

Badesandaler fra Tommy Hilfiger til de varme dage

Badesandaler fra Tommy Hilfiger er mange gange det foretrukne valg til de varme sommerdage, hvor temperaturen ligger på de 20 grader eller højere, og hvor det ikke længere er behageligt med en lukket sko.

En af de helt store fordele ved badesandalerne fra Tommy Hilfiger er, at de er nemme og hurtige at få på. Står du derfor og mangler noget fodtøj til dine børn, når de eksempelvis skal være i haven, vil Tommy Hilfiger badesandalerne helt sikkert kunne klare opgaven.

Husk også nogle af de fine strømper

Det er lige meget hvorvidt du leder efter Tommy Hilfiger strømper til din baby på 1 måned eller dit barn på 16 år eller ældre, så finder du dem her på siden.

Du finder Tommy Hilfiger strømper i et herligt udvalg af enkelte og seje farver. Strømperne fra Tommy Hilfiger finder du i en bred vifte af størrelser, sådan at både de små og store børn kan få et par.

En stor del af udvalget består af pakker med to eller flere strømpemodeller.

Vi leverer naturligvis produkterne fra Tommy Hilfiger strømper gratis

Hver gang du shopper her på shoppen, kan du kvit og frit få leveret dit barns nye Tommy Hilfiger produkter med gratis fragt.

Når det er sagt, håber vi på, at du finder lige præcis det du gerne ville fra Tommy Hilfiger. Benyt endelig vores søgefunktion, hvis du er på jagt efter en bestemt størrelse, farve eller andet. Husk også at klikke vejen forbi vores Tommy Hilfiger udsalg.

Tilføjet kurv