Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Elodie Details tasker og udstyr

147
Størrelse

Elodie Details tasker og udstyr

Smukke babyprodukter fra Elodie Details

Det svenske mærke Elodie Details tilbyder babyprodukter til hverdagen i virkelig smukke og moderigtige designs. Linda Sätterström grundlagde Elodie Details i 2005 efter hun havde født sin datter, Elodie. Hvad der startede ud som hendes hobby er idag blevet til et design-firma med et stort udvalg af innovative babyprodukter, som gør livet med babyer endnu smukkere. 

Produkterne bliver designet til at holde, og mange af dem er også multifunktionelle. Elodie Details vil gerne opfordre til at upcycle så meget som muligt. I dag kan produkterne købes i hele 45 lande. 

Elodie Details og bæredygtighed

Elodie Details ønsker en mere bæredygtig modeindustri, både ved at forlænge deres produkters levetid så meget som muligt, og ved at sponsorere globale initiativer indenfor produktionskæden. 

Der anvendes bæredygtige materialer, økologisk stof, og produkterne designes med det formål, at kunne upcycles og anvendes til andre ting i fremtiden, når baby ikke længere har brug for dem. Elodie Details ønsker dermed at skabe "store forskelle for små mennesker". Der er styr på detaljerne på produkterne, og man er aldrig i tvivl hvad angår kvaliteten.

Elodie Details bamser

Elodie Details har i flere år været kendt for at producere bamser i en høj kvalitet. Du bliver ikke skuffet over købet, når din dreng eller piges øjne lyser op, ved synet af Elodie Details bamsen.

Elodie Details fremstiller nemlig bamser i søde, gode og bløde kvaliteter. Med en Elodie Details bamse er du sikker på, at din pige eller dreng har fået sig en uundværlig følgesvend.

Hvem kan ikke huske sin første bamse, og hvilken glæde minderne stadig kan give.

Gratis fragt ved køb af Elodie Details

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Elodie Details, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Elodie Details her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Der er også gratis fragt, hvis du køber varer i vores Elodie Details udsalg.

Tilføjet kurv