Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Magna-Tiles magnetisk legetøj

23
Anbefalet Alder (Legetøj)

Magna-Tiles magnetisk legetøj

Magna-Tiles magnetisk konstruktionslegetøj

Elsker ungerne at være kreative? I har måske allerede stiftet jer bekendtskab med magnetisk legetøj, eller i hvert fald legetøj hvor der har været en eller anden form for magnetisme indover? Uanset hvad, så tror vi helt bestemt, at Magna-Tiles og deres magnetiske konstruktionslegetøj godt kunne blive et hit derhjemme.

Historien om Magna-Tiles

Magna-Tiles magneterne blev oprindeligt skabt af en japansk matematikprofessor, som ville give sine elever en ny og mere interaktiv oplevelse når de skulle lære om geometriske former og koncepter. I dag er Magna-Tiles nok de mest kendte byggemagneter i verden, og har været brugt til at kombinere matematik, videnskab, kreativitet og leg i mere end 20 år. Lærere, forældre og børn elsker hvor dynamiske og tekniske Magna-Tiles magneterne er, og der er uendelige muligheder for leg med dem.

Med Magna-Tiles bliver leg både nem og lærerig for børn. Magna-Tiles produkterne indeholder alt du har brug for, for at kunne lære dit barn en masse mens de har det sjovt. Alle Magna-Tiles produkterne indeholder flere magnetiske former, som kan lære dit barn om geometri og matematik, såsom store og små firkanter, forskellige former for trekanter, rektangler, og unikke dele - nogle af dem er selvlysende!

Magna-Tiles magneter er et fantastisk redskab for forældre og lærere til at introducere børn for basale geometriske former og principper. Det er ikke alle børn som lærer på samme måde, så de har brug for at få viden ind på forskellige måder.

Mange forskellige Magna-Tiles sæt

Magna-Tiles producerer mange forskellige sæt med forskellige antal af magnetiske dele. Du kan eventuelt starte ud med at købe et mindre sæt til dit barn, for at introducere dem til Magna-Tiles og lære produktet at kende. 

En god begyndelse kan være Magna-Tiles 32 eller Magna-Tiles 48 sættene. Disse sæt indeholder transparente Magna-Tiles byggemagneter, og der er stadig nok dele til at dit barn kan bygge alverdens spændende ting og sager.

Er Magna-Tiles allerede et kæmpe hit i hjemmet , kan du tjekke Magna-Tiles 100 og Magna-Tiles 110 sættene ud. Disse er de største sæt i mange spændende former og farver. Og hvad der er endnu bedre er, at alle Magna-Tiles sæt er kompatible med hinanden!

Magna-Tiles 100 - Magnetsæt med 100 dele

Magna-Tiles 100 magnetsættet er meget populært - og det med god grund. Sættet indeholder 100 stk Magna-Tiles i form af forskellige typer trekanter og firkanter i mange transparente farver. 

Dette sæt gør det muligt at skabe alverdens former og kreationer og passer til såvel børn som voksne i alderen 3-99 år. Dette store magnetsæt er en oplagt mulighed for familien til at bygge fantastiske ting sammen, men børn kan selvfølgelig også sagtens sætte sig til at skabe nye ting alene.

Køb Magna-Tiles online hos din Magna-Tiles forhandler

Hos Kids-world er det utroligt nemt at købe et udvalg af forskellige Magna-Tiles sæt. Vi forhandler Magna-Tiles sæt med forskellige funktioner i mange forskellige størrelser og prisklasser.

Så hvis du gerne vil se produktet an først, kan du med fordel starte med at købe et af de mindre sæt - selvom de med sikkerhed vil blive et kæmpe hit derhjemme! Du kan nemt benytte vores søgefunktion og efterfølgende vores filter til at finde netop de Magna-Tiles sæt, du kunne tænke dig.

Hvad kan man bygge med Magna-Tiles?

Kun fantastien sætter grænser, eller i hvert fald så længe der er Magna-Tiles nok. Som standard køber man et eller flere Magna-Tiles byggesæt, som indeholder en række forskellige figurer, som så kan sættes sammen vha. magneterne til hvad end man nu formår at fremkalde. 

Nogle sæt indeholder en række andre dele, som gør det muligt at bygge huse, biler, drager, større bygninger og meget andet. 

Hvor gamle skal børn være for at lege med Magna-Tiles?

Det magnetiske legetøj fra Magna-Tiles er godkendt som legetøj til børn fra 3 år og op.

Tilføjet kurv