Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Pokémon

158
Størrelse

Pokémon

Pokémon

Pokémon-figurerne har været et kæmpe hit i hele verden siden 1998, da den animerede serie første gang blev vist i fjernsynet.

Serien består af pokémoner over flere generationer. De kæmper mod hinanden i episke kampe, så deres ejer kan blive en af de bedste Pokémon-trænere.

De fantastiske Pokémon fås som mange slags figurer og bamser. Du finder alt fra græs., ild-, vand og telepatiske typer Pokémon, til flyve-, fe- og jordtyper.

Vores store udvalg af Pokémon bamser og figurer indeholder med garanti dit barns favorit pokémoner.

Dit barn kan samle på alverdens forskellige Pokémon figurer og bamser, og dermed leve sig ind i den herlige verden af Pokémon, hvor de skal træne deres monstre og lære dem nye angreb.

Historien bag Pokémon

Pokémon blev skabt i Japan af Satoshi Tajiri i 1996 i form af et spil til den første Nintendo Game Boy konsol.

Pokémon blev et øjeblikkeligt hit blandt børn i både Japan og resten af verden. Game Boy spillet inspirerede til mange andre spil, samt de ikoniske samle/spillekort.

Den animerede Pokémon-serie har kørt siden 1998. Serien omhandler træneren Ash og hans Pokemón-figur, Pikachu.

De mange Pokémon-figurer har forskellige angreb og typer. De ligner forskellige slags dyr fra virkelighedens verden, samt blomster, insekter og endda fabeldyr.

Med skønne, bløde Pokémon bamser kan børn leve sig ind i den fantastiske verden, uanset om de kender den fra spil, tv, kortene eller andet.

Slip din indre Pokémon-træner fri med en Pokémon figur

Pokémon figurer kommer i alle former og størrelser. Du finder naturligvis et kæmpe sortiment her hos Kids-world.

Børn kan lege med de forskellige Pokémon figurer sammen og genskabe de kampe, som de kender fra spillene og serien.

Hygge og leg med Pokémon bamser

Mange børn som er store fans af Pokémon-franchiset føler sig tæt knyttet til deres favorit Pokémon.

Med Pokémon bamser af deres favoritter kan de kramme og lege med dem på hyggelig vis. De kan endda samle på dem. En Pokémon bamse vil være en elsket og herlig tilføjelse til barnet legetøjssamling.

De bløde Pokémon bamser i vores sortiment er alle af høj kvalitet og er sjove at lege med. Børn kan samle på dem alle, ligesom Pokémon-trænerne samler Pokémon i serien og spillene.

Sådan får du Pokémon figurer og bamser på tilbud

Når du leder efter Pokémon bamser og figurer online, vil du naturligvis gerne finde det bedste tilbud.

Det er heldigvis nemt her hos Kids-world. Den nemmeste måde at finde Pokémon på tilbud på er, at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

På denne måde får du tilbud om Pokémon figurer og Pokémon bamser direkte til din indbakke. Du bliver en af de første til at opdage, når vi har tilbud på must-have produkter fra Pokémon.

Du kan også følge Kids-world på de sociale medier som Facebook og Instagram. Her holder vi vores følgere opdateret angående nye produkter, brands og kommende udsalg.

Køb Pokémon med gratis fragt

En stor fordel ved at købe Pokémon figurer og Pokémon bamser fra Kids-worlds webshop er, at du altid får gratis fragt i hele Danmark - på alle slags produkter. Dette gælder endda uanset hvor stor eller lille en bestilling du laver hos Kids-world.

Mangler du akut andre ting til dit barn, har vi dem nok også i vores webshop. Med hurtig afsendelse, gratis levering og mange gode tilbud, er der utallige grunde til at vælge at købe dine børneprodukter fra Kids-world.

Tilføjet kurv