Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Arena børntøj og sko

67
Størrelse
Skostørrelse
35%
Arena Bikini - Thrice Jr - Sort/Anguria/Hvid Arena Bikini - Thrice Jr - Sort/Anguria/Hvid 227,47 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
35%
Arena Badedragt - Challenge - Blue Cosmo Arena Badedragt - Challenge - Blue Cosmo 194,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
35%
Arena Badebukser - Kikko V - Turkis/Neonblå Arena Badebukser - Kikko V - Turkis/Neonblå 149,47 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
35%
Arena Badedragt - Challenge - Red Fandango/Hvid Arena Badedragt - Challenge - Red Fandango/Hvid 194,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
35%
Arena Badedragt - Waves Breaking - Navy/Turkis Arena Badedragt - Waves Breaking - Navy/Turkis 227,47 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
40%
Arena Badedragt - Swim Pro - Black/Floreale Arena Badedragt - Swim Pro - Black/Floreale 167,97 DKK
Oprindeligt:  279,95 DKK  
40%
Arena Badedragt - Black/Freak Rose Arena Badedragt - Black/Freak Rose 238,17 DKK
Oprindeligt:  396,95 DKK  

Arena børntøj og sko

Professionelt badetøj og udstyr fra Arena til børn

Arena har i mere end 40 år leveret svømmeudstyr til børn og voksne, som sikre at hvert et øjeblik i vandet er helt uforglemmeligt.

Arena forstår, at alle atleter ønsker at vinde, og de har et mål - at styrke og promovere vandsport. Ved hjælp af mange forskellige former for samarbejde med atleter, har de i mange år kunne tilbyde produkter som lever op til deres forventninger. 

Det smarte badetøj fra Arena til børn i professionel kvalitet er perfekt til både fritids svømning, eller hvis de svømmer professionelt. Med de mange smarte designs er der noget for enhver.

Arenas værdier

Arena driver forretning med 4 grundværdier: innovation, autencitet, passion og selvrealisering. De arbejder hårdt på at sikre, at atleter får de bedste produkter med den bedste teknologi. De arbejder tæt sammen med atleter, for at sikre at de kan vinde på fair vis.

Arena er et mærke, som elsker sport, præstation og succes, og som udfordrer sig selv hver eneste dag.

Historien bag Arena

Mærket Arena blev stiftet af Horst Dassler, søn af grundlæggeren af Adidas. Han så Mark Spitz vinde sine historiske 7 guldmedaljer i 1972 i Münchens Sommer-OL, og det var her han besluttede at starte et badetøjs firma dedikeret til vandsport.

Arena begyndte herefter at samarbejde med kendte svømmere, for at udvikle det perfekte badetøj, og det endt med hele 62 medaljer til Vestberlins svømmekonkurrencer nogle år efter, hvor alle svømmerne var iført Arena.

Gratis fragt ved køb af Arena badetøj og badetilbehør

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter jeres næste sæt Arena badetøj og badetilbehør, uden at bekymre dig om fragtpriserne. Du får selvfølgelig også gratis fragt, når du køber Arena badetøj i vores Arena udsalg.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Arena her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte designs og farver. Klik dig gerne rundt blandt de mange designs her på siden og find inspiration til det næste sæt badetøj til din dreng eller pige.

Tips til når du køber Arena badetøj og badetilbehør

Hvis dit barn er i voksealderen, kan det nogle gange være en fordel, at købe badetøj i en lidt større størrelse end den størrelse, som barnet reelt set har. Det er ikke behageligt for dit barn, at gå i Arena tøj der er for småt. Det gælder uanset om tøjet er af mærket, Arena, eller et hvilket som helst andet mærke. Det ses ofte, at forældrene køber badetøj i en lidt større størrelse som eksempelvis str. 68, selvom at barnet kun er en str. 62.

Tilføjet kurv