Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Aquabeads - Perler

33
Anbefalet Alder (Legetøj)
35%
Aquabeads Perler - 600 stk - Ivory Aquabeads Perler - 600 stk - Ivory 38,97 DKK
Oprindeligt:  59,95 DKK  

Aquabeads - Perler

Farverige Aquabeads til børn

Med de farverige Aquabeads, har børn mulighed for at lave helt utrolige ting. Aquabeads er sjovt og sikkert legetøj, som garanterer børn timevis af sjov - produktet er perfekt til børn fra 4 års alderen og opefter.

De unikke perler klæber sammen ved hjælp af vand, så man behøver ikke at anvende varme. Til forskel fra traditionelle strygeperler, kan Aquabeads også anvendes til at lave tredimensionelle figurer uden pladen.

Produktet blev udviklet i Japan og har været en succes siden 2004 - i dag sælges Aquabeads i mere end 45 lande. Aquabeads er et fantastisk produkt til alle kreative børn - jo mere øvelse de får, desto mere komplekse og fantastiske figurer vil de være i stand til at skabe. Kun børnenes fantasi sætter grænser.

Ingredienser

Aquabeads primære ingrediens er PVOH (PVA/polyvinylalkohol). PVOH er ikke giftigt, og anvendes bl.a. som belægning på piller/tabletter. Det anvendes også i lotion, indpakning til mad m.m.

Der er tilføjet bitter smag til perlerne, så børn ikke indtager dem. Smagen er selvfølgelig uskadelig.

Aquabeads - Stort udvalg af farverige perler til kreativ leg

Hos Kids-world tilbyder vi et bredt udvalg af kreative muligheder med Aquabeads perler. Disse farverige perler er en fantastisk måde for børn at udfolde deres kreativitet på. Vi har perler i forskellige farver og nuancer, såsom blå, grøn, rød og mange flere.

Skab smukke mønstre og designs ved at kombinere de forskellige farver. Aquabeads perler er perfekte til at fremme finmotorik og koncentration hos børn.

Udtryk dig selv med farverne og skab unikke smykker eller dekorationer med vores Aquabeads perler.

Aquabeads kuffert - Perfekt til opbevaring og kreativitet

Skal du have mange Aquabeads perler, kan du vælge den helt store Aquabeads kuffert - Aquabeads deluxe creation box, der har intet mindre end 1.400 Aquabeads perler. En Aquabeads kuffert giver dig mulighed for at lave rigtig mange ting med de mange Aquabeads perler i mange forskellige farver, så du altid kan være kreativ. Der er nemlig til mange timers kreativitet i den store Aquabeads deluxe creation box.

Med Aquabeads kufferten kan du også nemt tage din kreativitet med dig overalt. Den store Aquabeads deluxe creation box er nemlig ideel til legedates, rejser eller bare til at holde tingene pænt organiseret derhjemme.

Hvordan laver man Aquabeads perler?

Hvis du gerne vil vide, hvordan man laver fantastiske kreationer med Aquabeads perler, så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder detaljerede instruktioner og inspiration, så børnene kan lære at skabe deres egne smukke designs.

I de forskellige Aquabeads sæt finder du nemlig både Aquabeads skabeloner og forskellige former for tilbehør. I Aquabeads deluxe creation boxen finder du blandt andet også en Aquabeads perlepen.

Sådan får du tilbud på Aquabeads perler

Du kan nemt få fantastiske tilbud på Aquabeads perler hos Kids-world. Besøg vores udsalgskategori for at finde gode tilbud på kreativt legetøj, herunder Aquabeads. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage eksklusive Aquabeads tilbud og opdateringer direkte i din indbakke.

For endnu flere muligheder for at spare, kan du følge Kids-world på sociale medier, hvor vi deler specielle tilbud og kampagner. Lad os hjælpe dig med at skabe kreativ leg uden at sprænge budgettet! Sådan får du tilbud på Aquabeads perler og andet sjovt kreativt legetøj!

Køb perler fra AquaBeads med fri fragt

Når du handler hos os, kan du kvit og frit få leveret dine perler fra AquaBeads ganske gratis.

Vi tilbyder gratis kredit: Ifm. at du placerer ordren har du mulighed for at betale med børnepengekredit. Inde på betalingssiden kan du se og læse mere om, hvilke specifikke datoer du kan få gratis kredit til.

Tilføjet kurv