Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Perler, strygeperler og perleplader

651
Anbefalet Alder (Legetøj)

Perler, strygeperler og perleplader til børn

Hvem husker ikke barndommens hyggestunder med perler og perleplader? Der er så mange ting og så mange oplevelser, vi forældre har haft som børn, som vi gerne vil give videre til vores børn.

Perleplader og hyggen omkring det at skabe noget fint med hænderne, er for mange en af den slags oplevelser.

Hos Kids-world fører vi et stort udvalg af perler, strygeperler og perleplader til børn. Vi har bl.a. et stort udvalg af de populære Hama perler og perleplader i et væld af farver og nuancer og i tre størrelser, så der er noget for de mindste børn, som øver sig i at få styr på finmotorikken og til de børn, der har øvelse i at mestre de små perler og endelig til de børn, som har helt styr på finmotorikken, og har nemt ved at fange de små perler og sætte dem fast på perlepladen.

Vi har naturligvis også træperler, glasperler og plastikperler i forskellige former og farver, som kan bruges til at lave armbånd, halskæder, nøgleringe og andre smykker. Gå på jagt i vores sortiment og se om det ikke er noget, som passer til jeres krea hjørne.

Gode grunde til at lege med perler

Der er mange gode grunde til at investere i perler og perleplader. Først og fremmest er det fantastisk hyggeligt at sidde i ro og mag og skabe små fine ophæng.

Dernæst er det perfekt til at øge barnets koncentrationsevne, når det skal fange de rigtige farver i perleæsken (hvis man da ikke har gjort den del lettere ved at have farvesorteret forinden) og efterfølgende sætte dem fast på de rigtige steder på perlepladen.

Vi fører Hama perler og perleplader i de tre størrelser; maxi (fra 3 år), midi (0,5 cm) fra 5 år og mini (2,5 mm) fra 10 år.

Langt de fleste børn hygger sig med at lave de fineste perleplader og rigtig mange børn begynder tidligt at fatte interesse for at skabe flotte og fantasifulde perleplader.

Der er utroligt mange fordele ved at lade sine børn lege med perleplader; det øger koncentrationsevnen, forbedrer finmotorikken og giver flotte perleplader til at hænge op som pynt eller til at give som gave.

Lad kreativiteten få vinger med perler

Der er ingen tvivl om, at børn elsker farver og nyder, når der er mange farver at vælge imellem. Derfor fører vi perler i et væld af alle regnbuens farver og nuancer; brun, rød, sort, blå, lyserød, hvid, gul, orange, sort, grå, lilla, grøn, beige.

Vi fører desuden perler i pastelfarver til de afdæmpede mønstre, som mange børn ynder at give sig i kast med, når de sidder med en perleplade, der er formet som en geometrisk figur som fx en cirkel, en sekskant, en firkant eller en trekant.

Desuden fører vi et fint udvalg af glimmerperler, som giver et fint og anderledes udtryk. Ikke nok med det, så er der naturligvis også plads til at man kan give den fuld skrald på farvepaletten med de såkaldte neonfarver, som vi også har et stort udvalg af.

Sidst, men ikke mindst, har vi også transparente perler at vælge imellem.

Populære brands

Beady Crazy Creations Pearl N Fun
Kinetic Sand Cernit Hama
Staedtler Eeboo Artline

Kun fantasien sætter grænser med perler

Når vi har så mange forskellige farver og nuancer og effekter at vælge imellem, er det bare med at komme i gang med at lægge perleplader - kun fantasien sætter grænser for, hvilke fantastiske, fantasifulde og flotte søde ophæng, der kan kreeres.

Lad dit barn fordybe sig i sit værk - stort eller småt - og nyd, at det bliver væk fra verden for en stund. Den fordybelse, ro og koncentration, barnet øver sig i, når der lægges perleplader, er uvurderligt i forbindelse med barnets træning i at holde fokus og bevare koncentrationen. Det er evner, som er rigtige gode for barnet at have i skolen og resten af livet. Derudover er forventningens glæde, når perlepladen er klar til at blive strøget med strygejernet, uvurderlig.

Børn elsker at se, når deres indsats bærer frugt, og i løbet af ganske kort tid kan de stå med et lille kunstværk i hånden. Måske det er gaven til mormor eller farmor, der dukker frem af varmen fra strygejernet?

Stort udvalg af perleplader

Som nævnt fører vi både perler og perleplader fra Hama. Af enkle perleplader fører vi geometriske figurer; sekskanter, firkanter og cirkler, derudover enkle figurer som hjerter og stjerner.

Derudover har vi perleplader, der forestiller dyr; papegøje, kat, næsehorn, mus, dinosaur, ko, kylling, flodhest, krokodille, delfin, pingvin egern, abe, søhest, gris, frø, pony, flodhest, giraf, kamel, løve og elefant samt fantasidyr som enhjørning og drage.

Desuden har vi sæsonprægede perleplader med bl.a. en julemand. Udover perleplader udformet som piger og drenge, gyngeheste, huse, blomster, prinsesser, lastbiler og sidst, men ikke mindst tal og bogstaver.

Er dit barn begejstret for perleplader og perler, kan det være en god ide at købe nogle af vores sam-pakninger, fx med to, tre eller fire perleplader i en pakke. Vi har desuden de såkaldte maxi stick perleplader.

Kunne en spand perler friste?

Endelig har vi også Hama midi startsæt, som er et godt køb til at komme i gang med at lægge perler.

Vi har et væld af perler at vælge imellem; poser med ensfarvede perler, hvor der er 2.000 perler i en pose. Vi fører desuden store æsker med mange tusinde blandede perler.

Hvad med en spand med 4.000 perler og 3 perleplader? Vi har sådanne spande i hhv. multifarvede perler og perler i pastelfarver. Vi har også en spand med blandede maxi-perler.

Har du et barn, som bare elsker at lægge perler, kan vi anbefale en perleboks med enten 6.000 eller 12.000 perler - der følger naturligvis tre perleplader med i sådan en boks. Vi har desuden æsker med 10.000 perler i glimmerfarver eller multifarvede perler.

Bøger med perlemønstre

Her på siden finder du naturligvis også bøger med perlemønstre. Bøger med perlemønstre er rigtig gode til de lidt større børn, som har helt styr på finmotorikken. I bøgerne finder du mønstre og 'opskrifter' på forskellige slags perleplader. Med en perlebog er der til mange timers sjov og derudover kan bøgerne også fungere rigtig fint som inspiration til børnenes helt egne kreationer.

Du kan finde bøger med forskellige temaer, som f.eks. forskellige højtider, H.C. Andersens eventyr, dyr i norden, fantasidyr og meget meget mere.

Gå på opdagelse i vores sortiment af perlebøger og se, om der ikke er en perlebog, der passer til lige præcis dit barn.

Perlesæt med kendte figurer

Børn kan ofte godt lide at efterligne og genskabe noget, som de kender i forvejen. Derfor finder du her på siden også perleplader og perler i sæt, som nemt kan laves til kendte og elskede figurer. Du finder bl.a. perlesæt med Anna og Elsa fra Frozen, perlesæt med Gurli Gris og perlesæt med Hello Kitty.

Du kan også finde perlesæt med temaer såsom pirater, havfruer, havdyr, alfer, blomster, frøer og meget andet. Alle perlesæt kommer med perler, mindst en perleplade, motivark og strygepapir. Et lille simpelt perlesæt kan derfor være et godt begyndersæt til børn, som ikke har prøvet at lave perleplader før, da det indeholder alt, hvad der skal bruges i én pakke.

Perlesæt egner sig også super godt som fødselsdagsgaver eller julegaver. Du kan altid læse mere om præcis hvad de enkelte perlesæt indeholder under hvert enkelt produkt.

Perleplader til julepynt og dørskilte

Noget af det sjove ved perleplader er, at man får et lille fint kunstværk, når man er færdig. Perleplader er derfor oplagte som pynt på f.eks. børneværelset. Man kan også lave julepynt ud af perleplader, som kan hænges på juletræet, i vinduet eller andre stedet rundt omkring i hjemme. Det kan f.eks. være julemænd, rensdyr eller julehjerter lavet i perler.

Desuden kan man også lave dørskilte ud af perleplader. Dit barn kan f.eks. lave dørskiltet til sit eget værelse, hvor der står barnets navn på. Det kan også være et lille skilt til toilettet eller et skilt til hoveddøren, hvor alle familiens navne står på.

Når det kommer til perler og perleplader er det kun fantasien, som sætter grænser. Hvis du synes, at inspirationen nogle gange slipper op, så husk at vi også har perlebøger med masser af sjove mønstre og motiver.

Perler og perleplader til de kolde måneder

Når vi begynder at gå de koldere tider i møde, så er det rigtig godt med nogle hyggelige indendørsaktiviteter. Perler og perleplader er lige præcis den slags aktivitet. Perleplader er noget som børnene både kan lave sammen med andre eller alene. Det kan være rigtig hyggeligt at sidde og lave perler sammen, mens vinden rusker i træerne og regnen pisker på ruden, men perler er også en fin aktivitet, hvis dit barn skal aktiveres, mens du står for aftensmaden.

Her på siden finder du masser af forskellige slags perler og perleplader til de hyggelige krea stunder derhjemme.

Træperler til halskæder og armbånd

Du finder naturligvis også andre slags perler i vores udvalg. Vi har blandt andet flotte træperler i mange forskellige farver og former. Træperler kan bruges til at lave simple armbånd og halskæder, hvor man bare sætter perlerne på en snor og binder den sammen i enden.

Træperler kan også bruges, hvis barnet vil lære at knytte. Man kan f.eks. knytte nøgleringe med perler, men selvfølgelig også fine armbånd. Udover almindelige runde træperler, så har vi også træperler med små ansigter, træperler formet som sommerfugle, ugler, kaniner og geometriske figurer.

De fine armbånd, halskæder og nøgleringe, som dit barn kan lave, er de perfekte gaver til mor, far, moster, søster eller bedstevennen.

Glasperler i flotte farver

Udover træperler har vi også flotte glasperler. Glasperler kan ligesom træperler bruges til at lave fine smykker såsom halskæder, armbånd, øreringe og nøgleringe. Glasperlerne kommer i bøtter med mange forskellige former, og vi har glasperler i flere forskellige farver såsom lilla, blå og rosa. Glasperlerne kan snildt kombineres med andre slags perler og sættes på mange forskellige slags snor.

Perlesæt til smykker i mange varianter

Her hos Kids-world kan du også finde samlede sæt til at lave smykker. Sættene indeholder typisk et udvalg af forskellige slags perler i forskellige former og farver samt snor til at lave armbånd eller halskæder. Du kan både finde perlesæt til smykker med stjerneperler, blomsterperler, hjerteperler, sølvperler og meget mere.

Nogle af sættene indeholder endda også smykkelåse, så armbånd eller halskæder nemt kan åbnes og lukkes. Perlesæt til smykker er en perfekt gave til barnet, som elsker at lave sine egne ting og stolt vise dem frem.

Bogstavsperler til hjemmelavede smykker

Hvis dit barn er blevet helt vild med navnearmbånd eller navnehalskæder, så har vi perlerne til, at de helt selv kan lave dem. Med bogstavperlerne kan dit barn nemt skrive sit eget navn i en halskæde eller måske lave venindearmbånd. De kan også lave fine armbånd, hvor der f.eks. står 'mor', 'far' eller 'morfar' og give dem i gave til den person.

Bogstavperlerne har store huller, så de nemt kan kommes på en elastiksnor. Desuden kan bogstavperlerne sagtens kombineres med andre perler i skønne farver eller sjove farver, så de nemt kan lave flotte og personlige smykker.

Levering og betaling

Når du køber perleplader og perler til levering i Danmark, er fragten gratis. Du behøver derfor ikke bekymre dig om ekstragebyrer og leveringsomkostninger, når du er på udkig efter perler og perleplader. Din ordre kommer inden for 1-2 hverdage og du bestemmer helt selv, om du vil have leveret dem hjem til hoveddøren, eller om du hellere vil have dem leveret til en pakkeboks eller et posthus i nærheden af dit hjem, hvor du kan hente dem, når det passer dig bedst.

Når du køber perler og perleplader kan du også vælge at betale med børnepengebetaling. Børnepengebetaling er vores kreditordning, hvor du modtager din ordre med det samme, men betalingen først bliver trukket, når børnepengene bliver udbetalt. Du kan læse mere om børnepengebetaling inde på betalingssiden.

Husk at du altid kan kontakte vores kundeservice, hvis du har nogen spørgsmål til vores sortiment eller services. De sidder klar til at hjælpe.

Tilføjet kurv