Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Hama perler og perleplader

505
Anbefalet Alder (Legetøj)

Hama perler og perleplader

Hama perler og perleplader

Kæmpe udvalg af de fantastiske Hama perler. Perlerne kan købes i et utal af farver, enkeltvis og i perlesæt, som kan indeholde motivark, strygepapir og perleplader i et utal af former såsom firkanter, cirkler, hjerter og dyr.

Er Hama perler dansk?

Hama perler er faktisk et pæredansk brand. Malte Haaning stiftede brandet i 1961. Dengang hed det Malte Haaning Plastic A/S. I begyndelsen producerede de sugerør, men senere kom der mange andre typer plastikartikler til.

Grundet en stor efterspørgsel på rørperler begyndte Malte Haaning også at producere disse. I 1971 udkom Mini-perlerne, som stadig er dem, der sælges flest af. Senere kom Mini-perlerne til i 1978, mens Maxi-perlerne til i 1982. Det var faktisk også Malte Haaning, som udviklede strygemetoden af disse typer perler. Før han opfandt den, var de blevet limet fast på plastbakker eller kartonstykker. 

Hama blev omdannet til et A/S i 1992. Efter Malte Haanings død i 1999 blev hans datter, Lene Haaning, udnævnt til direktør.

Hama udgav deres egen app i 2015 - nemlig Hama Universe, og i 2018 fik de deres egen YouTube-kanal. Hamas produkter sælges i dag i flere end 50 lande verden over.

Hvad betyder Hama?

Navnet Hama blev i 1984 registreret som et varemærke. Navnet er afledt af navnet på grundlæggeren: Ha - de første 2 bogstaver i efternavnet og Ma - de første 2 bogstaver i fornavnet.

Hama.produkterne er dansk udviklet, produceret og distribueret fra Nykøbing Mors i Danmark. Hama producerer dagligt sikre og gode produkterne, som altid lever op til de gældende regler i EU.

Hvor køber man Hama perler?

Hos Kids-world er det gjort så nemt som overhovedet muligt at købe Hama perler. Du kan få et hurtigt og overskueligt overblik over vores Hama-produkter, ved at vælge Hama som kategori under brands. Vi har et kæmpe sortiment af Hama perler i forskellige størrelser, specielle kreative perlesæt, de kreative sæt fra Hama art, perleplader og alt hvad dit barn ellers har brug for for at komme i gang med den spændende verden af Hama perler og perleplader.

Er perler en dansk opfindelse?

Hama perlerne og perlepladerne er faktisk en dansk opfindelse. Den kreative og innovative måde at lege med perler på, er nu populær over hele verden. Leg med Hama perler og perleplader hjælper børns fysiske og mentale færdigheder på en unik måde, da hele processen blot føles som sjov og leg for dem. 

Børn bliver ved hjælp af Hama perlerne i stand til bedre at genkende symboler, tal og bogstaver. Det geniale er, at Hamas forskellige perlesæt giver rig mulighed for, at børn kan følge et eksisterende motiv, eller opbygge deres helt eget. 

Siden Hama blev opfundet af den danske stifter, Malte Haaning, har brandet testet produkterne løbende ifølge alle de gældende sikkerhedsnormer.

Fantasifuld leg med Hama perler

Hama perler indgyder til fantasifuld leg, som næppe når mange grænser i forhold til de mange måder, som du kan kombinere de farverige perler på. Hama perlerne er strygeklare, sådan at du har muligheden for at stryge dig til et varigt minde.

Hama perlerne kan købes i følgende farver: blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, metalic, orange, rosa, rød, sort og turkis. Der kommer løbende nye farver til. Kig endelig løbende forbi for at se om vi har fået nye farver på lager, eller om der er kommet nye Hama perleplader med nye motiver.

Det er selvfølgelig også muligt at købe Hama perler i sæt med mange farver, multifarvet, sådan at du ikke behøver købe 3.000 perler af hver enkelt farve, for at du kan have det sjovt og udnytte de mange kreative muligheder, som perler giver både store og små.

Gode grunde til at lege med Hama perler

Med Hama perler er du sikret mange timers god underholdning og fantasifuld leg, samtidig med at perlerne giver mange timers god læring og træning af de motoriske evner hos de små.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lave med dine perler, når de skal placeres på en Hama perleplade. Du kan vælge at følge et af de mange mønstre eller selv bruge din fantasi til at lave dit helt eget mønster.

Du kan både bruge Hama perlerne til at lave mønstre, kunstværker, navneskilte eller julepynt med. Du kan også bruge dem til at lave smykker med.

Mini, Midi og Maxi Hama perler

Hama perler kan købes i flere størrelser, sådan at der er perler til det ønskede formål. Typisk købes de store Hama Maxi perler til de små børn. Hama Maxi perlerne er 1 cm høje og har en diameter på 10 mm. Hama Maxi perlerne er med deres størrelse optimale til de mindre børn, som lettere kan få fat i og placere Hama perlerne på de valgte perleplader.

Når børnene er ved at være så garvede, at de bedre kan håndtere mindre objekter og de små perler, kan du købe de mindre Hama Mini og Hama Midi perler. De fleste børn stifter bekendtskab med Hama Midi perlerne i løbet af børnehaven og skoletiden.

Den mest populære størrelser er Midi perler, som anbefales til børn over 5 år. Hama Midi perlerne er ligesom Hama Maxi perlerne en rørperle. Hama Midi perlerne har en diameter på 5 mm, så de er halv størrelse af Hama Maxi, når det gælder diameteren.

Mindste Hama perle er Hama Mini. Hama Mini er halv størrelse af Hama Midi og har en diameter på 2,5 mm. Hama Mini er derfor bedst egnet til de større børn, som har udviklet deres motoriske evner, så de bedre kan håndtere de små perler og placere dem på perlepladen.

Maxi perlerne anbefales til børn over 3 år, og de helt små Mini perler fra Hama anbefales til børn på 10 år og opefter. Hama Mini perlerne er især populære, når det gælder om at lave øreringe med perler.

Det hjælper små børn til at udvikle deres finmotoriske evner, når de for eksempel skal sætte Hama perler på en perleplade, hvor de også træner øje-håndkoordination.

Du kan derfor følge dit barns finmotoriske udvikling i takt med, hvor let det har ved at sætte perlerne på den valgte Hama perleplade.

Hama perleplader: Sådan vælger du den rigtige perleplade

Der findes flere forskellige former for Hama perleplader. Det er derfor vigtigt, at du finder den rette. Du kan få perleplader med Disney-figurer og mange andre motiver.

For at du kan finde den rette perleplade, kræver det først og fremmest, at du ved, om du skal bruge en perleplade til Hama Maxi perler, Hama Midi perler eller Hama Mini perler.

Du kan få store perleplader til alle slags Hama perler. Du skal bare sørge for at vælge de rette perleplader, så den passer til dine perler og de figurer og mønstre, som du ønsker at lave.

Udvalget af Hama perleplader er stort, så du kan nemt finde nogle flotte perleplader, uanset om du vil lave dine egne perlemønstre, lave et juleperlemønster eller bruge perler til noget helt andet.

Stryg dine perleplader: Sådan gør du

Brugen af perlemønstre til for eksempel skilte eller julepynt har længe været populært, ligesom det at bruge perler til smykker også er populært.

For at du kan bruge dine Hama perler til at lave julepynt eller til et skilt, kræver det, at du stryger perlerne, når du har færdiggjort dit perlemønster på din perleplade.

Når du stryger dine perler, så smeltes de sammen, så de får en fast konsistens. Når du har gjort det, så kan du tage perlerne af perlepladen, uden de falder fra hinanden.

Sådan får du både et kunststykke, samtidig med at du får muligheden for at genbruge din Hama perleplade, uden du mister det motiv, som du har brugt lang tid på at lave.

Når du stryger dine perler, anbefales det, at du bruger det Hama strygepapir, som ofte følger med i de fleste perleæsker.

Hama strygepapir kan også købes separat. Her kan du få en pakke med 4 stykker strygepapir i en pakke.

Temperaturen på dit strygejern skal ikke være den samme, når du stryger Hama Mini, Hama Midi og Hama Maxi perler.

Jo større dine Hama perler er, jo højere temperatur skal de stryges ved. Når du stryger dine Hama perler, så skal du anvende runde og bløde bevægelser, så du fordeler varmen ens.

- Strygetemperatur Hama Maxi: Ca. 200 grader
- Strygetemperatur Hama Midi: Ca. 180 grader
- Strygetemperatur Hama Mini: Ca. 150 grader

Hvis du aldrig har prøvet af stryge Hama perler før, så vil vi anbefale, at du laver en lille test, hvor du stryger mindre motiver, inden du går videre til de store mønstre på de store Hama perleplader.

- Lav mønstret på din Hama perleplade med dine Hama perler
- Placer strygepapiret ovenpå perlerne
- Varm strygejernet op til den ønskede varme
- Stryg perlerne med cirkulære og bløde bevægelser
- Lad perlerne køle ned
- Tag mønstret af din Hama perleplade

Bøger om perlemønstre

Selvom fantasien ikke sætter nogle grænser, når det gælder om at lave perlemønstre og bruge de mange kreative muligheder, som du får med Hama perler og perleplader, så kan det altid være rart med inspiration.

Du kan få inspiration i nogle af de mange bøger med perlemønstre, som vi har her på siden. Bøgerne er især gode til de lidt større børn, som har lært at mestre, hvordan perlerne skal placeres og kan følge perlemønstrene.

Bøgerne om perlemønstre giver både opskrifter til de forskellige mønstre og viser, hvordan man laver dem, så det er nemt og brugervenligt - også selvom man ikke tidligere har lavet perlemønstre efter opskrifter.

Bøgerne er også inddelte i forskellige temaer. Du kan derfor få alt fra juletemaer, eventyrtemaer og meget andet.

Hama perler mønstre med populære figurer

Genkendelsen af kendte figurer kan være med til både at introducere interessen for at lege med perler hos børn, samtidig med at den gør det lettere for dem at komme i gang med bestemte mønstre.

Figurer som Gurli Gris, Hello Kitty eller eventyrprinsesser som Anna og Elsa fra Frozen er blandt de mange kendte figurer, som du kan få Hama perle mønstre med.

Derudover findes der også en lang række perlesæt med forskellige temaer og figurer. Du kan finde alt fra blomster til frøer, havfruer og andre temaer, når du skal vælge perlesæt.

Du kan også finde Hama perleplader med forskellige former, hvor du så selv vælger, hvilke perler du ønsker at bruge til at lave en figur.

Hvilken type plast er perler lavet af?

Perlerne fra Hama er fremstillet af polyethylen (PE). Polyethylen er den mest anvendte plasttype verden over, og kommer i mange forskellige varianter og anvendelser.

Hama har naturligvis foretaget strygetests med perlerne, for at kunne sikre, at de ikke er skadelige at bruge, for hverken børn eller voksne. 

I strygetesten med perlerne kunne der måles 0,026 mg/kghx. Dette vil sige, at der skal stryges 1 kg perler (ca. 17.000 perler) i løbet af en time, før der fremkommer 0,026 mg pentamethylheptan. Derfor er det ikke sundhedsskadeligt at indånde luft eller opholde sig i et rum, hvor perlepladerne stryges.

Perler til smykker og øreringe med perler

Hama perler er i den grad populære, når det gælder om at bruge perler til smykker. De fleste voksne har gennem barndommen selv prøvet at bruge perler til armbånd og ved, at det kan give både stor underholdningsværdi, mens de laves, men også blive gode barndomsminder for de små.

Når du bruger perler til smykker, så kan du lave dem på en Hama perleplade, hvorefter du stryger dem, så de smelter sammen.

På den måde kan du lave for eksempel øreringe med motiver fra kendte figurer eller et vedhæng til din halskæde.

Ved at du bruger dine perler og en perleplade til at lave smykker med, kan du skabe unikke smykker din både dig og dine børn. At bruge perler til smykker egner sig derfor rigtigt godt til personlige gaver.

Hvor mange Hama perler skal jeg bruge til et armbånd?

Der er ikke grænser for de kreative ting, som man kan bruge de kendte Hama perler til. Faktisk kan man nemt bruge dem til at lave flotte smykker. På Hamas egen app og hjemmeside finder du mange forskellige opskrifter på, hvordan dit barn ved hjælp af perlepladerne selv kan lave mønstre og vedhæng, som kan bruges til armbånd og andre smykker. 

Andre kreative sjæle bruger Hama perlerne direkte på en elastiktråd til smykker med en nål, hvilket også gør det muligt at skabe nogle helt unikke smykker. Du kan finde utallige opskrifter på fine armbånd og vedhæng med Hama perler på internettet.

Hama perler dyr - Find perleplader med dyr her

Hvis dit barn elsker perler og dyr, har vi gode nyheder. Hama tilbyder mange forskellige sæt med perler og dyr. Dit barn får dermed mulighed for at lave mange forskellige typer Hama dyr, alt efter hvilken perleæske, i vælger. Du finder både store og små dyr i sortimentet. Noget andet spændende er, at du kan finde Hama perler med dyr i 3D. Det vil faktisk sige, at dit barn kan lave søde 3D-figurer af dyr, som de kan bruge ligesom rigtigt legetøj. Se eventuelt de spændende Hama 3D-sæt med hund og kat, ræv og kanin, insekter og mange flere. Du finder naturligvis også standardsæt, som dit barn kan lave dyr med på traditionel vis med perleplader.

Hama perler blomster

Hos Kids-world har vi et stort udvalg af mange forskellige typer perlesæt fra Hama. De smukke sæt med sommerfugle og Hama perle blomster er enormt populære hos mange børn. Desuden finder du perleplader i form af forskellige typer blomster til rigtig gode priser. Det er enormt sjovt for dit barn selv at vælge forskellige farver til blomsterbladene og stilkene. De smukke designs kan derefter anvendes til alverdens kreative projekter - fra køleskabsmagneter og smykker, til nøgleringsvedhæng eller som dekoration på jeres postkasse derhjemme.

Hama perler tilbud

Både Hama Maxi, Hama Midi og Hama Mini kommer i forskellige mængder. Hama perlerne kommer i både bøtter og poser, hvilket gør, at du kan få nogle gode Hama perler tilbud på lige netop de farver og mængder, som du ønsker.

Du kan få de populære Hama Midi perler kommer for eksempel i poser fra 1.000 styk og op til de store bøtter med 13.000 blandende Hama Midi perler.

Se vores udvalg af Hama perleplader og vores forskellige Hama perler tilbud. Du finder blandt andet også flere Hama perlesæt, hvor der er perler og perleplader til bestemte mønstre og figurer.

Hvis du altid vil være sikker på at få nyheder om vores Hama perler tilbud, så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev her på siden. Så kommer vores aktuelle tilbud på både Hama perler og mange andre populære børnetøjsmærker direkte i din indbakke.

Hvor kan man købe billige perler?

Hos Kids-world kan vi forsikre dig om, at du altid kan finde Hama perler til de bedste priser. Hvis du er på udkig efter et godt tilbud, anbefaler vi, at du tjekker vores udsalgskategori ud. Du finder denne side under udsalg i menuen øverst til højre. På denne side kan du bruge vores filter til at finde netop det, som du leder efter. Du kan under brands vælge Hama, hvorefter alle de aktuelle tilbuds- og udsalgsprodukter vil blive vist for dig. Vi har ofte forskellige produkter fra Hama på tilbud, så tøv endelig ikke med at tjekke vores udsalg ud ofte.

Vi leverer produkterne fra Hama helt gratis

Når du handler her på shoppen, har du, når leveringsadressen er i Danmark, muligheden for at vælge at få leveret jeres Hama peler og perleplader med gratis fragt. Dette er noget, som vi har tilbudt vores kunder i lang tid og som vi vil blive ved med at gøre.

Vi håber på, at du finder de produkter fra Hama i sortimentet, som matcher det, som du leder efter. Benyt endelig vores søgefunktion og filter, hvis du eksempelvis leder efter nogle perler eller perleplader i specifikke farver.

Har du særlige ønsker, måske kunne du godt tænke dig nogle perler eller perleplader fra et andet mærke, skal du endelig sende dit ønske til vores kundeservice.

Tilføjet kurv