Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Pearl N Fun - Perler

27
Anbefalet Alder (Legetøj)

Pearl N Fun - Perler

Pearl N Fun - farverige og sjove perler til børn

Vi har et spændende udvalg af skønne perler fra Pearl N Fun. I finder alle perler fra Pearl N Fun uanset design, farve, størrelse eller type lige her.

Vi gør os umage med altid at have et interessant udvalg af perler fra Pearl N Fun og mange andre. Derfor håber vi selvfølgelig på, at I finder det, I er på jagt efter her hos os.

Pearl N Funs perler er skønne til kreative børn og generel familiehygge. Børn får rig mulighed for at skabe alt fra armbånd og halskæder til nøgleringe, eller hvad de ellers kan finde på. Perlerne er gode til at sætte på en elastiksnor, og så kan fantasien ellers få frit spil. 

Der er både perler formet som dyr, runde perler, farvede perler, transparente perler, perler med perlemors finish og perler i mange sjove former. 

Derfor er kreativ leg med perler så skønt

Udover at være en enormt hyggelig og beroligende aktivitet, er det også enormt nemt at tråde perler - man behøver blot lidt elastiksnor og perler. Det styrker børns fokus og finmotorik når de leger med perler, og det forbedrer også deres koncentrationsevne og fokus. 

Børn elsker også at skabe unikke ting hvor de selv kan vælge farver, form og sammensætning på perlerne.

Køb perler fra Pearl N Fun med gratis fragt

Når I handler her hos Kids-world.dk, kan I kvit og frit få leveret jeres bestilling med perler fra Pearl N Fun helt gratis.

Tilføjet kurv