Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Mininor sutteflasker og babyudstyr

43

Det bedste babyudstyr til mor og baby fra Mininor

Mininor er et brand som producerer diverse typer babyudstyr, som gør livet lidt nemmere derhjemme. Særligt populære er deres sutteflasker, som har flaskesutter i medicinsk silikone. Flaskesutterne fra Mininor er designet med anti-kolikventiler, så børn ikke indtager for meget luft.

De kan bruge flaskesutten med deres naturlige sutteevne, og dermed ikke påvirke amning. Så hvis du både bruger flaske og ammer dit barn, er disse et super godt valg. De skønne produkter fra Mininor henvender sig specielt til mor og barn, og kan gøre tingene lidt nemmere for begge parter i hverdagen med innovative løsninger.

Babyudstyr i høj kvalitet fra Mininor

Mininor går højt op i kvalitet, og alle produkter er testet i henhold til de europæiske standarder. Kollektionen af babyudstyr er nøje udviklet med et særligt fokus på, hvordan de kan give jer mere værdi i hverdagen og gøre tingene lidt smartere.

Mininor følger danske designprincipper når de skal bestemme produkternes former og farver. Til de produkter som børn selv skal sidde meget med, såsom bideringe, vælger de friske farver som blå og pink. Babyudstyret såsom sutteflasker er mere stilrene i looket for forældrenes skyld.

Mininor er et innovativt brand, men de tager også glædeligt imod kunders feedback angående hvordan de kan lave små justeringer, og dermed gøre deres produkter endnu bedre.

Kollektionen af babyudstyr fra Mininor består bl.a. af badetermometere (der også fungerer som legetøj), runde silikone sutter, ammeindlæg, vippekopper (som ikke vælter når dit barn bruger dem, eftersom de har en tung bund), 

Tilføjet kurv