Dankort betaling er i øjeblikket ude af drift, anvend MoblilePay eller MasterCard i stedet
Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Bisgaard børnesko

271
Skostørrelse

Bisgaard børnesko

Bisgaard børnesko i ægte læder

Bisgaard designer og producerer børnesko efter en simpel filosofi: Der anvendes kun ægte læder, altid god pasform og innovativ design. Bisgaard stræber efter at sikre at deres fodtøj passer til børnefødders pasform og at skoene passer til børns forskellige behov.

Bisgaard blev stiftet tilbage i 2005 af ægteparret Marianne Bisgaaard og Henrik Thomsen. Marianne havde på det tidspunkt 3 skobutikker, men drømte om selv at designe og producere sko. Hendes mand Henrik sagde sit lederjob op og blev forretningspartner med hende. Tilsammen besidder de værdigfulde kvaliteter. Marianne er fuld af ideer og kreative evner - hvor Henrik trives med salg og markedsføring.

I dag bliver Bisgaard børnesko produceret i EU (Portugal) på fabrikker, der er specialiserede i produktion af børnesko. Med øje for selv de mindste detaljer bliver en vare fra Bisgaaard produceret; for at give børn det bedste. Sunde fødder er fundament for velvære og små fødder er ingen undtagelse.

Bisgaard børnesko i høj kvalitet

Bisgaard børnesko er kendt for at være en utrolig høj kvalitet og super pasform. Kids-world fører Bisgaard børnesko, vinterstøvler, sandaler, lædersko, gummistøvler eller ballerinaer, så du kan finde fodtøj i høj kvalitet og design til alle sæsoner.

Når du skal vælge de første sko til dit barn, er det vigtigt at finde fodtøj, der passer netop dit barn. Husk på at knoglerne i små børns fødder skal have plads til at vokse og udvikle sig naturligt.

Bisgaard børnesko og støvler i ægte læder

Børnesko fra Bisgaard produceres udelukkende i ægte læder. Det er et blødt og flekibelt naturmateriale, der tillader fødderne at ånde og bevæge sig i skoen/støvlen. Kun det bedste er godt nok til børnenes fødder.

Med en god skopleje holder støvlerne/skoene sig pæne i længere tid og holder til ungernes hverdag. Daglig brug og vejrforhold påvirker læderet - Husker man at rengøre og imprægnere efter behov holder fodtøjet længere.

Bisgaard støvler til børn

Når de kolde efterårs- og forårsdage melder sin ankomst, er det rart at have godt styr på fodtøjet og især støvlerne Fodtøjet skal være i orden, sådan at din pige eller dreng kan holde varmen - hvilket Bisgaard støvlerne egner sig rigtig godt til.

Støvler fra Bisgaard er oplagte at bruge i de kolde og fugtige efterårs- og forårsdage, og du finder hele vores udvalg lige her på siden. Støvlerne fra Bisgaard kan købes i en række forskellige størrelser, designs og farver.

Kan dit barn godt lide at bevæge udenfor når temperaturen bliver lavere og det måske sner, er det meget smart, at du finder et par Bisgaard støvler i materialer, som tåler al slags vejr.

Vælg de rigtige Bisgaard støvler

Bisgaard støvler skal først og fremmest være praktiske, da deres primære formål er, at være komfortable uden at gå på kompromis med Bisgaard støvlernes egenskaber og evne til at modstå fugt og kulde. Størrelsen på Bisgaard støverne skal naturligvis matche dit barns skostørrelse, og et godt råd er, at købe nogle Bisgaard støvler, som I tænker dig, passer til din dreng eller piges fødder i noget tid.

Bisgaard ankelstøvler er gode til både hverdag og fest - og skal der leges, skal det helst ikke være med forhold som sne, slud og dybe vandpytter. Bisgaard ankelstøvler er ideel til sjov og leg ude i det kølige efterårsvejr uden at de forhindre barnet i bevæge sig rundt.

Almindelige Bisgaard støvler går forholdsvis langt op på skinnebenet. Almindelige støvler fra Bisgaard er fordelagtige, når din dreng eller pige lege steder, hvor der er sne eller vandpytter.

Bisgaard hjemmesko

Hjemmesko er super komfortable og gode til at holde på varmen, når dagene bliver lidt koldere - det samme er de sæt Bisgaard hjemmesko, som vi har inkluderet i vores sortiment.

Bisgaard hjemmesko er ligesom alle de andre hjemmesko, super nuttede og særdeles perfekte som dåbsgave. Et par hjemmesko eller sutsko egner sig virkelig godt som gave.

Nyheder, nye kollektioner og tilbud fra Bisgaard

Produkterne fra Bisgaard er meget populære, og derfor giver det rigtig god mening, at holde øje med hvornår nyhederne fra de nye kollektioner af Bisgaard bliver lanceret.

På trods af den store efterspørgsel hænder det alligevel, at vi sætter prisen ned på nogle af produkterne fra Bisgaard. Har du dermed et ønske om, at købe produkterne fra Bisgaard med rabat, gælder det om at holde øje med vores udsalgskategori. Du finder vores Bisgaard udsalg her.

Find dine nye Bisgaard sandaler her

Når sommeren nærmer sig, er det vigtigt at finde det perfekte par sandaler til dine små. Derfor er vi glade for at kunne præsentere dig for Bisgaard sandaler. Bisgaard har med sit stilfulde design og materialer af høj kvalitet skabt bølger indenfor børnesko - og det med god grund.

Bisgaard er et dansk brand, som blev skabt i 2005 af Marianne og Henrik Bisgaard. Brandets filosofi i forhold til de mindste er enkel: at skabe sko og sandaler, der ikke kun er moderigtige, men også giver optimal støtte til voksende børnefødder.

Et af kendetegnene ved Bisgaard sandaler til børn er deres brug af materialer af høj kvalitet som en del af Bisgaard eco care. Alle Bisgaard sandaler i denne serie er lavet af naturlige materialer som læder, bomuld, gummi eller uld.

Endnu bedre er det, at Bisgaard sandaler til børn er helt fri for kemikalier, krom og metaller. Det åndbare materiale gør dem super behagelige at have på.

Bisgaard sandalerne har dertil en støttende fodseng og en slidstærk sål, hvilket gør dem perfekte til aktive børn, der elsker at løbe og lege.

Vi har både Bisgaard sandaler til piger og drenge

Bisgaard tilbyder et stort udvalg af sandaler til drenge og piger. Bisgaard sandaler til drenge kommer med robuste såler og justerbare remme, der giver en sikker pasform.

Bisgaard sandalerne kommer i flere forskellige designs fra lukket snude og åndbar overdel til det sporty look med en skridsikker gummisål.

Bisgaard sandaler til piger fås med feminine detaljer som blomster, sløjfer og glitrende remme. Også her kan du vælge design efter behov fra det elegante look med en behagelig indersål til det mere eventyrlystne design med fleksibel sål, der gør det nemt at bevæge sig.

Uanset hvilket par du vælger, er Bisgaard sandaler til børn lavet af materialer af høj kvalitet og med eksperthåndværk. Ikke alene vil dine børn se godt ud, de vil også være komfortable og godt beskyttede under enhver sommeraktivitet.

Bisgaard sandaler størrelsesguide

Som forældre vil vi alle gerne sikre, at vores børn er komfortable og glade for deres fodtøj. Når det gælder sandaler, kan det være en udfordring at finde den rigtige størrelse. Det er her, at en Bisgaard sandaler størrelsesguide til børn kommer ind i billedet.

Bisgaard sandaler størrelsesguiden finder du nemt og bekvemt her på Kids-world på de enkelte produktsider for hvert par Bisgaard sandaler til børn. Klik blot på din favoritsandal, og størrelsesguiden popper op.

Bisgaard størrelsesguiden er baseret på dit barns fodlængde, så den skal du lige have målt, før du vælger størrelse. For at inddrage dit barn i processen med valg af sandaler kan du få dit barn til at stå på et stykke papir og tegne sin fod.

Mål derefter afstanden fra hælen til den længste tå sammen med dit barn. Når du har målet, kan du sammenligne det med skemaet for at finde den rigtige størrelse sandal.

Det er vigtigt at huske på, at hvert barns fod er unik, så Bisgaard størrelsesguiden er blot et værktøj, der hjælper dig med at finde den bedst mulige pasform.

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse Bisgaard sandaler du skal vælge, så anbefaler Bisgaard, at du går en størrelse op i stedet for ned.

Vores størrelsesguide til Bisgaard sandaler til drenge og piger kan du bruge som en værdifuld ressource, når du gerne vil sikre sig, at dit barns sandaler skal passe ordentligt.

Tag dig tid til at måle dit barns fod og kigge i skemaet, så du kan være sikker på, at dit barn vil føle sig godt tilpas i sine nye Bisgaard sandaler.

Vælg mellem Bisgaard sandaler i mange størrelser

Uanset størrelsen fortjener alle små fødder det bedste at gå i. Derfor kommer Bisgaard sandaler til børn i et væld af størrelser.

Bisgaard sandaler str 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 fås i et hav af forskellige designs, farver og mønstre, så du, sammen med dit barn, kan finde det helt rigtige par.

Benyt vores størrelsesguide, som kan anvendes, uanset om du søger Bisgaard sandaler til piger eller drenge og giv dit barn stil, komfort og luft til fødderne i de varme sommermåneder.

Du kan få Bisgaard sandaler i mange farver

En uovertruffen egenskab ved Bisgaard sandalerne er deres mange forskellige kombinationer af farver og stilarter, så du kan helt sikkert finde et par, der passer til dit barns garderobe, uanset om du leder efter noget, der er enkelt og klassisk eller dristigt og farverigt.

Lad os starte med de klassiske blå og brune sandaler. Begge farver er perfekte til både drenge og piger, og de tidløse nuancer betyder, at de kan bruges sammen med ethvert outfit.

Bisgaard sandaler i blå er den perfekte stilfulde tilføjelse til enhver sommergarderobe, og den blå farve tilføjer et sjovt og legende touch til ethvert outfit. Bisgaard sandaler i brun kan tilføje et strejf af varme og jordnærhed til ethvert outfit, hvilket gør den til et godt valg til næsten enhver lejlighed.

Men farvevalget stopper ikke her. Hvis dit barn elsker farver med lidt mere spræl i, har Bisgaard flere muligheder at vælge imellem. De lyserøde sandaler spænder fra en blød pastellrosa til levende pink med attitude.

Tilføjet kurv