Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Ballerinasko til børn

7
Skostørrelse
40%
Bundgaard Ballerina Hjemmesko - Tamara - Rose Mili Bundgaard Ballerina Hjemmesko - Tamara - Rose Mili 239,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
40%
En Fant Ballerina Hjemmesko - Grå Slange En Fant Ballerina Hjemmesko - Grå Slange 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
50%
En Fant Ballerina - Leda - Guld En Fant Ballerina - Leda - Guld 224,98 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
40%
En Fant Ballerina - Lilla En Fant Ballerina - Lilla 299,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
40%
En Fant Ballerina - Blå En Fant Ballerina - Blå 299,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
40%
En Fant Ballerina - Sort En Fant Ballerina - Sort 299,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  

Ballerinasko til børn

Ballerinasko er perfekte til at få din pige til at føle sig som en rigtig prinsesse. Vi har et stort udvalg af ballerinasko til børn i mange forskellige farver, modeller og med unikke detaljer. 

Mangler du et par eller to er Move by Melton og En Fant med på moden med de simple og skønne designs med små blonde detaljer og hulmønstre. Du finder også masser af fine ballerinasko til udendørs brug af mærket Bisgaard.

De søde ballerinasko passer til hvert barn uanset alder og behov. Ballerinasko er især populære hos pigerne, der godt kan lide tanken om, at føle sig som en prinsesse. Ballerinasko er altid et hit hos pigerne, og det vil de helt sikkert også være for din egen pige.

Stort udvalg af ballerinasko til børn

Er du på udkig efter et par søde ballerinaer til din pige, er vi sikre på, at du er havnet det helt rigtige sted. Vi har har samlet et stort udvalg af ballerinaer til piger, sådan at du ikke behøver at kigge andre steder end her. Husk at du altid får leveret dine produkter her fra Kids-world gratis, og at du kan betale med børnepenge.

Ballerinasko i mange størrelser

Vi synes, at du skal kunne købe sko til børn i mange forskellige aldre samme sted, og derfor har vi selvfølgelig også ballerinaer i mange forskellige størrelser. Så lige meget om du er på udkig efter ballerinasko til familiens mindste eller største, så finder du et godt udvalg af ballerinasko fra en række forskellige mærker og i flere forskellige prisklasser. Normalt har vi ballerinasko på lager i størrelserne 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 og 38. 

Her på Kids-world ved vi, at det kan være svært at købe sko til børn, når de ikke kan prøve dem på først. Derfor har vi målt den indre længde på alle vores ballerinasko. Så skal du bare måle længden på dit barns fødder, og så finder du nemt den størrelse, som passer lige præcis til dem.

Alle ballerinaer er målt, så du på forhånd ved, hvilke størrelse der passer dit barns fod. Vi måler med en professionel skomåler, så vores mål altid bliver så nøjagtige og præcise som muligt. Derudover er alle sko på vores hjemmeside målt efter den samme metode og med det samme redskab, så du nemt kan sammenligne størrelser mellem de forskellige mærker af ballerinaer og andre sko.

Vi går meget op i at du har alt den viden, som du kan have brug for om dine nye ballerinasko, inden du køber dem. Det gælder både information om anvendelses, materialer, pasform eller en størrelsesguide. Du kan finde informationen under hvert enkelt produkt.

Ballerinaer i skønne farver

Smag og behag er forskelligt også når det kommer til ballerinasko, derfor har vi ballerinaer i mange forskellige farver. Du finder typisk ballerinasko i farver blå, brun, grå, grøn, hvid, lilla, metallic, rosa, rød og sort her på siden. 

Blandt vores udvalg finder du både ballerinaer med en mat finish, en skinnende finish eller en glimmer finish. Der er selvfølgelig også ballerinaer med fine detaljer såsom blomster eller sløjfer. 

Så uanset om du leder efter ballerinasko, der skal fungere som en neutral hverdagssko eller et par et særlige ballerinaer til en speciel lejlighed, så har vi forhåbentlig noget for dig og dit barn.

Ballerinasko med og uden rem

Nogle børn foretrækker ballerinasko, som man nemt bare kan stikke fødderne i, mens andre kan have brug for en rem til at holde skoene på plads.

Det ene er ikke bedre eller mere fornuftigt end det andet, men kommer an på det enkelte barn og derfor har vi selvfølgelig ballerinaer både med og uden rem. Skoene med rem lukkes typisk med velcro, men enkelte har også elastiske bånd.

Ballerinaer til hjemme og til fest

Her på siden har vi både ballerina hjemmesko og ballerinaer til udendørsbrug. Ballerinasko til udendørsbrug har en tykkere sål, så de ikke går i stykker på, når de bruges på asfalt eller andet hårdt underlag. Ballerina hjemmesko har derimod en blød og fleksibel sål i stof, som passer perfekt til indendørsbrug. 

Husk at holde øje med hvilken slags ballerinaer, du har fået fat i, så du ikke får bestilt de forkerte med hjem. Du kan altid læse mere om de enkelte ballerinasko under det enkelte produkt. 

Vi leverer også ballarinasko helt gratis

Når I handler her på Kids-world.dk, har I, når ordren med ballarinasko skal leveres i Danmark, muligheden for at vælge at få leveret jeres ordre med gratis fragt. Du kan både få dem leveret til en pakkeboks eller et posthus, men du kan selvfølgelig også få leveret dem direkte hjem til døren. 

Derudover kan du også vælge at betale med børnepengebetaling. Med børnepengebetaling har du mulighed for at vente med at betale for de nye ballerinasko til børnepengene er blevet udbetalt.

Tilføjet kurv