Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Meri Meri

118
Størrelse
Anbefalet Alder (Legetøj)

Meri Meri

Søde festartikler og udklædning til børn fra Meri Meri

Meri Meri er stiftet af Meredithe Stuart-Smith. For mere end 30 år siden skabte hun firmaets første håndlavede kort på sit køkkenbord. I dag har Meri Meri et hold af designere, illustratorer og håndarbejdere bag sig, som skaber alt fra festartikler, dekorationer, legetøj og udklædning til børn

Meri Meri - en verden af fest og farver

Meri Meris produkter er ideelle til at gøre festlige lejligheder endnu mere magiske: hvad end det er til dit barns fødselsdag, påske eller jul - der er perfekte produkter til det hele.

Flotte Meri Meri udklædning og kostumer

Meri Meri designer herlige kostumer og udklædning til børn. Du finder et fantastisk udvalg af Meri Meri udklædning, dekorationer og tilbehør til børn. Meri Meris produkter er inspireret af barndommens fantasi. Udklædningsprodukterne er meget elegante og stilfulde. De har virkelig deres helt eget look og særpræg.

Meri Meri er blevet et anerkendt brand verden over, da de har genopfundet udklædning og kostumer til børn. De har gjort det luksuriøst med couture-kvalitet og desuden introduceret en kollektion af bæredygtige festvarer.

I dag kan man finde Meri Meri i mere end 69 lande og 5000 butikker. Meri Meri har kontorer i Cheltenham, England og Reno, USA.

Alt, hvad Meri Meri producerer, starter med en god ide og gennemgår en lang proces, for at sikre, at det endelige resultat er perfekt. Så der ligger et stort forarbejde ud udarbejdelsen af Meri Meri kostumer.

Gratis fragt på Meri Meri

Når du køber Meri Meri kostumer og udklædning til børn hos Kids-world, får du altid gratis fragt i hele Danmark. Dette gør det enormt fordelagtigt at købe Meri Meri udklædning hos Kids-world.

Uanset hvor mange eller få Meri Meri kostumer du har brug for, får du altid gratis fragt i hele Danmark hos Kids-world. Vi sender din pakke samme dag, hvis du bestiller inden kl. 15 på en hverdag. Ellers sender vi som udgangspunkt efter 1-2 hverdage.

Du får altså meget hurtig levering på kostumer og udklædning fra Meri Meri, hvis du vælger at købe fra Kids-world.

Tilføjet kurv