Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Sistema madkasser og drikkedunke til børn

145

Sistema madkasser og drikkedunke til børn

Sistema - madkasser og drikkedunke til børn

Sistema skaber virkelig gode løsninger til frokost, drikke, og snacks to-go til børn. Madkasserne kommer i mange størrelser og farver, nogle endda med flere rum så man kan have forskellige typer mad hver for sig i samme madkasse.

Der er også mindre snackbokse, som er gode til eksempelvis frugt og grønt. Madkasserne er miljøvenlige og fri for BPA og phthalater. Madkasserne fra Sistema er gode til skolen, børnehaven, eller en længere tur i bilen med familien. De tåler desuden både fryser og opvaskemaskine.

Drikkedunkene til børn og kopperne til mindre børn fra Sistema, er perfekte altid at have med i rygsækken eller tasken så børnene kan få slukket tørsten. Disse er også miljøvenlige, fri for BPA og phtalater og produceret i New Zealand hvor Sistema er fra. Der er mange fine farver og modeller at vælge imellem.

Historien bag Sistema

Sistema startede i en garage i New Zealand for mere end 30 år siden, og i dag eksporteres produkterne til 110 lande verden over! Direktøren i firmaet Brendan Lindsay er enormt stolt af sin store succes, og i dag er missionen stadig den samme: at skabe sikre mad opbevaringsløsninger i smukke designs, som kan stables ovenpå hinanden.

Drikkedunk fra Sistema

Denne side viser dig alle Sistema drikkedunke til piger og drenge. Uanset dine børns alder, er Kids-world stedet hvor du kan finde præcis det, du leder efter.

Vi har et bredt sortiment af drikkedunk mærker - inklusive Sistema. drikkedunke fra Sistema er et ideelt valg.

Vi er sikre på, at vores filter kan hjælpe dig i din jagt på den drikkedunk du søger efter.

Køb drikkedunke fra Sistema i dag

Vi håber, at du kan finde den ideelle Sistema drikkedunk til dit barn på Kids-world.

Vi tilbyder gode drikkedunke fra Sistema. Derfor stoler vi på, at du opdage lige nøjagtig hvad du ønsker.

Mange forskellige Sistema drikkedunke

Sluk tørsten med en af de mange forskellige drikkedunke fra Sistema hos Kids-world. En god drikkedunk er helt essentiel for børnene og er samtidig en god vej til både at spare penge og undgå unødvendigt plastikforbrug, da drikkedunken hele tiden kan genbruges.

Vi har mange forskellige slags drikkedunke fra Sistema, der kommer i et utal af former, farver og kapacitet.

Du kan finde Sistema drikkedunke med en praktisk drikketud, indvendigt sugerør og i behagelige former, der er nemme at holde om for børnene.

Prøv Sistema drikkedunk Twist hvis dine børn har brug for en enkel drikkedunk med en drikketud, der er yderst nem at betjene for selv de helt små børn.

Du kan også prøve en Sistema Quick Flip drikkedunken med det smarte quick flip-låg, der åbnes med et enkelt tryk og giver adgang til drikketuden med et praktisk sugerør i.

Sidst men ikke mindst kan den lækre Sistema drikkedunk Hourglass tilbyde en praktisk hank, så den kan hænges på tasken. Udover dette har drikkedunken en smart lukkemekanisme, og et låg der er sikret mod læk.

Sistema drikkedunke i mange forskellige farver

Bliv ekstra grøn og bæredygtig med en praktisk Sistema drikkedunk i grøn. Med en drikkedunk slipper du for hele tiden at købe flaskevand eller slet ikke at kunne drikke vand, fordi der ikke er nogen kop i nærheden.

En drikkedunk er ideel til, når barnet er ude på tur eller en lang udflugt, så de altid kan få noget frisk at drikke til at slukke tørsten. En Sistema drikkedunk er også ideel at medbringe til de lange timer i klasselokalet eller til idrætstimen, hvor barnet er langt fra en vandhane. Med en smule drikkelse fungerer hjernen altid lidt bedre.

De mange forskellige farver du kan vælge imellem, når du skal have en Sistema drikkedunk, kan du nemt få overblik over ved at bruge vores søgefilter.

Du kan filtrere din søgning af Sistema drikkedunke efter farve, type og meget andet. Sistema drikkedunke findes i alle regnbuens farver, så du kan nemt finde dine børns yndlingsfarver.

Skal din Sistema drikkedunk være med sugerør?

Fordelen ved en Sistema drikkedunk med sugerør er, at dine børn hurtigt og nemt kan få noget at drikke helt uden at spilde.

Alle kender til drikkedunke med alt for store åbninger, som for børnene ofte ender med, at indholdet ryger udover barnet i stedet for at blive drukket.

Dette undgår du med et praktisk sugerør i Sistema drikkedunken. En Sistema drikkedunk med sugerør er ideel til, når du og børnene er på farten, eller til når børnene har fuld gang i aktiv sport og leg og bliver tørstige.

Med den flotte Sistema drikkedunk Quick Flip får du en praktisk lukkemekanisme med indbygget sugerør. Du kan også finde en Sistema drikkedunk med sugerør i mange forskellige størrelser. Det praktiske sugerør gør det nemt og hurtigt at slukke tørsten for dine børn.

Sistema drikkedunke i forskellige størrelser

Det er nemt og hurtigt at finde en Sistema drikkedunk hos Kids-world i lige netop den størrelse børnene har brug for. Du kan blandt andet finde en lille Sistema drikkedunk på 330 ml, Sistema drikkedunke på 460 ml, Sistema drikkedunke på 800 ml og mange flere størrelser.

En Sistema drikkedunk på 330 ml er ideel til at have med. Du kan have en Sistema drikkedunk på 330 ml med i selv den mindre taske eller en lille skoletaske. En Sistema drikkedunk på 330 ml er også god til de helt små børn, der nemmere kan bære den rundt selv.

En Sistema drikkedunk på 460 ml er en mellemstørrelse drikkedunk. Den er praktisk til at have med i skoletasken eller på tur.

Du kan også vælge en Sistema drikkedunk på 800 ml. Den er den største Sistema drikkedunk og kan slukke tørsten på selv de helt lange ture.

Hvis du vil finde andre størrelser til din Sistema drikkedunk, er dette også muligt. Vi har Sistema drikkedunk på 380 ml, Sistema drikkedunke på 475 ml, Sistema drikkedunk på 520 ml, Sistema drikkedunk på 600 ml og Sistema drikkedunke på 700 ml.

Rengøring af Sistema drikkedunke

Det er super enkelt at rengøre alle Sistema drikkedunke. Alt du skal gøre er bare at putte din Sistema drikkedunk i opvaskemaskinen. En god omgang opvaskemaskinerengøring medfører, at din Sistema drikkedunk igen bliver ren at drikke af.

Hvis du ikke har en opvaskemaskine, kan du også rengøre din Sistema drikkedunk i hånden med varmt vand og sæbe.

Alle Sistema drikkedunke er designet på en måde, så de er lette at rengøre. Rengøring af Sistema drikkedunk er vigtig for at undgå bakterier i drikkedunken.

Husk også at rense dine børns Sistema drikkedunk, hvis den er blevet brugt til saftevand, juice eller andet, så den ikke får en uheldig bismag.

Stort udvalg af Sistema madkasser

En Sistema madkasse er ideel til at opbevare dine børns frokost eller snacks. Du kan også med fordel bruge en madkasse til at gemme måltider eller resterne fra aftensmad og give dem med som frokost til børnene.

Tag Sistema madkassen med i skole, på udflugt eller når børnene skal på tur. I den smarte Sistema Lunch Stack madkasse bestik får du 965 ml kapacitet med en skillevæg i midten af madkassen, som gør det muligt at holde maden adskilt i forskellige typer.

Du kan have snacks i det lille rum og en klapsammen i det store rum. Med i købet får du bestik i form af en multianvendelig gaffel med indbygget ske. Det er altid praktisk at have bestik med i madkassen, som kan gemmes inde i boksen. Låget på alle Sistema madkasser er designet, så det er helt tæt og ikke lækker.

Kig vores store udvalg igennem for at finde flere slags Sistema madkasser med tilbehør. Her vil du også finde Sistema madkasser med ekstra beholdere og flere indbyggede rum. Vi har Sistema madkasser i forskellige størrelser, fra 350 ml og helt op til 1,4 liter, så du kan både finde en Sistema madkasse til at stille den lille sult eller til at have en stor frokost med til dine børn.

Vi har mange pakkeløsninger, hvor du kan købe Sistema madkasse i eksempelvis en 3-pak eller 4-pak.

Vil du gerne have at din Sistema madkasse skal være ekstra bæredygtig, så kan du vælg Sistema madkassen Renew, der er lavet af 100% genanvendt plast. Disse Sistema madkasser kan du også få som 3-pak og med bestik oven i købet.

Sistema madkasser med og uden rum

Der findes ikke noget bedre, end når børnene kan nyde deres medbragte madpakke og spise et lille stykke dessert bagefter, uden at det hele er blevet blandet sammen. Dette kan du undgå med en Sistema madkasse, der har flere opdelte rum.

Uanset om du vil have en Sistema madkasse med et stort rum, eller du vil have en Sistema madkasse med flere rum, kan du finde det hos Kids-world.

Du kan få Sistema madkasser med et stort rum, flere opdelte rum og helt op til 4 opdelte rum. Dette er praktisk, hvis du gerne vil holde dine børns mad adskilt i forskellige typer. Med opdelte rum undgår du også, at snasket mad bliver blandet sammen.

Hvis du vil have mange opdelte rum i dine børns madkasse, er Sistema madkassen Sistema Lunch Cube 1,4 liter ideel, idet den madkasse har hele fire rum. Rummene holdes sammen med en speciel klips på siden, så den er nem at åbne for børnene.

Sistema opbevaring - Mange muligheder med Sistema bøtter

Når du bruger Sistema opbevaring, får du en madkasse med plads til lige den frokost, som dine børn bedst kan lide. Du kan både gemme en treretters menu og holde det adskilt med flere rum, eller du kan gemme en god portion i en stor Sistema bøtte.

Med Sistema opbevaringsbokse kan du nemlig få plads til det meste. Med Sistema bøtter har du en tæt boks, der ikke lækker. Med Sistemas små bøtter har du mulighed for at opbevare en ekstra lille dressing til madpakken, som ofte er det, der gør madpakken ekstra smagfuld.

I de smarte Sistema bokse findes der kort sagt et utal af muligheder for god og praktisk Sistema madopbevaring.

Alle Sistema madkasser er godkendt til at opbevare alle typer af fødevarer. Du kan også varme maden i dine Sistema bokse i en mikrobølgeovn uden problemer, dog skal du huske at fjerne låget. Hvis du vil fryse maden ned i din Sistema bøtte, kan du også gøre dette til enhver tid.

Sådan shopper du Sistema på tilbud

Vær den første til at få nyheder om Sistema på tilbud. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du få vores mange gode tilbud direkte i din indbakke. Sådan kan du få Sistema madkasse tilbud, Sistema drikkedunk på tilbud og Sistema opbevarings tilbud.

Følg med og find Sistema bøtter tilbud og Sistema opbevaringsbokse tilbud. Indhent de mange gode Sistema opbevaringsbokse tilbud.

Shop Sistema hos Kids-world - din Sistema madkasse forhandler

Hvis du mangler inspiration om madkasser så tjek vores store udvalg af Sistema madkasser hos Kids-world.

Det er altid vigtigt at opbevare sine børns mad på en sikker og praktisk måde, så de kan få glæde af at spise frokost hver dag.

Vi har Sistema madkasser i alverdens former og farver og med den kapacitet, der er nødvendig. Lad Kids-world blive din Sistema madkasse forhandler og få uendelig inspiration.

Shop din Sistema drikkedunk med fri fragt

Du får også gratis fragt på alle drikkedunke fra Sistema, når du bestiller dine varer hjem til en dansk adresse.

Du kan også altid vælge at bestille dine varer til et dansk posthus eller pakkeshop.

Bestil din Sistema drikkedunk med fri fragt og hurtig levering.

Tilføjet kurv