Dankort betaling er i øjeblikket ude af drift, anvend MoblilePay eller MasterCard i stedet
Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

GraviTrax

27

GraviTrax

Interaktive kuglebanesæt fra GraviTrax

GraviTrax fra Ravensburger er kreative kuglebaner, som anvender tyngdekraften. Med de forskellige sæt og systemer kan børn lave sjove baner, hvor metalkugler bevæger sig ved hjælp af magnetisme.

GraviTrax kan altid udvides og vil give anledning til utallige timers leg. Startsættet giver grundlag for at børn kan bygge deres første kuglebaner. De forskellige udvidelsessæt giver mange andre spændende muligheder for at tage banerne til helt nye højder.

GraviTrax startsæt

Hvordan kommer man i gang med at bygge en GraviTrax kuglebane? De fleste børn begynder med et GraviTrax startsæt. Når du har det, kan du nemt bygge videre på din GraviTrax baner med en GraviTrax expansion.

Et GraviTrax startsæt indeholder som regel en række bundplader, nogle transparente niveauer, kugler, blokke, højdeblokke i forskellige størrelser, kurver, spor, kryds og sporskift. Du får med et GraviTrax startersæt dermed fundamentet for at bygge en GraviTrax kublebane.

Ønsker du at udbygge din GraviTrax kuglebane, kan du benytte dig af de mange GraviTrax expansion muligheder. Du kan blandt andet udvide din bane med en GraviTrax tunnel.

GraviTrax expansion og GraviTrax tilbehør

GraviTrax expansion er navnet for de udvidelsesmuligheder, som du har til din GraviTrax kuglebane. Du kan blandt andet få en GraviTrax tunnel eller et GraviTrax loop til din kuglebane, som gør, at du nemt kan begynde at skræddersy din bane og den måde, hvor kuglen skal køre på.

Blandt de mest populære GraviTrax tilbehør er en GraviTrax tunnel, en GraviTrax jumper og GraviTrax flip. Med en GraviTrax udvidelse kan du begynde at sætte flere ting til din GraviTrax kuglebane, så banen bliver, som du ønsker det, når du får flere muligheder, end det klassiske GraviTrax startsæt giver dig.

GraviTrax Pro - Udfordrer dig selv med GraviTrax udvidelser

GraviTrax kommer i flere forskellige udgaver. En af dem er GraviTrax Pro, der er til “GraviTraxere”, der ønsker at bygge mere udfordrende kuglebaner.

GraviTrax Pro er det oplagte valg at gå videre med, når du har tilføjet flere GraviTrax udvidelser via GraviTrax expansion. GraviTrax Pro er nemlig kompatibel med de almindelige GraviTrax sæt, så du kan nemt udvide din GraviTrax kuglebane med en GraviTrax Pro udvidelse.

GraviTrax tilbud

GraviTrax er ikke overraskende et populært legetøj hos børn, hvor kuglebanerne lærer børnene om tyngdekraften og hvordan man kan udnytte den.

Hvis du vil være opdateret på de nyeste GraviTrax tilbud, så vil vi anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Så er du altid opdateret på vores aktuelle GraviTrax tilbud, som du selvfølgelig også altid kan se her på siden.

Hvad er GraviTrax vertical?

GraviTrax Vertical er en spændende udvidelse til den populære GraviTrax kuglebane. Den tilføjer en ny, lodret dimension, hvilket giver børn og voksne mulighed for at eksperimentere med tyngdekraften på en helt ny måde.

Starter man med et GraviTrax startsæt, kan man let inkorporere GraviTrax Vertical og andet GraviTrax tilbehør for at skabe endnu mere komplekse og fascinerende baner. Det er ikke kun en leg, det er også en fantastisk måde for dit barn at lære om fysik og mekanik på.

Uanset om dit barn allerede er fan af GraviTrax universet eller er nybegynder, så vil GraviTrax Vertical give ham eller hende muligheden for at udforske nye højder. Udfordr kreativiteten og lad eventyret begynde i det lodrette rum.

GraviTrax expansion - GraviTrax udvidelsespakkerne

Tag dit barns GraviTrax kuglebane oplevelse til nye højder med GraviTrax expansion. Med disse GraviTrax udvidelsespakker kan I forvandle jeres grundlæggende kuglebane til en utrolig labyrint af snoede stier og overraskende vendinger.

Hver GraviTrax udvidelsespakke indeholder unikke komponenter, der giver nye udfordringer og muligheder for kreativitet. Uanset om du vil øge kompleksiteten, tilføje spændende funktioner eller blot udvide jeres bane, er der en GraviTrax expansion, der passer til alle behov.

Hold spændingen kørende, og udfordrer jer selv med nye designs og kombinationer. Med en GraviTrax udvidelsespakke er det kun fantasien, der sætter grænsen.

GraviTrax expansion - Få de mange dele her

Dyk ned i den fascinerende verden af GraviTrax. Med vores GraviTrax udvidelser kan I tilføje spændende komponenter som GraviTrax jumper, der lader kuglen hoppe over forhindringer, eller GraviTrax flip, der vender den på hovedet.

Oplev også den hemmelighedsfulde verden med GraviTrax expansion tunnel, hvor kuglen forsvinder og genopstår fra intetheden. Skal der fart over feltet? Prøv GraviTrax lifter, der tager kuglen til nye højder.

Og for den ultimative action kan I vælge GraviTrax catapult, der skyder kuglen afsted med kraft og præcision. GraviTrax katapult giver banen et ekstra boost. Udforsk de utallige kombinationer og skab jeres egen unikke kuglebane med disse spændende udvidelser fra GraviTrax.

Sådan bruger du de forskellige GraviTrax baner

GraviTrax Starter sættet er fundamentet for hele GraviTrax oplevelsen. Det indeholder grundplader, banedele, højdemoduler, kugler og mange andre spændende dele. For at bruge det skal der lægges en grundplade og beslutte et start- og slutpunkt.

Brug højdemodulerne til at give GraviTrax baner forskellige niveauer. Tilføj derefter skinner og andre elementer for at dirigere kuglens vej. Dit barn kan følge vejledningen for nogle foreslåede banedesigns eller skabe sine helt egne.

GraviTrax Advanced sæt indeholder flere avancerede banedele som jumper, flip og lifter. Efter at have bygget en grundlæggende bane med starter sættet, kan I integrere avancerede dele som jumperen til at få kuglen til at hoppe fra et spor til et andet eller flipperen til at lade kuglen lave en saltomortale.

Derudover er der GraviTrax Expansion sæt med forskellige dele som tunnel, katapult, og mange andre. Disse dele kan integreres i enhver bane for at tilføje mere spænding. For eksempel kan I med tunnel udvidelsen lade kuglen forsvinde ind i en tunnel og dukke op et overraskende sted.

Slip kreativiteten løs med de forskellige GraviTrax baner. GraviTrax er designet til at lade dit barns fantasi - og måske endda også din egen, få frit løb. Der findes hverken noget rigtigt eller forkert design. Det vigtigste er at have det sjovt.

Prøv den gratis app til GraviTrax

Med den gratis app til GraviTrax kan børn selv bygge baner i den indbyggede bygge-editor og så afprøve dem med kugler. På den måde kan de planlægge nye kombinationer og baner, som de kan bygge i virkeligheden efterfølgende. Appen fungerer både til smartphone og tablet på både iOS og Android.

Få GraviTrax med hurtig og fri hjemmelevering

Ventetid er aldrig et hit. Derfor bestræber vi os på, at du får dit GraviTrax så hurtigt som muligt. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for, at sende dit GraviTrax afsted til dig samme dag, som du bestiller det, så længe du bestiller det inden kl. 15:00.

Derudover tilbyder vi også fri hjemmelevering på dit GraviTrax og alt andet legetøj, tøj og udstyr, som du kan købe her på Kids-world. Det koster dig derfor ikke noget at få sendt din GraviTrax baner.

Hvis du har spørgsmål til vores GraviTrax tilbehør eller nogle af vores mange andre varer, så kan du altid kontakte vores kundeservice. De sidder klar til at hjælpe dig videre, så du kan finde netop det GraviTrax tilbehør, som passer bedst til dig.

Tilføjet kurv