Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Havaianas børnesko

41
Skostørrelse
40%
Havaianas Klipklapper - Top Marvel II - White Havaianas Klipklapper - Top Marvel II - White 149,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
40%
Havaianas Klipklapper - Marvel Classics - Ice Grey/Indigo Havaianas Klipklapper - Marvel Classics - Ice Grey/Indigo 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
Havaianas Klipklapper - Star Wars - White/Star Blue Havaianas Klipklapper - Star Wars - White/Star Blue 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
Havaianas Klipklapper - Kids Top - Camu Green Havaianas Klipklapper - Kids Top - Camu Green 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
Havaianas Klipklapper - Baby Disney Classic - Blue Water Havaianas Klipklapper - Baby Disney Classic - Blue Water 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
Havaianas Klipklapper - Baby Marvel - Blue/Red Havaianas Klipklapper - Baby Marvel - Blue/Red 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
Havaianas Klipklapper - Baby Marvel - Ice Grey Havaianas Klipklapper - Baby Marvel - Ice Grey 89,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
40%
Havaianas Klipklapper - Fortnite - Indigo Blue Havaianas Klipklapper - Fortnite - Indigo Blue 137,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
40%
Havaianas Klipklapper - Os Incriveis 2 - Hvid m. De Utrolige Havaianas Klipklapper - Os Incriveis 2 - Hvid m. De Utrolige 107,97 DKK
Oprindeligt:  179,95 DKK  

Havaianas børnesko

Klassiske klipklappere fra Havaianas til børn

Havaianas klipklappere til børn er designet til at være ligesom børn er - spontane og sjove. De stopper aldrig med at løbe, lege og have det sjovt, og har derfor brug for sko som kan følge med, og også er behagelige og sikre at have på.

Havaianas klipklappere til børn fås til børn i alle aldre, og er designet med fokus på børns komfort. Der er mange designs med flotte farver, prints, og kendte karakterer som børn elsker. Hvert design reflekterer forskellige børns personligheder, så man altid kan finde et par der passer helt perfekt til netop dit barn.

Der er intet bedre end nogle sjove og seje sommer-klipklappere til børnenes eventyr, som også passer helt perfekt.

Havaianas historie

Havaiana skabte og patenterede klipklappere i 1962, og ejes idag af det brasilianske produktionsfirma Alpargatas S.A. Robert Fraser var inspireret af japanske zori-sandaler, og var den første som masseproducerede klipklappere i gummi.

På grund af det simple look og den lave pris, blev klipklappere populære blandt fattige i Brasilien. I dag er Havaianas klipklappere de mest populære i verden, og der sælges hvert år 200 millioner par. Man kan ofte finde dem i surferbutikker.

Stort udvalg af Havaianas klipklappere

Havaianas er verdenskendt for deres fantastiske udvalg af klipklappere, også kendt som flip flops, der har erobret hjertet hos folk over hele kloden. Med deres ikoniske design og komfortable pasform er Havaianas klipklappere et uundværligt sommerfodtøj til både børn og voksne.

Det store udvalg af Havaianas klipklappere imponerer med en bred vifte af farver, mønstre og stilarter. Uanset om du er til enkelt og klassisk, eller farverig og mønstret, findes der Havaianas klipklappere, der passer til enhver smag.

Havaianas flip flops er lavet af kvalitetsmaterialer, der sikrer lang holdbarhed og komfort. Deres ergonomiske design giver en behagelig pasform og en let følelse ved hvert skridt.

Uanset om I skal til stranden, poolen eller bare ønsker en afslappet stil i hverdagen, er Havaianas klipklappere det perfekte valg. Med deres tidløse design og komfort vil du straks forstå, hvorfor Havaianas er en global favorit inden for sommerfodtøj. Gå ikke glip af muligheden for at opgradere dit barns garderobe med et par stilfulde Havaianas flip flops.

Find Havaianas klipklappere i den farve du ønsker

Tag et skridt ind i farvernes fortryllende verden med Havaianas klipklappere - det ultimative valg til at fremhæve din stil og personlighed. Uanset hvilken farve der tænder dit barns hjerte, har Havaianas det perfekte par til ham eller hende.

Gå efter Havaianas klipklappere i orange og lad dit barns fødder danse med glæde. Eller drøm jer væk til det krystalklare hav med de kølige blå Havaianas - en farve, der beroliger krop og sjæl. Med Havaianas klipklappere i blå, tilføjer du et ekstra touch af stil og ro.

For de klassiske elskere er der intet som de elegante Havaianas klipklappere i hvid, der tilføjer et subtilt touch til ethvert outfit. Og hvis dit barn elsker at omfavne naturens skønhed, er et par Haivannas klipklappere i grøn, eller måske et par Havaianas klipklappere i brun, det perfekte match.

Pigmenter din lille piges verden med Haivannas i pink. Havaianas klipklappere i lyserød og pink er som et kærlighedssymbol til små fødder. Og hvis du ønsker et strejf af mystik og elegance, prøv Havaianas klipklappere i lilla.

Men vent, der er mere. Giv stilen et kraftfuldt spark med de intense Havaianas klipklappere i rød - en farve, der symboliserer passion og styrke. Om I skal på stranden, til poolen eller til en festlig begivenhed, vil et par Havaianas i rød helt sikkert få dit barn til at føle dig som et sandt modeikon.

Uanset hvilken farve du vælger, vil Havaianas klipklappere få dit barns fødder til at danse og dit hjerte til at synge. Så gå ikke glip af chancen for at udforske den farverige verden af Havaianas klipklappere.

Med Havaianas klipklappere kan dine børn udtrykke sin unikke stil og personlighed, mens de nyder de varme sæsoners eventyr. Lad dine børn træde ud med selvtillid og glæde, fordi det er deres skridt, der fortæller historien om en strålende og storslået tid.

Vi har selvfølgelig Havaianas klipklappere i orange

Vi har naturligvis også de livlige og fortryllende Havaianas klipklappere i den fantastiske farve - orange. Giv dit barns fødder en eksplosion af glæde med disse farverige og stilfulde klipklappere.

Orange Havaianas er det perfekte valg til dem, der ønsker at tilføje et strejf af optimisme og energi til deres stil. Den varme og livlige nuance af orange vil helt sikkert fange opmærksomheden og sprede smil, hvor end I kommer.

Til enhver lejlighed lader Havaianas klipklappere i orange sætte tryk på en sprudlende personlighed. Havaianas klipklappere i orange er ikke kun stilfulde, men også yderst komfortable, hvilket giver dit barn en ubesværet og let gang hele dagen.

Så lad dit drengs eller piges fødder danse gennem barndommen i de forfriskende orange Havaianas. De vil helt sikkert tilføje en ekstra glød til hans eller hendes varme smil. Prøv de fantastiske Havaianas klipklappere i orange og lad dit barns fødder stråle med glæde og stil.

Skal du have Havaianas klipklappere med glitter?

Selvfølgelig skal dit lille pige have Havaianas klipklappere med glitter. Hvem kan stå imod den magiske skønhed og glitrende fortryllelse, de bringer til små fødder?

Havaianas klipklappere med glitter er som stjernestøv for dit piges fødder - de tilføjer en ekstra dimension af glamour og sjov til hendes stil. Uanset om I er på stranden, ved poolen eller til en festlig begivenhed, vil disse klipklappere med glitter helt sikkert få din pige til at skille sig ud fra mængden.

Med deres subtile glitrende detaljer vil Havaianas med glitter tilføje et strejf af elegance og festlighed til ethvert outfit. De er perfekte til at tilføje lidt ekstra skinnende charme til din piges sommerdage.

Lad din lille piges fødder glitre og skinne med Havaianas klipklappere med glitter. De vil bringe en strålende og sprudlende fornemmelse til hendes trin og gøre de varme dage endnu mere magiske. Gå ikke glip af chancen for at tilføje lidt ekstra glans til din piges liv med et par Havaianas med glitter.

Seje Havaianas klipklappere med superhelte

Opdag de sejeste Havaianas klipklappere med superhelte, der vil få dine børn til at føle sig som ægte helte. Disse fantastiske klipklappere er den ultimative kombination af stil og eventyr, der vil bringe glæde til dine smås fødder.

Med farverige og livlige designs af deres yndlings superhelte vil dine børn elske at træde ind i en verden af fantasi og sjov.

Så lad dem udfolde deres superkræfter og tage deres skridt med stolthed og selvtillid i de seje Havaianas klipklappere med superhelte. Med disse klipklappere kan dine børn føle sig som de modige og tapre helte, de altid har drømt om at være.

Havaianas størrelsesguide

Når du skal finde den perfekte størrelse på Havaianas klipklappere, kan du nemt bruge Havaianas størrelsesguide, som du finder på Kids-worlds hjemmeside. Her får du en nem og pålidelig måde at finde den rette størrelse til dit barns fødder.

Kids-worlds størrelsesguide hjælper dig med at sammenligne skostørrelser i forhold til dit barns fodlængde. Det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse for at sikre den bedste pasform og komfort.

Find Havaianas størrelsesguiden her på siden, og følg de enkle trin for at måle dit barns fødder korrekt. Så er du klar til at vælge det perfekte par Havaianas klipklappere, der passer perfekt til dit barns fødder og give ham eller hende en gave, der vil vække glæde.

Sådan får du Havaianas klipklappere på tilbud

Vil du gerne have Havaianas klipklappere på tilbud? Så er hemmeligheden at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Ved at deltage i vores eksklusive nyhedsbrev får du førstehåndsadgang til fantastiske tilbud og rabatter på Havaianas klipklappere.

Vores nyhedsbrev er din genvej til at få fingrene i de mest eftertragtede Havaianas klipklappere til en fantastisk pris. Vi vil forkæle dig med særlige tilbud og deals, der gør det muligt at spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag, og få chancen for at få Havaianas klipklappere på tilbud. Lad os sammen skabe den perfekte børnegarderobe med stil, komfort og fantastiske besparelser.

Gratis fragt ved køb af Havaianas

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Havaianas, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Havaianas her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte klipklapper. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv