Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Bristle Blocks

3

Bristle Blocks

Bristle Blocks byggelegetøj til børn

Bristle Block er byggelegetøj med et unikt låsesystem, som giver børn uendelige muligheder for at skabe sjove konstruktioner. Blokkene skal bare presses sammen, og rives fra hinanden for at skabe noget nyt. Bristle Blocks har bløde børster, som kan sættes sammen i alle retninger så børn aldrig bliver frustrerede.

Bristle Block legetøjet er sjovt og let at bruge for børn i alle aldre. De større blokke passer let i et lille barns hånd, og blokkenes design er fleksibelt nok til at ældre børn også vil elske at skabe sjove ting. Hvis man kombinerer flere sæt, kan man bygge endnu større og fantasifulde verdener. Der er mange forskellige sæt med unikke dele såsom hjul, og figurer af dyr og mennesker.

Mere om firmaet bag Bristle Blocks

Battat står bag Bristle Blocks, og dette firma blev etableret i 1897. De skaber unikt legetøj, som både er sjovt og lærerigt, og sørger for at reducere deres miljømæssige påvirkning samtidig.

Firmaet har hovedkontor i Montreal, Canada, med produktionskontor i Hong Kong og legetøjet produceres også i Kina. Battat tilbyder et helt unikt udvalg af sjovt legetøj til babyer og tumlinger, og også ældre børn.

Gratis fragt når I køber Bristle Blocks

Når I handler her hos Kids-world.dk, kan I kvit og frit få leveret jeres produkter fra Bristle Blocks helt gratis til en dansk adresse.

Vi tilbyder gratis kredit: På betalingssiden finder kan I se hvilke muligheder I har, for at udskyde betalingen til den 1. i en given måned, eller til når børnepengene bliver udbetalt.

Sidst men ikke mindst håber vi, at I finder en eller flere produkter fra Bristle Blocks blandt det store udvalg, som I kan lide.

Kiggede I forbi shoppen for at finde et bestemt produkt fra Bristle Blocks, som I måtte lede forgæves efter, skal I endelig ikke tøve med sende jeres ønske til vores support.

Tilføjet kurv