Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Ravensburger

240
Anbefalet Alder (Legetøj)

Ravensburger

Ravensburger

I finder her på siden et spændende udvalg af puslespil fra Ravensburger. - husk at tjekke de smarte 3D puslespil med bl.a. Frost.

Vi gør os umage med altid at have et spændende vareudvalg af puslespil fra mærker som f.eks. Ravensburger. Så uanset om I leder efter sko, udstyr, legetøj eller tøj til jeres barn, så har vi det.

Ravensburger er et af de førende mærker hvad angår puslespil, brætspil og andre slags kreative produkter i Europa. Produkterne fremmer børns udvikling og skaber glæde og hygge blandt hele familien. Ravensburger har eksisteret siden 1883, og blev stiftet i byen af samme navn i Tyskland af en mand ved navn Otto Robert Maier. Ravensburgers første spil udkom i 1984, og hed 'Verdensrejsen'.

Siden da har Ravensburger udgivet utallige spil, både elektroniske og i form af brætspil/puslespil. I år 2010 slog de endda den daværende Guinness verdensrekord for største puslespil med hele 24.000 brikker!

Stort udvalg af Ravensburger puslespil

Oplev en verden af sjov og udfordring med vores imponerende udvalg af Ravensburger puslespil. Disse puslespil er ikke bare en kilde til timevis af underholdning, de træner også dine børns logiske tænkning, finmotorik og tålmodighed på samme tid.

Med Ravensburgers omfattende sortiment kan dine børn vælge mellem en bred vifte af motiver, sværhedsgrader og størrelser, der passer til enhver alder og interesse. Uanset om de ønsker at dykke ned i en fantasiverden, udforske naturen eller lægge deres yndlingsmotiver, har Ravensburger puslespil noget for enhver smag.

Så træk hele familien væk fra skærmene og lad jer samles om et puslespil. Med vores Ravensburger puslespil skaber du ikke kun sjove minder, men også en lærerig oplevelse for dine børn. Find det perfekte puslespil, der udfordrer og glæder, og giv dine børn en skarp og sjov hjerneaktivitet med Ravensburger.

Byg i flere dimensioner med Ravensburger 3D puzzle

Hvem siger, at puslespil kun skal være flade? Med Ravensburger 3D puzzle kan dine børn tage skridtet videre og skabe fantastiske bygningsværker i tre dimensioner. Disse puslespil er ikke blot sjove at samle, de giver også en unik og hands-on oplevelse af at opbygge berømte monumenter, ikoniske bygninger og meget mere.

Uanset om det er Eiffeltårnet, Big Ben eller en af dine yndlingskarakterer, bringer Ravensburger 3D puzzle virkeligheden ind i din stue på en fascinerende måde. Dine børn vil elske at sammensætte hvert enkelt stykke og se deres konstruktion tage form i den virkelige verden.

Giv dine børn en lærerig og underholdende oplevelse, der udvikler deres rumlige tænkning og motoriske færdigheder. Med Ravensburger 3D puzzle kan de bygge, lære og skabe minder for livet.

Ravensburger puslespil i forskellige størrelser

Opdag den utrolige verden af Ravensburger puslespil i forskellige størrelser. Uanset om dine børn er begyndere eller puslespileksperter, har Ravensburger det perfekte puslespil til dem. Vores udvalg spænder fra små Ravensburger puslespil med hurtige og sjove udfordringer til store Ravensburger puslespil, der kræver mere tid og dygtighed.

De små puslespil er ideelle til de yngre medlemmer af familien, der ønsker at prøve kræfter med puslespillets udfordringer. De farverige og fantasifulde motiver gør det til en fornøjelse for selv de mindste at samle stykkerne og se billedet tage form.

For dem, der elsker en større udfordring, er vores store Ravensburger puslespil det perfekte valg. Disse puslespil byder på komplekse motiver og mange brikker, der kræver tålmodighed og koncentration.

Når puslespillet er færdigt, vil dit barn føle en enorm stolthed over at have løst gåden. Uanset hvilken størrelse puslespil dine børn foretrækker, er Ravensburger kendt for høj kvalitet, holdbare brikker og smukke motiver. Lad dine børn dykke ned i puslespillets forunderlige verden og skab minder for livet.

Ravensburger puslespil med 1000 brikker

Tag på en spændende rejse gennem puslespillets verden med Ravensburger puslespil med 1000 brikker.

Disse puslespil er mere end bare underholdning - de er en kilde til eventyr, opdagelse og kreativ udfoldelse for dine børn. Med 1000 brikker, der skaber smukke og detaljerede billeder, vil dine børn blive grebet af puslespillets udfordringer og belønninger.

At samle et puslespil med 1000 brikker er en fantastisk måde for børn at forbedre deres koncentration, problemløsning og tålmodighed. Mens de arbejder med at sammensætte hvert eneste stykke, styrker de deres hjerner og udvikler vigtige færdigheder.

Ravensburger puslespil er kendt for deres exceptionelle kvalitet og holdbarhed. Hver brik passer præcist sammen, og det færdige resultat er en smuk illustration, som dine børn kan være stolte af.

Giv dine børn en unik og givende puslespilsoplevelse med Ravensburger puslespil med 1000 brikker. Lad dem fordybe sig i en verden af farver, former og sjov, mens de samtidig styrker deres sind og kreativitet.

Ravensburger puslespil med 2000 brikker

Træd ind i en verden af puslespilseventyr med Ravensburger puslespil med 2000 brikker - en sand udfordring for dine børns fantasi og tålmodighed.

Når dine børn begiver sig ind i universet af Ravensburger puslespil med 2000 brikker, åbner de døren til en skatkiste af detaljer og skønhed. Hver brik er som et lille puslespil i sig selv, og når de alle samles, bliver resultatet en imponerende illustration, der vil forbløffe både børn og voksne.

At løse en gåde med 2000 brikker er ikke bare en opgave - det er en rejse. En rejse, der styrker børns kritiske tænkning, koncentration og vedholdenhed. Samtidig udvikler de deres rumlige bevidsthed og evne til at se det store billede.

Ravensburger puslespil med 2000 brikker er mere end blot leg. Det er en udfordring, der belønner med en følelse af stolthed og tilfredshed, når det sidste stykke passer perfekt på plads. Giv dine børn muligheden for at skabe mesterlige kunstværker og opleve triumfen ved at løse en puslespil udfordring med hele 2000 brikker.

Ravensburger puslespil med 3000 brikker

Tag dine børns puslespil eventyr til et helt nyt niveau med Ravensburger puslespil med 3000 brikker. Dette er ikke bare et puslespil. Det er en udfordring, der vil teste dine børns tålmodighed, udholdenhed og evne til at se detaljer i en endnu større sammenhæng.

3000 brikker lyder måske som en stor opgave, men tænk på det som en rejse gennem en smuk og kompleks verden af farver, former og mønstre. Hver brik føles som en vigtig brik i et større kunstværk, der langsomt afslører sig selv, jo mere puslespillet tager form.

Med Ravensburger puslespil med 3000 brikker giver du ikke bare dine børn timevis af sjov og udfordring, men også muligheden for at styrke deres koncentration, problemløsningsevner og taktiske tænkning. Når puslespillet endelig er fuldendt, vil det ikke blot være et imponerende mesterværk på bordet, men også en triumf for dine børns dedikation og udholdenhed.

Så hvorfor vente? Udfordr dine børn med Ravensburger puslespil med 3000 brikker, og lad dem opleve den fantastiske følelse af at se et komplekst puslespil tage form under deres fingre.

Ravensburger puslespil til alle aldre

Med Ravensburger puslespil er alder ingen hindring for at deltage i den sjove og udfordrende verden af puslespil. Uanset om dit barn er nybegynder eller en erfaren puslespil-entusiast, har Ravensburger puslespil noget for enhver smag og niveau.

For de yngre puslespil fans er der farverige puslespil med sjove og genkendelige motiver, der hjælper med at udvikle finmotorik og koncentration. De mellemstore puslespil med mere komplekse motiver giver en lidt større udfordring til børn i skolealderen.

Men lad os ikke glemme eksperterne. Ravensburger puslespil tilbyder også puslespil med tusindvis af brikker, der udfordrer selv de mest erfarne puslespillere. Disse puslespil bringer timer af underholdning og mental stimulering til hele familien, uanset alder.

Så uanset om dit barn er en ung puslespil aspirant eller en erfaren puslespil mester, kan han eller hun dykke ind i Ravensburger puslespil og opleve den unikke glæde ved at løse gåder og skabe smukke billeder stykke for stykke.

Ravensburger Disney puslespil

Skab magi og minder med Ravensburger Disney puslespil. Træd ind i en verden af fortryllende eventyr og ikoniske figurer, når du udforsker det spændende udvalg af Disney puslespil fra Ravensburger.

Disse puslespil er en fantastisk måde at samle hele familien om en fælles aktivitet. Find puslespil med jeres yndlingsfigurer og scener, der bare venter på at blive samlet. Ravensburger er kendt for sin kvalitet og holdbarhed, hvilket sikrer, at jeres Disney eventyr vil holde i lang tid.

Saml puslespillet sammen med familien for at skabe uforglemmelige stunder. Hver brik er en lille byggesten på vejen mod at afsløre det færdige billede, og det er en skøn følelse at se det hele samle sig til sidst.

Gå på opdagelse sammen med dine børn i det magiske univers af Ravensburger Disney puslespil og lad eventyret begynde.

Hyg med vovserne med et Ravensburger puslespil med Paw Patrol

Giv dine små Paw Patrol fans en sjov og lærerig oplevelse med Ravensburger puslespil med Paw Patrol. Disse puslespil er en fantastisk måde for dine børn at udvikle deres finmotoriske færdigheder og problemløsningsevner på, samtidig med at de arbejder med deres Paw Patrol yndlingsmotiver

De farverige brikker med de elskede Paw Patrol figurer vil fange børnenes opmærksomhed og bringe smil på deres ansigter, mens de samler puslespillet.

Tag et kig på vores udvalg af Ravensburger Paw Patrol puslespil og skab en sjov og pædagogisk oplevelse for dine små puslespillere. Lad dem dykke ned i Paw Patrol universet og udfordre deres hjerner på en ny og spændende måde.

Få leveret Ravensburger helt gratis

Hver gang I handler her på shoppen, kan I kvit og frit få leveret jeres ordre med puslespil fra Ravensburger ganske gratis.

Kreditordning: I forbindelse med bestiller jeres pakke har I mulighed for at betale med børnepengekredit. Inde på betalingssiden kan I se og læse mere om, hvilke specifikke datoer I kan få gratis kredit til.

Når det er sagt, håber vi på, at I finder et eller flere puslespil fra Ravensburger i vores sortiment, som I kan lide.

Kiggede I forgæves efter et specifikt produkt fra Ravensburger, er I meget velkommen til at kontakte vores support.

Tilføjet kurv