Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Peoples Press til børn

16
35%
35%
35%
40%
Simone Thorup Eriksens Kort - A5 - Din Barndom Simone Thorup Eriksens Kort - A5 - Din Barndom 89,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  

Skønne børnebøger til enhver smag fra People's Press

Det danske forlag People's Press udgiver mange forskelligartede og spændende børnebøger. People's Press udgiver både skønlitteratur til børn, samt kreative aktivitetsbøger, ofte fra danske forfattere.

Prøv de sjove bøger med perlerimønstre til perleplader, de søde illustrationsbøger til de allermindste børn, eller de spændende børnebøger til de lidt ældre børn om superhelte og rumrejser. Der er bøger til børn i alle aldre, og noget for enhver smag. People's Press er også kendt under navnet Neptun.

People's Press har bl.a. udgivet bøger af Lars Henrik Aagaard, Morten Münster, Sara Blædel, Camilla Läckberg, Mads Brügger. Hanne Reintoft og mange andre.

People's Press udgiver ofte nye og spændende bøger fra både veletablerede og nyere forfattere, og her hos Kids-world får vi hele tiden nye produkter ind, så tjek meget gerne jævnligt efter børnebøger fra People's Press.

Mere om People's Press

People's Press blev grundlagt i 2002 som imprint under multimedieselskabet ArtPeople. Artpeople er i dag ejet af den svenske bogkoncern, Storytel. I begyndelsen tiltrak People's Press mange danske forfattere såsom Tor Nørretranders og Benn Q, Holm, men senere er udenlandske forfattere kommet til, bl.a. Camilla Läckberg og William Gibson.

ArtPeople har hovedkontor i København, og blev dannet af Jan Degner og Jakob Kvist. ArtPeople udgiver både musik og CD'er, samt DVD'er fra danske kunstnere såsom Kidd og Anders Matthesen.

Vi leverer også Peoples Press helt gratis

Hver gang du shopper her hos Kids-world.dk, kan du kvit og frit få leveret din bestilling med produkter fra Peoples Press ganske gratis. Det er noget vi har tilbudt længe, og noget som vi ikke har tænkt os at ændre på.

Vi håber på, at du finder et eller andet i sortimentet, som matcher, hvad end du leder efter. Uanset om det lige er bevidst, at du har klikket dig ind i kategorien med produkter fra Peoples Press - så er udvalget af varer i hvert fald godt, og indeholder rigtig mange anvendelige produkter. Benyt endelig vores søgefunktion og filter hvis du mangler noget specifikt.

Har du nogle bestemte ønsker, måske et bestemt produkt fra Peoples Press, som du godt kunne tænke dig at finde i shoppen, skal du endelig ikke tøve med at sende en mail til vores kundeservice.

Tilføjet kurv