Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Beco svømmeudstyr til børn

83
Størrelse
Skostørrelse

Beco svømmeudstyr til børn

Kvalitets svømmeudstyr til børn fra Beco

Beco er en af de førende europæiske fabrikanter af svømmeudstyr og badetøj til børn og voksne. Hvis dit barn elsker vand og at svømme, finder du et stort udvalg af funktionelle, farverige, og stimulerende produkter som kan gøre svømning endnu sjovere for børn.

Beco producerer specialiseret svømmeudstyr til både børn og voksne. Kollektionen til børn indeholder også pool-sko, som passer perfekt til alle børns fødder.

I børnekollektionen fra Beco finder du også badehætter, våddragter, baderinge, badedyr, badesokker, svømmebælter og meget mere til når dit barn skal ud og svømme.

Historien om Beco

Beco blev stiftet i 1923, og er dermed et brand med et helt århundredes erfaring. I løbet af 1960’erne og 80’erne, udviklede Beco sig til at blive en af de førende leverandører af badehætter i Europa, og havde deres egen fabrik i Spanien.

I 70'erne begyndte de at producere andet badeudstyr og badetøj i Spanien og Italien. Nu om dage indeholder kollektionen utallige former for badetøj og badeudstyr, både til begyndere, erfarne svømmere og dykkere. Beco er et brand med stor passion for sport, både i- og udenfor vandet.

Deres motivation er at promovere vandsport med nye ideer, og dermed tilbyde de bedste produkter til vandsport entusiaster når de skal træne og konkurrere. Beco har mange årtiers erfaring med at udvikle innovative produkter til vandsport. De samarbejder med mange vigtige foreninger, eksperter og organisationer inden for vandsport, så de kan udveksle ideer og få nye inputs til kommende produkter.

Tilføjet kurv